-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kızlar hepimiz aynı durumdayız anlaşılan.Ben 2-3 gun sanki iyi olur gibi olmuştum.Meğer geçici iyileşmeymiş şimdi daha beter yine başladı.Arkadaslar cok korkuyorum bebeğim zarar görür diye.Size tum gun yediklerimi anlatmak istiyorum.Bir yorum yapın ne olur,sizde aynımıısnız.
Sabah kalkar kalkmaz hemen kusuyorum.Mideden sadece safra ve tükürükler cıkıyor.Öğlene kadar 1-2 bardak su belki içiyorum ama oda cıkıyor.Öğlen 5-6 tane cubuk yada 1 bardak meyvesuyu yada 1 tane elma.Akşama kadar bunlar yuzunden midem bulanıyor.Aksamda 5-6 kasık yemek anca.İşte hepsi bu arkadaslar.3,5 kilo verdim.Yemek istiyorum ama 24 saat midem bulanıyor,herseyden tiksinme ve öğürtü.Sizde durum nasıl,???
ben emedur alıyorum gün boyu bulantım oluo halimdende pek anlayan yok yemek yapmak bi yana hazırı bile mutfağa girip alamıyorum...saframa kadar kusuyorum açım şu anda cnm yemek yemek istiyo ama mutfağa giremiyorum 7hafta 3 gün daha ufacık ama bilmem napcaz bununlakrakerlerden nefret eder oldum su içemiyorum mahvoldum resmen yüzüm göçtü zaten kilolu deildim
sen kaçıncı haftandasın canım?ben de seninle aynı durumdayım.bugün dışarı çıkayım dedim hava değişikliği olur belki diye.bir yere oturduk peynirli gözleme istedim belki yerim diye ben 2 parça ıssırana kadar (sürekli etrafıma bakıyorum tabiki yemeğe bakmam imkanısz)millet neler yedi yaaaaaa:.(nasıl sinrim bozuldu .eşime dedim kalk gidelim.çok zor.ben sulu yemek hiç yiyemiyorum.çok zor 4. ayın içindeyim ne zaman geçecek bu?geçmeyecekse ben nasıl dayanacam?dayanmanın bir yolunu buan var mı?:1no2:
canım mesajını yeni gördum.10.haftadayım ben.dayanmak çok zor dediğin gibi,hatta surekli bir sorun olacağını dusunmeye basladım bebeğe.psikolojim altust oldu,ben ilaçta almıyorum cunki aldığım zaman işe yaramıyor.Yemek lafından midem altust oluyor.ama merak etme gececek,hele senin cok az kaldı,birazcık daha sabret canımm