Gebelikde bulantı ve kusma

5+3 günlük hamileyim bende midem yanıyor. sürekli içimde bir baygınlık. Çok durgun ve solgun hissediyorum kendimi. Ama kusmamak için tutuyorum kendimi dikkatimi dağıtıyorum yoksa çoktaan :)

ya 5. haftadan sonra kabus gibi günler geçirdim.hiç yemek yiyemiyordum bide üstüne kusmalarım oluyodu.sonra yavaştan azalmaya başladı.3 aydan sonra sadece sabahlara indi şimdi 4 aylık hamileyim arada bir sabahları aç karnına kusmalarım oluyo.şimdi kiloda almaya başladım.bebeğimde çok iyi maşallah:)inşallah bütün hamişler rahat bir hamilelik geçirirler:))))

slm arkadaslar bende 6 haftalık hamıleyım ve bulantılarım basladı insallah çok uzun surmeden hepımızın kı en kısa zamanda kesılır:KK43:

kızlar bnde 6+4 cü haftadayım kusmaktan geberiyorum bol sıvı almaya basladım kuru meyvelerden hoşaf yapıyorum o braz dindiriyor hatta öncekine göre daha iyiym de denebilr.hep de yenimiyz ne ne kadar çok var 6haftalık mart ayının hikmeti herhalde:))))))))

5+3 günlük hamileyim bende midem yanıyor. sürekli içimde bir baygınlık. Çok durgun ve solgun hissediyorum kendimi. Ama kusmamak için tutuyorum kendimi dikkatimi dağıtıyorum yoksa çoktaan :)

aynen ya bnm de midem çok yanıyor normalde gastrid var ztn kusmamk için sürekli tuzlu kraker yiyorum sabah aç karnına yiyin basucunuza koyun yatakta götürün vallahi bulantı azalıyor

kızlar bende 6+3 cü haftadayım. 2 haftadır sürekli öğürüyorum. ama kusma yok. fakat öğürürken içim sökülcek gibi oluyorum fakat kusamıyorum. buşekilde olan varmı?

bn örgüye başlamdım cnm ya allah korusun düşük olur bilmem ne olur hüsrana ugramak istemiyorum allah tamamnın erdirir inş. gebeliğin

merhaba asrkadaslar bende 15 haftalık hamileyım ikiz bebeklerim olacak ama hala midem bulanıyor ve kusuyorum.artık ne yapacagımı bılemıyorum hıcbırsey kar etmıyor

ben 9+1 haftalığım ay inanmıyorum 15 ay mı ben sadece öğürüyorum kusmuyorum istesemde yapamam zaten. ama artık fenalık geldi eşimle beraber yatamıyorum oturma odasında yatıyorum. Evde kedi olduğu için kapıyı da kapatıyor havasız kaldığı için midem bulanıyor. Burnum kokulara çok hassaslaştı. Herşey kötükokuyor herşey.

misivam benım 15 hafta oldu hala oguruyorum korkma yanlız degılsın

sağol canım :):) bazen okadar iyiyimki sanki hamile falan değilim, kuş gibiyim. ama yarım saat geçiyo benden kötüsü yok. bir halsizlik, bir isteksizlik. resmen baygın yatıyorum. böyle olan varmı?

sağol canım :):) bazen okadar iyiyimki sanki hamile falan değilim, kuş gibiyim. ama yarım saat geçiyo benden kötüsü yok. bir halsizlik, bir isteksizlik. resmen baygın yatıyorum. böyle olan varmı?

Akşamları ve sabahları uykudan gözümü açamıyorum. Özellikle akşamları diz altında ve kollarımda bir cansızlık.... Öylece uyuyup kalıyorum baygın baygın ben de aynı haldeyim. Sanki akşamları yaşamıyor gibiyim. Bebeğim büyüsün gelişsin de önemli değil birkaç ay böyle olmaya razıyım....

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim midem bulanıyor ama kusmam olmadı şimdiye kadar çok şükür bide kendimi tutuyorum biliyorumki bi başlarsam devamı gelir, sabahları mide bulantım oluyor her koku mide kaldırmaya yetiyor iş arkadaşım heran tetikte çıkarma yapıcam diye :kedi: bende halsizlik çok oluyo çabuk yoruluyorum resmen tembelleştim. Allah hepimize yardım ersin bebişlerimizi hayırlısıyla :hooray:kucaklarımıza alalım

selam kıslar ben 15 haftama gireceğim nerdeyse ama hala bulantılarım önceki kadar olmasada var.bulantı ilacına devam ediyorum.yorgunluk ve uyku hali sürekli var nerdeyse sürekli uyumak istiyorum.

hadi gözünaydın ben 2 hafta önce gittim banada 4 hafta sonra gel dedi ama 2 li test demedi herhalde yaptırırım 1 mayısta randevum sen benden önce iyi haberleri verirsin inşallah

dayanamadım salı günü gittim doktora bebegin gayet iyi hatta 9 hafta 3 günlük olması lazım 10 haftalıkmış
hızlı büyüyor bebeğin dedi
ilk defa bu kadar çok sevindim ellerini ayaklarını gördüm çok sahane bi duygu ya...

mrb ben aranıza yeni katıldım 22 yasındayım hamilelik süphem var eczaneden test aldım ama sonuc negatif cıktı.ben erken yapmışım adetim 4 gun gecti bugun kan testi için gittim persembeye sonuc alacam inş hakkımızda herseyin hayırlısı olur arada hafif bulantım oldu merak ediyorum hamilemiyim yoksa deilmiyim dua edin bana :))))))))))

kızlar 8.haftamıza başladık. bugün çok uyudum saat 1 de uyandım öğlen! kalkınca midem çok kötü oldu ve ilk kez tam anlamıyla kustum. ve sabahtan beri yemek yiyip midemi dolu tutmaya çalışıyorum bulanmasın diye ama işe yaramıyo. sanki heran çıkarcakmış gibiyim. yardım edin lütfen ne yapayım geçmesi için?

dayanamadım salı günü gittim doktora bebegin gayet iyi hatta 9 hafta 3 günlük olması lazım 10 haftalıkmış
hızlı büyüyor bebeğin dedi
ilk defa bu kadar çok sevindim ellerini ayaklarını gördüm çok sahane bi duygu ya...

slm canım nete giremedim kaç gündür yeni gördüm msjını senin adına sevindim ileride olması iyiymiş bende cumartesi gidicektim randevuyu perşembeye çektiler dün gittim 2 gün ilerdeymiş ensesini ölçtü herşey normal dedi 2 li teste gerek yok dedi 4 hafta sonra 3 lü yaparız dedi kollarını kaldırıp indiriyordu gerçekten çok güzeldi muhteşem bir şey.

slm canım nete giremedim kaç gündür yeni gördüm msjını senin adına sevindim ileride olması iyiymiş bende cumartesi gidicektim randevuyu perşembeye çektiler dün gittim 2 gün ilerdeymiş ensesini ölçtü herşey normal dedi 2 li teste gerek yok dedi 4 hafta sonra 3 lü yaparız dedi kollarını kaldırıp indiriyordu gerçekten çok güzeldi muhteşem bir şey.

çok sevindim canım...hakkımızda herşeyin hayırlısını versin Allah..
inşallah sağ salim kucağımıza alamayı nasip eder Allahım..

çok sevindim canım...hakkımızda herşeyin hayırlısını versin Allah..
inşallah sağ salim kucağımıza alamayı nasip eder Allahım..

amin canım. bulantıların ne oldu geçtimi benim azaldı çok şükür haftada bir filan oluyo geçen hafta tansiyonum düştü bayıldım sende dikkat et bu aralar normalmiş bol bol su almak sık ve az yemek lazımmış

X