Gebelikde bulantı ve kusma

Kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun.benim bir de iki yasinda kizim var.bu halde onunla ilgilenmek evle ilgilenmek cok zor oluyor.hayattan soguyor insan.insallah bir an once gecer.
bende seninki gibi iki iglumun arasi 26 ay ve suan ikinci bebegim 1 aylik cok korkuyodum oglum napicak kardese diye ama allaha cok sukur korktugum olmadi simdilik durum iyi benimde hamileligimde cok zor gecti hep bulanti istifra bide bende 1000 de bir gorulen tukurugunu yutamama vardi berbat bir dokuz ay gecirdim oglum bayaaaa hareketli bi cocuk cok zor olduama allah yardimci oluyo gucte veriyo sabirda

bende seninki gibi iki iglumun arasi 26 ay ve suan ikinci bebegim 1 aylik cok korkuyodum oglum napicak kardese diye ama allaha cok sukur korktugum olmadi simdilik durum iyi benimde hamileligimde cok zor gecti hep bulanti istifra bide bende 1000 de bir gorulen tukurugunu yutamama vardi berbat bir dokuz ay gecirdim oglum bayaaaa hareketli bi cocuk cok zor olduama allah yardimci oluyo gucte veriyo sabirda
Insallah benim kizda cok hareketli herseyi karistirip doker ona ozel oyun odasi yaptik orda oynasin diye tek basinada oynamiyor.dogana kadar iki bucuk yasinda olcak.bakalaim ben ne yapicam :))

Arkadaslar bi cocuk annesiyim ikinciye karar verdik ama daha adetime bi hafta var midem de sıksık yanma hissi arada bulantı kasıklarımda once batma vardı simdi ise agrı oluyo ara ara bebek varsa en erken ne zaman ogrenebılırım sizce cok merak ediyorum

bulantılar genelde 6-7. haftadan sonra başlar. beklemeden doktora gitmen daha iyi olur bence. başka bir sıkıntı olmasın. ben adet olacağım gün gebelik testi yapmıştım. çıkmıştı. inşallah hamilesindir.

bulantılar genelde 6-7. haftadan sonra başlar. beklemeden doktora gitmen daha iyi olur bence. başka bir sıkıntı olmasın. ben adet olacağım gün gebelik testi yapmıştım. çıkmıştı. inşallah hamilesindir.
Canım adete 4 gun kala test yaptım negatif artık gunumu beklıcm hala belirtilerim var ama psikolojik mi emin değilim

Ben yarın eşime Sea Band denen mide bulantisini önleyici bandı aldiricam. Son umudum o. Bu şekilde okul çile resmen. Sürekli ağlıyorum. Sürekli mutsuzum. Bir de üstüne kanamalı basur eklendi:kusmuk::KK51::olamaz:
Canm bulantın nasl geçmiştir umarım bulantı bilekligi aldinmi ise yaridimi

5. Haftada başladı erkenden :KK43: 14. Ya da 16. Haftada kesilir diye umudum var bakalım kısmet. Bulantı tableti içmeden kendime gelemiyorum hala. İkiz diye sanırım. Senin de çok var mı bulantın canım
Aa ikizse ondan çok oluyordur cnm bulantı tableti ne iciyosun adi ne ? Benm yok şuanda sadce iştahsızlık var ama 8. Haftada oluyormuş diye bende korkyrm

5+4 düz öyle bi bulantım yok arada bi yokluyor ama kokulara karşı acayip duyarlı oldum haşlanmış yumurtayı çok severim her sabah yerim yumurtasız kahvaltı etmem ama o kokusu beni öldürcek sabah pişiriyorum akşama kadar gitmiyor kokusu burnumdan

Aa ikizse ondan çok oluyordur cnm bulantı tableti ne iciyosun adi ne ? Benm yok şuanda sadce iştahsızlık var ama 8. Haftada oluyormuş diye bende korkyrm
Olmamasına sevindim canım. Bulantının başlayacağı haftalardasın ama şimdiye kadar başlamadıysa böyle gidersin. Olsa bile çok zorlamaz seni hafif olur.
Ben onzyd çiğneme tableti kullanıyorum doktor bunu verdi. Sabahları alıyorum gerçekten de 5 dk ya bişey kalmıyor ve gün içinde aşırı bulantı olmuyor. Böyle böyle atlatıcaz inşallah belirtileri.

Olmamasına sevindim canım. Bulantının başlayacağı haftalardasın ama şimdiye kadar başlamadıysa böyle gidersin. Olsa bile çok zorlamaz seni hafif olur.
Ben onzyd çiğneme tableti kullanıyorum doktor bunu verdi. Sabahları alıyorum gerçekten de 5 dk ya bişey kalmıyor ve gün içinde aşırı bulantı olmuyor. Böyle böyle atlatıcaz inşallah belirtileri.
Inşallah dediğin gbi olur cnm dedgin tableti not alıyorum lazm olursa doktora sorup alırım :KK66: Inşallah gerk kalmaz da :) seninde inşallah bir an önce geçer ama ilaç ise yaramasina sevindim bazılarına hiç bisey fayda etmemiş oyuzden şanslısın cnm bebisler iyi olsunda herşeye katlanırız gerçi :emir_bebek::emir_bebek:

Inşallah dediğin gbi olur cnm dedgin tableti not alıyorum lazm olursa doktora sorup alırım :KK66: Inşallah gerk kalmaz da :) seninde inşallah bir an önce geçer ama ilaç ise yaramasina sevindim bazılarına hiç bisey fayda etmemiş oyuzden şanslısın cnm bebisler iyi olsunda herşeye katlanırız gerçi :emir_bebek::emir_bebek:
Kesinlikle öyle canım onlar iyi olsun da bunlar gelip geçici katlanırız :anneadayı::anneadayı:

Dinleniyorum cnm adet ağrısı gnu agrım oldu snra kan gelmişti smdi her ağrıda korkyrm adet ağrısı gnu agrım oluyor bu aralar
Korkma canım. Benim çevremde de kanama alanı olanlar vardı. Kendine dikkat edersen kaybolur yakında. Bol bol yatıp dinleneceksin. Her ay adet zamanlarında ağrı olmasına da normal diyorlar. Benim de o haftalarda çok karın ağrım oluyordu. Biraz yürüsem karnım ağrıyordu hemen. Şimdi o şekilde olmuyor ağrı olsa da daha hafif. O da artık rahim büyüdüğü için.

Korkma canım. Benim çevremde de kanama alanı olanlar vardı. Kendine dikkat edersen kaybolur yakında. Bol bol yatıp dinleneceksin. Her ay adet zamanlarında ağrı olmasına da normal diyorlar. Benim de o haftalarda çok karın ağrım oluyordu. Biraz yürüsem karnım ağrıyordu hemen. Şimdi o şekilde olmuyor ağrı olsa da daha hafif. O da artık rahim büyüdüğü için.
Adet günü değil cnm yanlış yazmışım adetim ayın 10unda ama dedgin gbi böyle olan çok varmış bende dinlenip dua edip bekliyrm cnm randevu günüm gelsede için rahatlasa keske rahim büyüdüğü için ağrıyor diyip kendimi rahatlatmaya calsyrm :KK66:

X