- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Kaç haftalık bebeğin canım. Allah tamamına erdirsin....
amin canım saol 14. haftamdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık bebeğin canım. Allah tamamına erdirsin....
arkadaşlar bende hamileliğimin 8 haftasındayım.gecenlerde kusma bulantılardan dolayı su kaybı oldu ve serumla beslenebildim.doktor bana metpamid adlı bulantı hapı verdi.dün kullandım çok rahatladım ama yinede kullanan varmı güvenilirmi merak ediyorum.varsa kullanan yada bilen bilgilendirsin lütfen
arkadaşlar bende hamileyim felaket mide bulantısı çekiyordum.fakat annem bana bir yöntem söyledi yaptım ve inanamıyacaksınız mide bulantım geçti.yapacağınız şey şu işkembe alıp çorbasını yapın ve için birkere içmeniz yeterli sevmiyo olabilirsiniz bende sevmiyodum burnumu tıkaya tıkaya içtim o mide bulantısını çekmekten iyidir kesinlikle kesiyo okadar hafifledim ve rahatladımki anlatamam :dance:mutlaka deneyin.
amin canım. bulantıların ne oldu geçtimi benim azaldı çok şükür haftada bir filan oluyo geçen hafta tansiyonum düştü bayıldım sende dikkat et bu aralar normalmiş bol bol su almak sık ve az yemek lazımmış
canım giremedim nete..
dün ikili test sonuçlarını almaya gittim herşey normal dedi
fß-hcg degeri 75 çıktı 50 altındaysa erkek üstündeyse kız diyolar sence doğruluk ihtimali var mı?
bulantılarımda azaldı önceye göre sen nasılsın iyi misin
slm canım değerler hakkında bir bilgim yok allah gönlüne göre versin doktor bizimkine kıza benziyo dedi ama 2 hafta sonra belli olacak sağlıklı olsunda hiç farketmez benim bulantılar filan gitti baya rahatım çok şükür