-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.721
O kişiye göre değişiyor canım. Yani kusunca rahatliyorsa kusmak iyi ama kusunca hiç bi faydası yoksa başka ama zaten kusamamk diye birşey olmuyo . Ben rahatlamiyordum bu yüzden tutmaya çalışıyordum ama bi süre sonra zaten istesem de istemesem de kusuyordum .. bunu anne adayı kendi kendine kesfetmesi lazım benceKusmak mi daha iyi yoksa kusmamak mi daha iyi sizce bayanlar ? Benim eltim de hamile midemisi bulaniyo kusmak icin su iciyo bol bol ya da parmak atip kusuyo 6 kilo verdi 3 ayda 42 kilo kaldiOnu gordukce ben de korkuyorum ne yapilmasi gerekiyo tecrubesi olan varsa yardimci olabilir mi? Teşekkurler simdiden :)
Kızlar merhaba. Ben normalde sağlıklı beslenen biriyim. Protein ağırlıklı beslenirim; ekmek ve tatlı yemem. Ama 5. haftamdan beri herşeyden tiksindim. İnsan zeytinden bile tiksinir mi ya? Sadece ekmek, patates, poğaça gibi karbonhidratlı şeyler yemek midemi rahatlatıyor. Et, sebze..herşeyden tiksindim. Mutfağa bile giremiyorum. Yemek lafını bile duyunca bulanıyorum. Nolacak benim bu halim ya.. Bebeklerim zarar görür mü? Her ne kadar katkı maddeli sağlıksız şeyler yemesesem de (yediğim en sağlıksız şey ekmek ve poğaça) çok endişeleniyorum. Eskisi gibi beslenemiyorum.
Teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah ablacim şükür kusmasi geçti eltiminO kişiye göre değişiyor canım. Yani kusunca rahatliyorsa kusmak iyi ama kusunca hiç bi faydası yoksa başka ama zaten kusamamk diye birşey olmuyo . Ben rahatlamiyordum bu yüzden tutmaya çalışıyordum ama bi süre sonra zaten istesem de istemesem de kusuyordum .. bunu anne adayı kendi kendine kesfetmesi lazım bence
İnşallah canımSıkıntı
Sıkıntı yapma cnm hepsi geçicek..şuanda bunları yaşaman çok normal önceki yazılarıma bakarsan aynı şeyleri ben yazmıştım yemek yapamıyodum et süt her türlü sulu yemekler hep midemi bulandırdı.senin gibi poğaça ekmek arası peynir patates haşlama bu tarz şeyler yiyebiliyodum.ama şükür 15.haftadan itibaren düzeldim hiç bitmiycek sanıyodum paikolojim bozuldu sürekli uyku hali yorgunluk üşüme uyuşma halsizlik çok fenaydım.ama geçti.allahın izniyle bişey olmuyo senin depolarından bebek besleniyo zaten.hemen hemen her hamilelikte olağan şeyler o yüzden tedirgin olma zaten o sıralar çok küçük oluyo yani çok yoğun bi beslenme yeme ihtiyaçları olmuyo anneden çekiyolar.ama iştahın açılınca bebek büyüdükçe daha fazla yeme ihtiyacı hissediceksin.allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Kizlar bende yeni hamislerdenim 2 jaybim var oncesinden simdi 4 hafta bitti 5 e girdik kesem asagida diger iki gebeligimde bulanti ve mide eksimesi hat safadaydi ama bunda hic bisey hissetmiyorum yani gun icinde biraz midem kalkiyo onun disinda hic bisey yok erken mi daha ben mi evham yapiyorum anlamadim
Hepimizin evladını analı babalı büyütsün canım. Amin. Çok sevindim eltin için inşallah tekrarlamaz mutlu bir hamilelik geçirir.:)Teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah ablacim şükür kusmasi geçti eltimin
Benim üç ayım bitiyor ama hala bulantı ve kusma devam ediyor . Hastaneye yattim oki gün. İki günde bir serum yedim . Kullanmadığım ilaç kalmadı ama hala aynıyım. Hayatım zehir oldu resmen . Herseyden nefret ediyorum. Hiç bişeyden zevk alamıyorum. Artık ümidi kestim. Heralde böyle devam edecek diyorum kendi kendime. Gecem gündüzüm kalmadı
Aynen devam. Özellikle geceleri yatamaz oldum. 4.aya girdim ama hala devam ediyor. En büyük korkum hiç bitmeyecek olmasibulantıların kusmaların hala devammı merak ettim
16. haftanda geçer inşallah. 3 ayda geçmeyenlerde öyle oluyormuş. bende 4. ayda geçecek diye umutla bekliyorumAynen devam. Özellikle geceleri yatamaz oldum. 4.aya girdim ama hala devam ediyor. En büyük korkum hiç bitmeyecek olmasi
Aynen devam. Özellikle geceleri yatamaz oldum. 4.aya girdim ama hala devam ediyor. En büyük korkum hiç bitmeyecek olmasi