Gebelikde bulantı ve kusma

Bilgiler icin çok teşekkür ederim,bende zofran 4 mg kullanıyorum ,21.haftadayim ,hep serum takviyesi aldım ama 10 kilo verdim,ben her seyden igreniyorum yemek yapmayı bırakın yemek görmek bile mahvediyor beni,mide ağrıları da başladı,halsizlikten günlük islerimi falan yapamıyorum hep yatıyorum

Tahmin edebiliyorum aynilarini yasadim oyle gunlerim olduki biri vermese 1 bardak su icemedigim gunler oldu.zofranda zaten cok fazla ise yaramiyo ama 28.haftada biraktirilinca eskisinden beter olmustum yinede Allah guc verdi bir sekilde 28.haftadan sonra bu sekilde 10 hafta kendime bakabildim.sizde ilac biraktirilinca bir sekilde kendinize bakarsiniz eminim.birakin demeseler bile 28.haftada birakmaniz gerekiyor.bebegin bobreklerine zarar veriyo ben bunu yurtdisi bloklarinda okumustum sonradan ve benim en yakin arkadasimin ogluda bobreginde tasla dogdu kimse ilaci birak dememisti simdi 2 yas kontrolunde tas kuculmeye baslamis.Allah yardimciniz olsun

Ben 11 haftaya girince azaldı 5 haftalıkken şiddetli bi şekilde başladı dört kere hastanede yattım altı kilo verdim çok zor günlerdi şuan sadece bulantı vuruyo inş tekrarlamaz yemek yemeyi unutmuşum

Kusmak mi daha iyi yoksa kusmamak mi daha iyi sizce bayanlar ? Benim eltim de hamile midemisi bulaniyo kusmak icin su iciyo bol bol ya da parmak atip kusuyo 6 kilo verdi 3 ayda 42 kilo kaldi Onu gordukce ben de korkuyorum ne yapilmasi gerekiyo tecrubesi olan varsa yardimci olabilir mi? Teşekkurler simdiden :)

ya benim istihralarim arada arada devam ederek 9 ay surdu ama 4 uncu aydan sonra ole beni hasta etmedi ama benim derdim baska benim yasadigim.problem tukurugumu yutamamak 9 ay boyunca tukuruyorum ilk bebegimdede ole oldubdogumdan sonra gecti berbat biseydi simdi yine aynisini yasiyorum nasil bir kabus anlatamam

Benim 6.haftada baslayip 16.haftaya kadar devam etti metpamid zafron serum istedgni yap gecmiyo 16 haftadan sonra da hafifleyerek devam etti doguma kadar tükürügumu yutamadm elimde hep peceteyle gezdim kilo olarak bana hic fayda etmedi ama hamilelik boyunca 21 kilo aldim

demek sende tukurugunu yutamadin ne berbat bisey demi millet ne ildugunu bilmez bile duymamis gormemislerdir yasayan bilir ikinci gebeligim ve yine ayni seyi yasiyorum hastanede karsilastigim bir bayanin 3 cocugu vardi ucunde de tukurmus off offf

demek sende tukurugunu yutamadin ne berbat bisey demi millet ne ildugunu bilmez bile duymamis gormemislerdir yasayan bilir ikinci gebeligim ve yine ayni seyi yasiyorum hastanede karsilastigim bir bayanin 3 cocugu vardi ucunde de tukurmus off offf
Disarda falan cok zor oluyodu hastanenin bahcesnde elimde posetle oturdum kac kere kusmasamda öğürme geliyodu ki zaten hiçbisey yiyemiyodum su bile durmuyodu midemde yedigmi cikardm hep krem peynir sürdüm ekmege bi o duruyodu midemde portakal cok yemistm bide simdide tam mevsimi tavsiye ederim su ihtiyacmi portakalla giderdm yani

Hanımlar bu bulantilar ne zaman geçecek. Delirmek üzereyim. Çalışan anne olmak bu durumla birlikte iyice zor . Sürekli midem bulanıyor. 9. haftadayim . Uyuyamıyorum,uzanamiyorum psikolojim bozuldu. Eşim de çok üzülüyor halime

herkesin bulantisi farkli olur kimi dogurana kadar kusar kiminin 16 haftadan sonra kaybolur benim bulabtilarim 16. haftadan sonra kayboluyo ama arada hala bolr bi ogurtu bi kusma geliyo zor yetisiyorum lavaboya e hasassasiz normal

Kızlar merhaba. Ben normalde sağlıklı beslenen biriyim. Protein ağırlıklı beslenirim; ekmek ve tatlı yemem. Ama 5. haftamdan beri herşeyden tiksindim. İnsan zeytinden bile tiksinir mi ya? Sadece ekmek, patates, poğaça gibi karbonhidratlı şeyler yemek midemi rahatlatıyor. Et, sebze..herşeyden tiksindim. Mutfağa bile giremiyorum. Yemek lafını bile duyunca bulanıyorum. Nolacak benim bu halim ya.. Bebeklerim zarar görür mü? Her ne kadar katkı maddeli sağlıksız şeyler yemesesem de (yediğim en sağlıksız şey ekmek ve poğaça) çok endişeleniyorum. Eskisi gibi beslenemiyorum.

Merhaba 21 haftalığım ben hâlâ et süt yumurta yiyemiyorum yediğim tek şey ekmek peynir hâlâ sabahları kusuyorum tek temennim eski halime dönebilmek Çok zor böyle herşeyden tiksindim buzdolabı kokuyor deterjan kokuyor umarım bu kadar dürmez sizinki

Ben yarın eşime Sea Band denen mide bulantisini önleyici bandı aldiricam. Son umudum o. Bu şekilde okul çile resmen. Sürekli ağlıyorum. Sürekli mutsuzum. Bir de üstüne kanamalı basur eklendi

Buzdolabı bana da çok kötü kokuyor. Hatta mutfak komple kötü kokuyor. Dün kahvaltı hazırlarken bayılıyordum neredeyse. 2 haftadır hep hamur işi şeyler yiyorum.

Benim de mide bulantim bayagi oluyordu.2gundur birden kesildi.acaba birsey mi oldu diye korkuyorum.8haftalik hamileyim.gogus uclarimdaki koyuluk da birden acik kahverengiye döndü.boyle bir durum yasayan varmidir

Ben az önce hastaneden geldim. Serum verdiler ama hiç bir değişiklik yok. Aynı şekilde devam ediyor. 10. haftadayim. Doktor bu haftanın en yoğun bulantı haftası olduğunu söyledi. M majesty111 canım bence doktora gitmelisin. Ama kesinlikle panik yapma her insan her bünye farklı kesinlikle. Bunu hamilelikte daha iyi anladim

Kızlar konuyla belki alakasız ama ben 7senelik evliyim iki çocuğum var geri çekilme ile korunuoz adetim besgun geçikgeçikti kasikta ağrım var sık idrara çıkıyorum hamilelemiyim die bilemiorumm

Benim de mide bulantim bayagi oluyordu.2gundur birden kesildi.acaba birsey mi oldu diye korkuyorum.8haftalik hamileyim.gogus uclarimdaki koyuluk da birden acik kahverengiye döndü.boyle bir durum yasayan varmidir
Benim de bugün bulanmadı fazla; tedirginim..valla bulansa bi türlü bulanamsa bi türlü amaaan

Yarin gidicem doktora..insallah bir sıkıntı olmaz bugun biraz mide bulantim var o yuzden sevinir hale geldim.olsa bir turlu olmasa bir turlu

Merhaba kızlar . 18 haftalık hamileyim .5 haftadan itibaren 3 hafta öncesine kadar bende ağır bulantı çeken biriydim herşey heryer kokuyordu. Mutfak değil evime bile girmek istemiyordum. Çubuk kraker leblebi fıstık gibi tuzlu şeylerle midemi dindirmeye çalışıyordum .. serum da taktırdım ama bi süre sonra onunda boş olduğunu düşündüm ondan da vazgeçtim .. su bile içip lavaboya koşuyordum. ALLAH 'a şükür şuan iyiyim ara sıra da olsa mide bulantilarim var ama daha iyiyim. En azından yemeğimi yapıp kendi ihtiyaçlarımı görüyorum . Umarım hepinizin tez zaman da geçer hepinizi çok iyi anlıyorum sağlıklı gebelikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…