- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
ben de ilk hamileliğimde çekmiştim bulantıdan.gerçi 8 haftalıkken boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ondan sonra düzelmeye başladım.benim de tüm gün midem bulanıyodu herşey kokuyodu parfüme bile tahammülüm yoktu.sadece 1-2 kere kustum.yoğurtlu makarna çok iyi geliyodu bi deneyin bence.özellikle soğuk soğuk yoğurt hem yanmaya iyi geldi hem de midemi bastırdı.çubuk kraker çok doğru bi seçim diil bence.çünkü üstünde tuz parçaları olduğu için çok mide yakıyo ben hiç yiyememiştim.grissini çok iyi geliyodu bi de o da her marka diil.özellikle arı marka grissinin sade olanını tavsiye ederim.her akşam eşim gelince ağlardım geçsin bu mide bulantılarım diye.sonra kürtaj olunca keşke midem bulansaydı da bebeğim gitmeseydi diye ağlamaya başladım.
şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık.şimdiye kadar sabah bulantıları dışında bişeyim olmadı dua ediyorum inşallah olmaz diye.sizin kaç haftalıkken başladı bulantılar?
şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık.şimdiye kadar sabah bulantıları dışında bişeyim olmadı dua ediyorum inşallah olmaz diye.sizin kaç haftalıkken başladı bulantılar?