Gebelikde bulantı ve kusma

Benim de hamileliğimin 14.haftası bitiyor ve şükür ki bulantılarım da sona eriyor.Bu sefer de iştahımda aşırı bir artış var,anlayamadan çok hızlı kilo alıyorum.Bulantı çeken arkadaşlara diyorum ki,merak etmeyin eninde sonunda kesiliyor.Biraz sabır...

arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim, sabahları kusmam oluyor tabi midem boş olduğu için çok az su, ama kesintisiz her sabah oluyor,kendimi bastırıyorum ve direniyorum kusmamaya, fakat bu sefer kahvaltıdan sonra kusuyorum, sanırım midemin sabaha kadar ürettiği bu asiti atmam gerek, bana hiç bir zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor bu olay benimle bütünleşti adeta sizce geçer mi?

hic gecmıycek gıbı gelır o bulantılar bilirim ama ınanın gecıcek gecen sene bu zamanlar hamıleydım cok cıddı mıdem bulanırdı boyle yasıycam hep herhalde derdim su an 4 aylık bır melek odasında uyuyor ve ınanherseye deger dıyorum su an...:emir_bebek:

hic gecmıycek gıbı gelır o bulantılar bilirim ama ınanın gecıcek gecen sene bu zamanlar hamıleydım cok cıddı mıdem bulanırdı boyle yasıycam hep herhalde derdim su an 4 aylık bır melek odasında uyuyor ve ınanherseye deger dıyorum su an...:emir_bebek:

kaç aylıkken geçti bulantın bende çıldırmak üzereyim 8 hafta oldu hiç geçmiyor....inanın o kadar zorki...

bende ıkı tane hamılelık yasadım ıksıde 4ay cok fena gectı ac sefıl gezıyodum evde ama zamanla azalıuo bulantılar kızımda 5aylıktı gectı oglum cok daha kısa 3aylıktı gectı ve bıraz kafayı baska yerlere yoracaksın bulanıyo dedıkce mıde bulanıyo psıkolojık cogunlukla butun hamıslerın Allah yardımcısı olsun

bende ıkı tane hamılelık yasadım ıksıde 4ay cok fena gectı ac sefıl gezıyodum evde ama zamanla azalıuo bulantılar kızımda 5aylıktı gectı oglum cok daha kısa 3aylıktı gectı ve bıraz kafayı baska yerlere yoracaksın bulanıyo dedıkce mıde bulanıyo psıkolojık cogunlukla butun hamıslerın Allah yardımcısı olsun
4 ay boyunca mı eyvahedigeldismile
benim önce bulantılar başladı. bu hafta da kusmaya başladım. sırayla geliyor hepsi akannehir Çoook zor bir durum aç aç geziniyorum =(( Allah yardımcımız olasun ne diyeyim.

ben 7 haftadayım bulantılar şu an yoğun olmamakla beraber var ama tek istediğim evde yemek pişmesin biri bana pişirip getirsin ama nerde yok öyle bbiri...annemlerde bana epey uzakta bu nedenle perşembe gidicem memlekete en azından 1 ayımı orda geçiricem ki bebeğimi iyi kötü besleyebileyim.annem hem yemeğimi yapar hem kaprisimi çekerrrr canım yaaa

ah canım benım bende aynı dertten muzdarıubım ...hamıle kalmadan once caysız yapamazdım.. bayılırdım caya... ama sımdı nefret edıyorum.. uzaktan kokusu bıle tıksındırıyor benı... ya inşallah gecer... cayım a kavusmak ıstıyorum...

aşırı çay tüketimi demir emilimini azaltır ve kanı kurutur iyiki tiksinmişsinnnn

allahım hepimize yardımcı olsun inşallahbilmiyorumkismile benim 7 haftada başladı mide bulantılarım ve kusmalarım bir gün kusmazsam ertesi gün muhakkakmafoldumben ne mutfağa girebiliyorum nede yemek yiyebiliyorum deliricem artıksempatiksalakcinni hiçbirşey fayda etmiyor hakkatten.sadece sabah kahvaltısını biraz yapabiliyorum sonrası kraker,meyva,ekmek arası falan..ama katlanmak zorundayım bebişim için:ecrin_bebek: allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:emir_bebek:

sanırım 13. haftaya dogru azalmıstı benım kusmalarım.. ama 7 aylıktım hala sabahları bır kere kusar oyle kahvaltı yapabılrıdım.. ılk 3-4 ay zor gecer bunu yasayan bılır bır tek.. ama ınanın sonra hatırlamayacaksınız bıle, anı olacak anlatıcaksınız, bende ılk 3 ay nasıl kotuydum falan dıye (su an bızde oldugu gıbı) :) ben 8 kılo verdım ılk 4 ay kusmaktan.. sonrada ustune 8 kılo aldım.. kusmamın tek avantajı kılo almadan hamılelıgı bıtırdım ama su an emzırıyorum sut yapar bahanesıne tam 10 kılo aldım :)))

Kızlar;

Bulantılarınız için size bir önerim var bende işe yarıyor. Falım naneli sakız. Süperrr:) Deneyin pişman olmazsınız. Bu arada şekerli naneli sakızlar işe yaramıyor. En azından bana iyi gelmedi.

hamileliğimin 4.ayına kadar kusmaktan ölüyordum resmen
içtiğim suyu bile kusuyordum
insan suyu burnunu tıkayıp içer mi? ben öyle içiyordum yudum yudum sonra kusuyordum
bir sürü serumlar takıldım içlerine vitamin karıştırılıyordu
doğumuma 25 gün kaldı ama hala bulantım var arada sabahları aç karnına kusuyorum tok karnına kusmaktan daha iyi... o günler aklıma geldi içim bi tuhaf oldu...
kızarmış ekmek çorba haşlanmış patates peynir zeytin bunlar biraz iyi geliyordu bulantıma
bide bim markette zencefilli şeker satılıyor o biraz iyi gelmişti bana deneyin isterseniz....

mide bulanmasından nefret ediyorum 8 haftalık hamileyim hiç sevinemedim allahım diorm normal hamileler gibi ne zaman olacağm bende yiyip iççip yatmk istiyorum ama ben yiyemeyip içemeyip kusup yatıorm uykularımdan bile bi mide bulantısıyla uyanıorm insan ilişkilerim bitti resmen ben bittim diyebilirim hiç mutlu deilimmafoldumben

kızlar ben de 7 haftalık hamileyim ve inanılmaz midem bulanıyor.reklamlarda gördüğüm yiyecekler bile midemi bulandırıyor.niye bu kadar zor bu hamilelik anlamıyorum.2 haftadır ölü balık gibi bakıyorum.adımı öğğğ koydu ailedekiler.bitsin artık bu bulantılar.bu arada bulantı için dramimine kullanan var mı.dr sabah akşam içebilirsin dedi yine de içemiyorum.sanki bebeğe zararı olurmuş gibi geliyorbilmiyorumkismile

canım dramamine en tehlikesiz olanı..ben 19.haftamdayım ve hala inanılmazmide bulantılarım var..kemoterapi hastalarının kullandığı zofer adlı hapı kullanıyorum..bir tek o iyi geliyo..yani dramamine kullanabilirsin gönül rahatlığıyla tabii doktor kontrolünde..

bende drammineyi içtim fayda etmedi zofran kullunuyorumzoferin aynısı mecburum bebeğimi allaha emanet eetttim inş sağlıklı bebişlerimiz olur bende mide bulantısı kusma ekşime yanma midemde sırta kadar vuran ağrı herşey var bende mutlu değilim 24 saat böylr geçiyor

slm kızlarrr annelik ne kadar zormuşş annemi anlıyorum şuanda daha doğmadan başladılar eziyete ama olsun ii olsunlarda önemli olan ooo benim 10 haftam ve resmen bir haftadır ölüyorum dün resum yedimmm ama bana mısın demedi ikizlerim olacak ve zaten mide hastasıyımmmm inanılmaz mide bulantısı herşeyden tiksiniyorum ve üstelik kusamıyorumda belki kussam rahtalyacam ama soda bir numaralı kurtarıcımm çok rahatlatıyo benii çubuk yiyorum kuru ekmek onlard amide mi yakıyooooo resmen çöküştekim allahım bir an önce şifa versinnnnn

ben sadece 10 gün- oda çok ciddi derecede olmamakla birlikte- bulantı problemi yaşadım memelekete annemlerin yanına gidince sanırım psikolojik tak diğe kesildi bulantılarım.şu an çok şükür rahatım.bol bol su içiyorum bu beni çok rahatlatıyor.12 haftamdayım ve sadece 500 gr kilo aldım günde en az 4 -5 öğün besleniyorum.dağ havası bol su içmek insanı çok rahatlatıyor....umarım herkez bir an evvel normal yeme düzenine döner ben şansıyım

arkadaşlar ben süt içemiyorum ve buna çok üzülüyorum.normalde de sütten nefret ederim.şu anda da kakolu sütlerden içiyorum.acaba bir zararı var mıdır?

:CüvCüv: ben yine iyi durumdayım.6. hafta bitti her yediğimi çıkarıyorum. sabahları kusamıyorum ama gece yatarken mutlaka çıkartıyorum. rahatsız ediyor. bu arada meyveli sütlerin zararı yokmuş. doktorum içebilirsin dedi. muzlu ve kakaolu süt içiyordum. şimdi yazmak bile midemi bulandırıyor!!!!! öööğğğğğğğbilmiyorumkismile

X