- 10 Ekim 2008
- 135
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
5+3 günlük hamileyim bende midem yanıyor. sürekli içimde bir baygınlık. Çok durgun ve solgun hissediyorum kendimi. Ama kusmamak için tutuyorum kendimi dikkatimi dağıtıyorum yoksa çoktaan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+3 günlük hamileyim bende midem yanıyor. sürekli içimde bir baygınlık. Çok durgun ve solgun hissediyorum kendimi. Ama kusmamak için tutuyorum kendimi dikkatimi dağıtıyorum yoksa çoktaan :)
kızlar bende 6+3 cü haftadayım. 2 haftadır sürekli öğürüyorum. ama kusma yok. fakat öğürürken içim sökülcek gibi oluyorum fakat kusamıyorum. buşekilde olan varmı?
misivam benım 15 hafta oldu hala oguruyorum korkma yanlız degılsın
sağol canım :):) bazen okadar iyiyimki sanki hamile falan değilim, kuş gibiyim. ama yarım saat geçiyo benden kötüsü yok. bir halsizlik, bir isteksizlik. resmen baygın yatıyorum. böyle olan varmı?
hadi gözünaydın ben 2 hafta önce gittim banada 4 hafta sonra gel dedi ama 2 li test demedi herhalde yaptırırım 1 mayısta randevum sen benden önce iyi haberleri verirsin inşallah
dayanamadım salı günü gittim doktora bebegin gayet iyi hatta 9 hafta 3 günlük olması lazım 10 haftalıkmış
hızlı büyüyor bebeğin dedi
ilk defa bu kadar çok sevindim ellerini ayaklarını gördüm çok sahane bi duygu ya...
slm canım nete giremedim kaç gündür yeni gördüm msjını senin adına sevindim ileride olması iyiymiş bende cumartesi gidicektim randevuyu perşembeye çektiler dün gittim 2 gün ilerdeymiş ensesini ölçtü herşey normal dedi 2 li teste gerek yok dedi 4 hafta sonra 3 lü yaparız dedi kollarını kaldırıp indiriyordu gerçekten çok güzeldi muhteşem bir şey.
çok sevindim canım...hakkımızda herşeyin hayırlısını versin Allah..
inşallah sağ salim kucağımıza alamayı nasip eder Allahım..
amin canım. bulantıların ne oldu geçtimi benim azaldı çok şükür haftada bir filan oluyo geçen hafta tansiyonum düştü bayıldım sende dikkat et bu aralar normalmiş bol bol su almak sık ve az yemek lazımmış