Gebelikde bulantı ve kusma

kızlar selam... 2 gündür sabah bulantım ve kusmam olmuyo ve kendimi nazar değmesin iyi hissediyorum. 10.haftamız bitiyo kesilmiş olabilirmi? yardım lütfennn

merhabalar malesef ben kusmuyorum ama herşeyden midem bulanıyo normalde geçmesi lazımdı ama halen geçmedi bunun yüzünden b12 vitaminini bile içemiyorum nezaman içsem bütün gün içim kalkıyo3ay bitti 4ncü aydayım ama kurtulamadım önceki hamileligimde hiç bunları yaşamadım bu sefer ne olduysa gitmiyo hamilelik başlangıç kilomdan 2kilo aşagıya indim allah hayırlısını versin artık nediyim

benimde daha yeni başladı 2_3 gündür falan sadece sabah kahvaltı yaparken iştahlı iştahlı yiyorum sonra bi tuhaflık oluyo ve kendi kendime dur diyorum aksi takdirde bi lokma yesem kuscamm ondan kendimi frenliyorum...

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım benim çok acil yanıta ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.
adetim 9 gündür geçikmişti önceki gün eczaneden test aldım ve ikinci çizgi çok belirsiz olsada çıktı ama dün akşam çok acayip bi sancı başladı ve tuvalete gittiğimde kan geldi çok taze pespembe şimdide çok az devam edio acaba regl mi oldum o testlerin yanılma payı çok yüksekmi ama regl olduğumda bu şekilde olmuyodum normalde bugün kan testi yaptırmaya gidicektim gebelik için fakat kanama olunca vazgeçtim sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun :KK43:

benimde hiç midem bulanmıyo 11. haftadayız sadece tavuktan tiksindim ve onu yiyemiyorum onun dışında herşeyi rahatlıkla yiyiyp koklayabiliyorum bazen düşünmüyo değilim acaba bebeğim duruyo mu die :) şu anda hiç bişeyin farkında değilim çünkü...

11.haftamıza girmke üzereyiz ve mide bulantılarım tüm gün sürüo. hamileliğimin başından beri hiç kusmadım fakat mide bulantılarım bi türlü geçmio. çok rahatsızlık verio bu durum. herkes 3aydan sora düzelir dio. o yüzden 3ayın dolmasını bekliorum. geçmezse napıcam bilmiorum:S

dr. bana metpamid verdi günde 3 kez iç dedi. hergün içmem lazım. uyku hariç hep bulantım var. hergün içince zararlı olur mu? sizin dr unuz bulantı hapı hakkında ne diyor?

kızlar yardım....
bugünle birlikte tam 4 gündür sabah kusmalarım olmuyor. 13+1deyiz. kesilmiş olabilirmi? halsizliklerimde geçti. çok mutluyummmmmmmmmmmmmm

hamile kaldığım ilk günden beri bulantım oluyodu ama kusmuodum hiç ve iştahımda yerindeydi. yani bulantılarım çok rahatsız edici derecededeildi. ama son ik gündür bulantılarım iice arttı. gün boyu devam eden bulantım var ve aşırı derecede rahatsız edio beni. ayrıca dün ilk kez kustum. iki gündr doğru düzgün bişe yiyemiorum. ne yesem çıkarcakmış gibi oluorum. çok kötü durumdayım kızlar...mafoldumben

18-19 haftaya kadar sürdü bulantılarım benim...şimdi sadece kıyma kokusuna falan bulanıyor..umarım geçer herkesin berbat birşeydi

hamile kaldığım ilk günden beri bulantım oluyodu ama kusmuodum hiç ve iştahımda yerindeydi. yani bulantılarım çok rahatsız edici derecededeildi. ama son ik gündür bulantılarım iice arttı. gün boyu devam eden bulantım var ve aşırı derecede rahatsız edio beni. ayrıca dün ilk kez kustum. iki gündr doğru düzgün bişe yiyemiorum. ne yesem çıkarcakmış gibi oluorum. çok kötü durumdayım kızlar...mafoldumben

Aynen katılıyorum sana 6+4 haftamdayım 4 gün öncesine kadar hiç bulantım yoktu rahat geçeceğini düşündüm ama şuan bile çok fazla bulantım var daha hiç kusmadım ama sürekli midem ağzımda gibi hiçbirşey yemek istemiyorum inşallah en kısa zamanda geçer kendime çok iyi hissetmiyorum.

kızlar yok mu bulantının bir çaresiii:KK43: ilaç kullanmak istemiyorum ama bu gün sabah içtim mecburen aslında biraz hafifledi ama yine kustum:KK43: artık kusmaktan göz kapaklarımda ve altlarında kırmızı krmızı lekeler oluştu kan toplanmış gibi.. daha 6+4 üm dün gittiğim doktor 8. hafta daha da şiddetleneceğini söyledi o zaman serum takarız dedi. çok moralim bozuk :KK43:

arkadaşlar hamileliğinde 7 24 bulantı geçirmiş biri olarak diyebilirim ki vakti gelince geçiyooopuyorumnanaktan kullanmadığım ilaç almadığım önlemkalmadı. depresyona girdimve yaşamla tüm bağlantılarım kopmuştu çok mutsuz bi hamileydim 12-13-14 hadi 15. hafta derken 16. haftada kusma be bulantılarım % 80 azaldı. ve yeniden doğmuş gibiyim ve hepinizi anlıyorum. sıkın dişinizi katlanmaktan başka çare yok ama istisna bir hamile değilseniz 4. ayın sonunda hepinizin yüzü gülücekalkisalkisalkis

yanlış hatırlamıyorsam uzman tvde izlemiştim,denemedim ama sıkıntısı olanlar bi yapabilir.sabahları ağzınıza bir miktar buz alarak mide bulantuılarını hafifletebilirsiniz diyordu.inş. bi faydası oluyordur.

X