- 13 Aralık 2008
- 471
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kızlar ben de dramamin kullanıyordum...doktor bu gidişimde rennie duo diye bir şurup verdi iki kere içtim yanmam geçiyor ama hala çok bulantım var.3. ayım bitti ama hala geçmedi.napaca bilmiyorum.doktor azalması gerekiyor dedi ama ben de tam tersi oluyor........
benim de hamileliğimin ilk ayları çok zor geçti. ilk 4 ay mide bulantısından gözümü açamadım 7,5 kg. verdim, hastanede yattım hatta 1 gece. sonra şıp diye kesiliyor, bir sabah kalktıgınızda her şey normal.. merak etmeyin geçecek ama allah yardımcınız olsun, etrafınızdakiler anlayışlı olsun.. çok zor bir durum..
hiç birşey iyi gelmiyor.
yiyorum yediklerimden bulanıyor, yemiyorum açlıktan bulanıyor.
yaşam biçimim değişti resmen, dışarı çıkmak falan istemiyorum, sürekli bulantı ve yanma halindeyim.
inşallah hepimizin en kısa sürede geçer de hamileliğin keyfini biz de çıkarırız.
hiç birşey iyi gelmiyor.
yiyorum yediklerimden bulanıyor, yemiyorum açlıktan bulanıyor.
yaşam biçimim değişti resmen, dışarı çıkmak falan istemiyorum, sürekli bulantı ve yanma halindeyim.
inşallah hepimizin en kısa sürede geçer de hamileliğin keyfini biz de çıkarırız.
aynen.........dramamine bana biraz iyi geliyor.eskiden o da iyi gelmiyordu.valla doktor yavaş yavaş bırak dedi ama ben içiyorum.çünkü öbür türlü psikolojim bozuluyor..bütün gün evdeyim.dşarı çıktım geçen hertaraf kokuyor.bin pişman oldum çıktığıma....ben de artık tadını çıkartmak istiyorum ama o günler de gelecek sabredelim kızlar.....