Gebelikde bulantı ve kusma

bu hamilelik beni çok korkuttu kızlar.....midem çok kötü.şu andu okuldayım.buz gibi burası.dağın başında.yolu çok kötü.....dayanamıyorum artık.......

Allah hepimize yardım etsin size bi önerim var yemek yerken soda içiyorum yudum yudum. ancak öyle yiyebiliyorum. Buzdolabını açınca çok midem kalkıyo yaa.atıcam çöpe en sonunda. ay ne zaman geçicek

hamile kaldığıma ğişman oldum resmen ben de. iyi şeyleri düşünemeyecek kadar bunaldım sıkıldım gerçekten.11. haftadayım ne zaman geçecek. geçecek mi yada hiç bilmiyorum. her gün her an hasta gibiyim ben offfffff.

ben de oyleyim.. hep hasta gibi halsiz isteksiz bulantı... ama herkes bunları yasamıs arkadaslar.. bebişleri kucagımıza alınca unutucazz bunları..

arkadaşlar,
bugün 13+3 olduk.
biraz hafifledi bulantılar, canım birşey istediğinde yiyebiliyorum az az.
bu arada bir doktor arkadaşım bulantının hafiflemesi için yemeklerle birlikte sıvı almamam gerektiğini söyledi, ona da dikkat ediyorum.
moral olsun diye haber vereyim dedim, inşallah en kısa zamanda hepiniz rahatlarsınız...

selam ,
size özenıyımmı sevıneyımmı bılemedım, bende 5+3 deyım ama hıc bır sey yasamıyorum yanı bulantı gogus felan fılan normalmı yoksa degılmı carsamba ılk kalb atışı ıcın gıdecegım dr a

Sevgili Nazenin74 artık bu haftalardan sonra başlar seninde ... Benimde yaklaşık 6.haftadan sonra pat diye başladı mide bulantılarım... O haftaya kadar yoktu ...En tavan yaptığı haftalar 7-8. haftalarda bulantılarımın...9-10 hafta itibariyle azalmaya başladı... şu an için daha rahatım... Şimdide acaip tükürük salgım arttı kızlar yaaa :bbo: gece resmen ağzımdan salyalar akıyor akannehir gündüzde ağzımın içi doluyor hep ... Her hafta yeni bir deneyim bu hamilelik kafamçokkarıştı

Herkese selam bende aranıza yeni katıldım ikinci çocuğuma 6 hft hamileyim sabah erken kalkmanın ve idrara sık çıkmanın dışında bir şikayetim yok herhalde bünyeden bünyeye değişiyor ama malesef miyonum var oda ilerleyen ayarda ne gibi sorunlar açar bilemem.....

Benimde bulantılar yüzünden psikolojim bozuldu. Hafta sonu eşim evdeyken iyice arttı. O da dışarı çıkmak dışarda yemek istiyor. Doktorumu aradım aç karnına dramamine iç dedi. Sizden bu ilacı alan oldu mu? Faydası oluyor mu? Ben 9+3 deyim.

yaa benım doktorum her turlu ılac yasak dedi .. demek doktordan doktota degısıyor.. ama cok sukur kı azaldı bulantılarım, artık yemek yemeye de basladım.. 10+1 olduk... ama bulantı bileklikler hep kolumda kızlar belkı onlarda ıyı geldı..

Bulantı bilekliği nasıl oluyor??
İlk defa duydum:kedi:

bileginizin ıc kısmına hafif baskı yapan bır bıleklık.. baskı noktası sanırım bulantıyla alakalı bır yer. ben bir umut aldım. cunku cok kotuydum.. bilegimde onlarla bir gun kustum.. ertsi gun hafif hafif bir seyler yedim ve duzelmeye basladım.. tamamen kesmedı tabıı kı, gun ıcınde bulantılarım var. yedikten sonra falan.. ama ben bu bıleklıklerden once kusmasam bıle hep durdugum yerde ogururdum. onlar kesıldı.. bılmıyorum kızlar, yanı bıleklıkle ılgılıde olmayabılır, cunku annem geldı bende kalıyor o bakıyor bana, mutfaga falan gırmıyorum sonucta ama ıste onları kolumdan cıkartmayada korkuyorum.. ıyı geldıgıne ınaqnıyorum.. isteyen denesın.. adı sea band.. nette satılıyor, bazende buyuk eczanelerde..

herkese meraba bende aranıza yeni katıldım 13+1 günlük hamileyim we bulantılarım hala dewam ediyo geçmicek die korkuyorum eskisi gibi yemek yemek istiyorum çewremdeki hamileler çok güzel besleniyo ne süt ne yumurta ne et hepsinden hatta sudan bile midem bulanıyo doktorum ilaç wermiyo napıcamı bilmiyorum eskisi gibi olabilcekmiyim bebeğim sağlıklı olmicakmı?

sofraya oturup yemeğin suyuna ekmek bandırmayı özledim yaa..:gitme: çubuk kraker yiyorum şuan..nolcaz biz böyle..doktor katlanıcan diyo..yaa bu insanlar 8-10 tane nasıl doğuruyo...bi de okullar açılıyoo..sınıfın kokusu öldürür beni..allahım yardım et,sana sığındım ya rabbim:a015:

aynen yaaaa okullar da açılıyor..napacam ben e bilmiyorum benim 4. ayım bitti. hala ilaç kullanıyorum.dramamin içiyorum.içmiyim diyorum psikolojm bozuluyor. bu ilaç biraz geçiriyor gibi.bana doktor iç dedi.inşallah bişi olmaz..bazı doktorlar vermiyorlar neden acaba?zararlı değilse neden vermiyorlar,?zararlıysa ya da bana neden verdiler?

Şimdi doktordan geldim. Benim bebek 11 haftalık olmuş. Bulantılar yüzünden 3 kilo vermişim. Zaten pantolonlar bol geliyordu moralim bozuluyordu. 2-3 günde bir kusuyorum. Doktor hastaneye gel 2 gün serum takalım dedi. Önce istemedim ama annem falan iyi gelir diyor. Sabahtan akşama kadar serum yiycekmişim. Napiyim kızlar sizce iyi olur mu? Bayramdan önce belki biraz kendime gelirim.Sea band ben de kullanıyorum faydasını pek göremedim. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Complicadet arkadaşım sana katılıyorum millet günde 2 bardak süt içiyor ben 1 bardak bile içemiyorum. Hep böyle mi devam edicek iştahımız ne zaman açılcak düşündükçe çok moralim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…