Aynen cnm aynı şeyleri hemen hemen yaşıyoruz bende de kilo kaybı olmuş kontrole gitmiştim 3 hafta sonra mide bulantısından fenalaştım dayanıyodum önceden bişey yiyemiyodum ama sürekli yatıyofum son günlerde ellerim uyuşmaya başladı üşüme titreme gözlerimde kararma şuurumda bulanıklık falan yaşadım..bişey yemediğim için vücut aşırı vitaminsiz kalmış 3 hafta içinde 3 kilo kaybetmişim.serum takıldı 1 günde 3 litre serum altım wc ye kaç kere gittim sayamadım.doktor vitamin verdi onunda tadı çok iğrenç ikiye kırıp içrbiliyorum oda zorla...valla çok çekiyorum sabahlar olmasın istiyorum sürekli uyumak istiyorum uykuda unutuyorum halsizliğimi yeme problemimi falan çok üzgünüm;(((( bide kızım var 4.5 yaşında seninde oğlun varmış inan bende ilgilenemiyorum yemek yapamıyorum kendim az bir iki kaşık bişey yiyebiliyosun örneğin patates pilav gibi onada okadar yediriyorum çok geliceğini hissediyorum çocuk zayıfladı valla onada çok üzülüyorum kendi halime düştüm çocuk oyun istiyo elim kolum kalkmıyo inşallah bugünler geçer güzel günler bizi bekliyodur inşallah ne diyim ;(