- 3 Nisan 2010
- 1.432
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Tatlım 23. haftadayım... Ne yaparsan yap bulantıların zamanın dolmayana kadar geçmeyecek..Bebeğin büyüyüp vücudunun ona alışması tam 16. haftada oluyor.O yüzden biraz daha sabır... Benim ki 16. haftadan sonra kesildi ama kusmalarım bitti. Sabahları hala uyandığıma bulantım biraz oluyor... Sanırım 6 aylık olunca bu problemlerde geçecek...
PRENSSSSESSS
merhaba prenses ev bile bana kokmaya başladı bugün perdeleri çıkardım yıkadım her tarafı sildim ellerim patladı ama sanki hala garip bir koku var eşim saçmalama diyor ama nafile anasınıfı öğretmeniyim
okula gidince çiçeklerimle oyalanıyorum ama eve gelme vakti geldimi çıldırıcam HER NEYSE MSJIMA CEVAP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER...:kedi:
PRENSSSSESSS
merhaba prenses ev bile bana kokmaya başladı bugün perdeleri çıkardım yıkadım her tarafı sildim ellerim patladı ama sanki hala garip bir koku var eşim saçmalama diyor ama nafile anasınıfı öğretmeniyim
okula gidince çiçeklerimle oyalanıyorum ama eve gelme vakti geldimi çıldırıcam HER NEYSE MSJIMA CEVAP VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER...:kedi: