- 4 Kasım 2014
- 157
- 33
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.701
Zofran 4mg kullandim fakat 28.haftada doktorum biraktirdi.1 2 kg verdim cunku sık sık hastanede yattim serumlarla kilo vermemis oldum.sabah tost oglen aksam sebze ve izgara et yedim.bol bol donmuş sogan aldim hic kavurmadim sogani bezelyeyi 1 kucuk kasik salca bazen birazcik yag koydum bazen koymadim o sekilde pisirip yedim.domates yememeniz gerekiyor sindirim suresi cok uzun ve sindirim suresi uzun olan butun yiyecekler bulantiyi iki katina cikariyor.her gun 1 armut veya 1 ayva yedim.elma yine sindirim suresi uzun olanlardan onuda yemedim.izgara et yedim yagsiz dana kontrafile yedim genelde pisirirken cok az girdim mutfaga. tavugunda sindirimi daha uzun kirmizi ete gore...elma dilim patates yaptim firinda bazen de salata yaptim yanina.eti oglen yedigimde salata yedim aksam yedigimde onuda sindirimedigimi farkettim.ilk 4 5 ayi hep haslanmis patates pirinc makarnayla gecirdigim icin et ve sebze yemeye calistim.kustum yine ama yemeye calistim.mide yanmam basladiginda gavisconu icemiyordum mideme deymeden geri cikiyordu doktorum pulcet verdi mide yanmam onunla gecti biraz bulantimi azalttiginida dusunuyorum.canim bisey cekerse mutlaka yedim saglikli diye istemedigim kepek ekmegini filan yemedim sabah zaten bir tost yiyorum.2 dilim ekmek yedigim onuda istedigim ekmegi yiyorum.sebze genelde bezelye ispanak taze fasulye yedim.toplamda 2kg almis oldum.kilo onemli degil zaten hic alamayanlarda gordum ama bebeklerini beslemeyi basarmislar
Bilgiler icin çok teşekkür ederim,bende zofran 4 mg kullanıyorum ,21.haftadayim ,hep serum takviyesi aldım ama 10 kilo verdim,ben her seyden igreniyorum yemek yapmayı bırakın yemek görmek bile mahvediyor beni,mide ağrıları da başladı,halsizlikten günlük islerimi falan yapamıyorum hep yatıyorum