Gebelikde bulantı ve kusma

ben de ilk hamileliğimde çekmiştim bulantıdan.gerçi 8 haftalıkken boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ondan sonra düzelmeye başladım.benim de tüm gün midem bulanıyodu herşey kokuyodu parfüme bile tahammülüm yoktu.sadece 1-2 kere kustum.yoğurtlu makarna çok iyi geliyodu bi deneyin bence.özellikle soğuk soğuk yoğurt hem yanmaya iyi geldi hem de midemi bastırdı.çubuk kraker çok doğru bi seçim diil bence.çünkü üstünde tuz parçaları olduğu için çok mide yakıyo ben hiç yiyememiştim.grissini çok iyi geliyodu bi de o da her marka diil.özellikle arı marka grissinin sade olanını tavsiye ederim.her akşam eşim gelince ağlardım geçsin bu mide bulantılarım diye.sonra kürtaj olunca keşke midem bulansaydı da bebeğim gitmeseydi diye ağlamaya başladım.
şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık.şimdiye kadar sabah bulantıları dışında bişeyim olmadı dua ediyorum inşallah olmaz diye.sizin kaç haftalıkken başladı bulantılar?

bana etimek ve cubuk kraker görmekten fenalık gelmişti. görünce midem bulanıyordu. yogurt iyi geliyordu bir de kuru ekmek.. bayıla bayıla yedigim bardakta mısır en büyük kabusum olmustu ve her yerdeydiler. kokusunu duyunca mide bulantısından ögürmeden bayılacak gibi oluyordum artık. hala da yiyemedim, geçmedi tiksintim. yalnız ilginçtir en şiddetli mide bulantısı yasadıgım zamanlardaydı, eşim iş için şehir dısına cıkacaktı, beni öyle bırakmak istemedi, ben de gittim onunla, otelde kalıyordum, bütün gün yatıyordum, aksam yemegi için dısarı cıkıyorduk, her şeyden ögürüyordum ama bir tek burger king in whopper ı midemi bulandırmadı düşündüğümde, ki hamile kalmadan önce de çok severdim, onu yiyebildim sadece 3 gün. kalan 3 günde de biraz pizza yiyebildim. hiç bir şey yiyemeyen benim için mucize gibiydi...ama o süre zarfında bunları yedikten sonra bunlardan da tiksinmeye baslamıstım. sizin de böyle tahammül edebileceginiz yiyecekler çıkar umarım...

kızlar hepimiz aynı durumdayız anlaşılan.Ben 2-3 gun sanki iyi olur gibi olmuştum.Meğer geçici iyileşmeymiş şimdi daha beter yine başladı.Arkadaslar cok korkuyorum bebeğim zarar görür diye.Size tum gun yediklerimi anlatmak istiyorum.Bir yorum yapın ne olur,sizde aynımıısnız.
Sabah kalkar kalkmaz hemen kusuyorum.Mideden sadece safra ve tükürükler cıkıyor.Öğlene kadar 1-2 bardak su belki içiyorum ama oda cıkıyor.Öğlen 5-6 tane cubuk yada 1 bardak meyvesuyu yada 1 tane elma.Akşama kadar bunlar yuzunden midem bulanıyor.Aksamda 5-6 kasık yemek anca.İşte hepsi bu arkadaslar.3,5 kilo verdim.Yemek istiyorum ama 24 saat midem bulanıyor,herseyden tiksinme ve öğürtü.Sizde durum nasıl,???

sen kaçıncı haftandasın canım?ben de seninle aynı durumdayım.bugün dışarı çıkayım dedim hava değişikliği olur belki diye.bir yere oturduk peynirli gözleme istedim belki yerim diye ben 2 parça ıssırana kadar (sürekli etrafıma bakıyorum tabiki yemeğe bakmam imkanısz)millet neler yedi yaaaaaa:.(nasıl sinrim bozuldu .eşime dedim kalk gidelim.çok zor.ben sulu yemek hiç yiyemiyorum.çok zor 4. ayın içindeyim ne zaman geçecek bu?geçmeyecekse ben nasıl dayanacam?dayanmanın bir yolunu buan var mı?:1no2:

Kızlar birkaç gündür bulantılarımda bayağı bir azalma hissediyorum. Ya gerçekten geçiyor ya da bulantılara alıştım ve bana hafif gelmeye başladı kaydirigubbakcemile3... Şaka bir yana 3. aydan sonra azalıyor diyenler haklılarmış galiba, yavaş yavaş mutfağa girmeye ve yemek yapmaya da başladım. İnşallah tekrardan artmaz. Darısı sizlerin başına.

merhaba bende 8+2 günlük hamileyim 1 haftadır içim dışıma çıktı diyebilirim mide bulantısından
tuzlu bişeylerde midemi çok yakıyor

ben emedur alıyorum gün boyu bulantım oluo halimdende pek anlayan yok yemek yapmak bi yana hazırı bile mutfağa girip alamıyorum...saframa kadar kusuyorum açım şu anda cnm yemek yemek istiyo ama mutfağa giremiyorum 7hafta 3 gün daha ufacık ama bilmem napcaz bununla:KK43: krakerlerden nefret eder oldum su içemiyorum mahvoldum resmen yüzüm göçtü zaten kilolu deildim:KK43:

ben emedur alıyorum gün boyu bulantım oluo halimdende pek anlayan yok yemek yapmak bi yana hazırı bile mutfağa girip alamıyorum...saframa kadar kusuyorum açım şu anda cnm yemek yemek istiyo ama mutfağa giremiyorum 7hafta 3 gün daha ufacık ama bilmem napcaz bununla:KK43: krakerlerden nefret eder oldum su içemiyorum mahvoldum resmen yüzüm göçtü zaten kilolu deildim:KK43:

canım bu dönemde etrfındakilern anlayışlı olması çok önemli.ben de 3 aydır nerdeyse mutfağa giremiyorum.dolapta ne var ne yok haberim bile yok..benim canım yemek istemiyor hiç.eşim kendi başının çaresine bakıyor işte.ama geçecek bu dönemlerde.15 haftalığım az önce yine dramamine içtim.çok zor. yaşamayan kmse anlamaz bunu.

arkadaşlar midesi bulananlar bol bol yoğurt yesin.b6 vitamini yoğurtta çok var ve b6 mide bulantısını önlüyor..öpüyorum sizi...ben de 4 +4 günlük hamileyim henüz bulanmıyor midem..:nazar:

selamlar.bende 6 haftalık hamileyim ve 1 haftadır bulantılarım çok arttı.kusma yok çok şükür ama bulantı hissi mahvediyor beni.buna da şükür.yediğim vücudumda kalıyor en azından.az az sık sık hafif salata türü şeyler yiyorum.herkese sağlıklı hamilelikler.

merhaba kızlar ben 8 haftalık hamileyim ne güzel hiç bulantı kusmam yok diye seviniyordum ama 2 gündür felaket durumdayım fazla yemek yiyemiyorum yediklerimde hemen çıkıyor haftaya doktoro gidecem bakalım ne diyecek...

bende acayip durumlar olmaya başladı acıkmıyorum hiç ama bi anda midem kazınıo bişeyler yemezsem mahvoluom kusuyorum.salı günü doktora gidicem sonuçları görüşürüz

sen kaçıncı haftandasın canım?ben de seninle aynı durumdayım.bugün dışarı çıkayım dedim hava değişikliği olur belki diye.bir yere oturduk peynirli gözleme istedim belki yerim diye ben 2 parça ıssırana kadar (sürekli etrafıma bakıyorum tabiki yemeğe bakmam imkanısz)millet neler yedi yaaaaaa:.(nasıl sinrim bozuldu .eşime dedim kalk gidelim.çok zor.ben sulu yemek hiç yiyemiyorum.çok zor 4. ayın içindeyim ne zaman geçecek bu?geçmeyecekse ben nasıl dayanacam?dayanmanın bir yolunu buan var mı?:1no2:

canım mesajını yeni gördum.10.haftadayım ben.dayanmak çok zor dediğin gibi,hatta surekli bir sorun olacağını dusunmeye basladım bebeğe.psikolojim altust oldu,ben ilaçta almıyorum cunki aldığım zaman işe yaramıyor.Yemek lafından midem altust oluyor.ama merak etme gececek,hele senin cok az kaldı,birazcık daha sabret canımm

canım mesajını yeni gördum.10.haftadayım ben.dayanmak çok zor dediğin gibi,hatta surekli bir sorun olacağını dusunmeye basladım bebeğe.psikolojim altust oldu,ben ilaçta almıyorum cunki aldığım zaman işe yaramıyor.Yemek lafından midem altust oluyor.ama merak etme gececek,hele senin cok az kaldı,birazcık daha sabret canımm

canım zaten sabretmekten başka çare yok ki...ama artık hamileliğimin tadını çıkartmak istiyorum.umarım bu sorunları yaşayan herkes şifa bulur.

Arkadaşlar benim bulantılarım 7.haftanın başında başladı 2 hafta şiddetle devam etti her türlü kokudan öğürme pozisyonuna giriryordu...Ama şükürler olsun hiç kusmadım....sositososito Bugün itibariyle 10.haftama girdim ...2 günden beri bulantılarımda azalma var ... Ve hafta sonu o kadar çok uyudumki kafamı kaldıramıyordummm...Dünden beride kendimi oldukça enerjik hissediyorumm...2 gündür iyiyim yani değiştim....Gebelik ilginç bir deneyim ... Bir günüm bir günümü tutmuyorr....kafamçokkarıştı

kızlar ben de acıkıyorum sanırım tansiyonum düşüyor gibi ama bişey yiyemiyorum....evde hiç yemek yok.yapamıyorm da..eşime desem yapar ama o da çok yoruluyor kıyamıyorum da gerçi yemek olsa da midem kötü......sürekli aç hisseden var mı?

9 hafta 4 günlük hamileyim.3 kilo verdim.çok moralim bozuk.bebeğime bişey olacak diye korkuyorum.bulantılarım biraz hafifledi ama iştah hiç yok yiyemiyorum.açım ama sanki midem çok küçülmüş gibi.benim durumumda olan var mı?Allah hepimize kolaylık versin .

bende aynı durumdayım pazar gününden beri başladı daha yeni altı haftalık oldu yiyemiyorum su içemiyorum yesem içsem bile çıkarıyorum ben ne zamana kadar devam eder acaba

8+ 5 günlük hamileyim. kusma lafını duyunca bile midem bulanıyo. herhangi bir kusmam yok ama her dakka midem bulanıyor. haftayada geçmesse doktoruma sölicem bana bişe versin. dayanamıyommmmmmmmmmm

ahh ahhhh
bende 10.haftadayım mide bulantısı agrısı yanma kasılma sürekli açlık hissi aşırı iştahsızlık tiksinme
ne ararsanız var
ne yemek yiyebiliyorum ne ilaçlarımı kullanabiliyorum
evde yemek pişmiyo hiç gerçi yeni taşındık doğalgazımızda yok banada bahane işte
sürekli uyumak istiyorum ilaç alınca zaten problemli olan (gastritim var) midem felç oluyo
YA AMA BEN HAMıLE OLMANIN TADINI ÇIKARCAKTIM HANı akannehir

X