arkadaslar bugun 12+6 yım... bulantıları olan ve kusanlara umut olacak seyler yazmak ısıyorum.. benım 12. haftaya gırerken, bulantılarım hafifledi, kusmalarım gectı.. arada suprizler oldu.(sabah kusmaları) kızlar ASLA UMUDUNUZU YıTıRMEYıN.. gececek, belkı 12. belkı 15. belkı 17. haftada.. cok zor gunlerdir cok iyi biliyorum.. gecmiycek gibi gelir. yasamayan anlamaz. cevremdekiler biliyorum ki, o donem birazda olsa naz yaptım sandı.. mucadele etmelısın dıyenler oldu, ama bir ay lokma yemeden durmak, yarım saatte bir kusmak, su bile içememek, halsızlık bas agrısı cekmek ve tum bunlara ragmen tek bir ilacın bile yasak olması.. bunları ceken bılır.. cok sukur ki benım erken bitti o donemım.. umarım tum cekenlerınde bıter.. sımdı ıyyım ve arkama bakıyorum, daha 1 hafta once olmeyı bıle ıstedım ama sımdı umut doluyum.. o gunlerı atlattım..7 kılo verdım, agladım, bunaldım ama GECTI.. gecmez gibi gelıyor ama gecıcek kızlar.. her aklıma geldııgınde dua edıyorum, hamılelıgı zor gecenlere allah yardım etsın. dıyorum.. hepimize dayanma gucu versın allah...sevgiyle kalın...