Gebelikde bulantı ve kusma

Ben bulantı ve kusmadan daha cok yorgunluk ve surekli uyumaktan sikayetciyim hicbisey yapmiyorum yatarken yoruluyorum var mi yorgunluga iyi gelecek biseyler ?

Merhaba arkadaşlar bendede çok yorgunluk ve halsizlik var bulantılarımda başladı kusmuyorum ama kuru kuru öğürüyorum midem bişey yiyince özellikle yana yana bulanıyor varmıdır bu şikayetleri yaşayıp bi ilaç kullanan yada çözüm bulan

Benim bulantı ve kusmalarim had safhada yemek kokusuna gelemiyorum aslında hiçbir kokuya gelemiyorum yemek yiyemiyorum su bile içerken midem bulanıyor halsizlik yorgunluk bide ritim bozukluğundan kaynaklanan carpintim var surekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum ise gelmek bir işkence: (

Cok kotu bisey hepimize Allah kolaylik veesin benimde gunde4_5 kez oluyodu kusmalar.simdi 1 e dustu insallah tamamen gecmesini dort fozle bekliyorum 3 kg.verdim boyle giderse durumum kotu serumlar olmasaydi cok fazla kilo verirdim.gecmis olsun .cok zor bisey.kan kusuyidum 3 gun onceye kadar bogazlarim tahris olmus artik.cok zorrr cidden

Gerçekten çok zor allah herkese yardım etsin bu konuda

Ömrü hayatım boyunca mide bulantısı nedir bilmem :)
Sanki hamileliğimde öyle geçecek gibi geliyor ama çevremdekiler illa bulanır diyolar.
Doktorumda mide bulantıların başlarsa kusarsan korkma sakın, herşey yolunda demektir dedi.
Eşimde habire niye senin miden bulanmıyor kötü giden bişi mi var diyip duruyor

benim bulantılarım 8. haftada bailamıştı doktor artık başlamaz dedi bende başladı ... ne zaman olacağı belli olmaz...

Herkeste olmak zorunda değilmiş ama bende bulantı kusma çok ama benim önceden de regl dönemlerinde midem hassas oluyordu. En ufak enfeksiyon kapsam kusmaya başlardim sadece gebelikteki kusma çok beter onu öğrenmiş oldum. Bulantiniz yoksa rahat rahat herşeyi yeyin

Kizlar selamlar,
bende 7 haftalik hamileyim. 2 3 gu ndur surekli midem bulaniyor. Aklima yemek gelse, yada kokusunu alsam.. evde yemek yapamiyorum bulantim artiyor.. acmiyim tokmuyum artik ayirt edemez oldum.. ama farkettim ki cok aciktigim zaman cok daha fazla bulaniyor. Kendimi yemege zorluyorum yedigim zaman biraz hafifliyor mide bulantim bi sure snra gene artiyor.. birde ev yemegi tarzi boyle vicik vicik yemekleri yiyemedigimden tost hamburger doner hep oyle seyler yiyorum. Bu seferde dengesiz besleniyorum diye uzuluyorum hic keyfim yok cubuk kreker ye diyor herkes ama o da midemi bulandiriyr. Var mi tavsiyesi olan..

7 haftalıgım kızlar gecen hafta hafıften baslayan mide bulantılarım bu hafta kusmaya dondu kızımda daha beterdi tam bu gebelıgımde ıyı bulantım yok derken basladı

7 haftalıgım kızlar gecen hafta hafıften baslayan mide bulantılarım bu hafta kusmaya dondu kızımda daha beterdi tam bu gebelıgımde ıyı bulantım yok derken basladı
Merhaba
Oncelikle insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. Bende ayni durumdayim ama bende kusma yok arada kusack gibi oguruyorum malesef aksamdan beri arastiriyorum ne iyi gelir diye. En cok cubuk kreker ve beyaz leblebi oneriyorlar. Ben kendimden farkettigim kadariyla acken daha cok midemin bulandigi o yuzden icim almasa bile kendimi zorlayip yemek yiyorum ama boyle kuru seyler ekmekli seyler iste. O zaman biraz iyi gelio gibi. Bir de beyaz leblemi biraz iyi geliyor.
Umarim bir an once atlatirsin..

merhaba kızlar, bende 12 haftalık hamileyim. bulanıyor ama kusmuyorum, bulanıyordu geçti, sadece sabah bulanıyor dıyenler ınanın bana cok sanslısınız! bızım gıbı gece gunduz sureklı bulanan ve sureklı kusanları siz bile anlayamazsınız. günde sayısını hatırlamadıgım kadar cok kusuyorum bazen bı saatte 3 kez kustugum oluyor. 5. haftada başladı bulantılarım ve hep giderek daha iğrenc bir hal aldı. 3 kez serum yedım bir kez hastaneye yatırıldım birçok kez rapor alıp işe gidemedım ve hep annem baktı... ama bı hafta cok yogun giderken sonrasında bı ıkı gun kdr daha hafif işte oda gunde sadece 5 kez kusturacak kadar hafıf olduğu gunler de oluyordu ınanın ona sukredıyor ınsan... 11. haftada hastaneye yatırıldım artık 15 dkda bir kusuyordum. ıkı gun yattım 6 serum yedım sonrasında doktorum serum olarak verdıgı zofer ısımlı ılacı aldım kendim. daha once ılk uc ay rısklı deyip vermemişti bu sefer dayanamadım artık kendım aldım. artık 3 ay doldu deyip... aranızda zoferı kullanan doktoru sakın kullanma diyen kullanıp bır zararını gören var mı?

Merhaba arkadaşlar . İnşallah bulantılarınız tez zmn da son bulur . Benimde 10 haftalık. Çok şükür Rabbime . İyiyim. Fakat bundan 10 gün önce sabahtan akşam yatana kdr bişey yemeden kustuğumu bilirim. Dr yatış önerdi fakat ben istemedim. bunun üzerine dramamine diye bi hap verdi ve bi kez içtim çok şükür bir dahada kullanmama gerek kalmadı. İsterseniz birde bunu sorun eczacı yada Dr. unuza. Allahım yardım etsin hepimize inşallah

Tesekkurler canım valla Allah kolaylık versın hepimize evet haklısın acken daha felaket bulanıyo ahhh ahhh yurt dısındayım canım olsada yesem beyaz leblebi :)

Kızlar bende 9+4günlük hamileyim 3haftadır sürekli kusma bulantı mide yanması var midem asit kusuyor artık. Reflüm var gaviscon içiyorum ama banamısın demiyor. Su içemez oldum. 5kilo verdim. Acaba geçer mi yoksa hep böyle devam mı edicek. Gerçekten çok zor tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben hamileliğimin ilk dört ayını hastane köşelerinde serum altında geçirdim 6 kilo verdim. Bilmiyorum benim kadar çeken olmuşmudur. Gece kusmaya uyanırdım. Tüm gün kusar midemde kusacak hiçbirşey kalmayınca kusma hareketleri refleks olarak yapardım. Yani boş kusardım. Konuşmak bile kustururdu. Benim bu durumum 6 ay sürdü. Sonrasından doğuma kadar kusmadım ama hep hafif bi bulantım oldu. Bulantı kusması olan anneler nolur üzülmeyin!!! Bugünler kişiye göre Değişiyor ama sonuç aynı: bugünler bitecek az daha sabredin mümkünse hiç ilaç kullanmayın. Ve Sak'ın üzülmeyin çok sağlıklı bi bebeğiniz doğacak Allah'ın izniyle ben çok korktum ya bebeğim beslenemedi sağlıklı mı diye. Çok şükür Rabbim beslemiş sağlıklı ve kilosu yerinde bi bebek doğdu. Şimdi 6 aylık cadının ek gıdalarıyla uğraşıyorum dua edin. Bugünler geçici rahatlayın. Allah yardımcınız olsun canlarrr.

Cnm zofer ya da zofran kullanmanın bir zararı yok demişti benim dr. ve bende 7. Haftadan itibaren kullanmaya başladım ama pek bi faydasını görmedim 20. Hafta içindeyim hafiflemis olsa da yinede bulantilarim devam ediyor.

Maşallah allah bağışlasın evladını. :)) Darısı bizlere inşallah. Bende sürekli serum alıyorum yemek yemeyi özledim kana kana su içmek istiyorum. O kadar sıkıntılı geçiyorki hamileliğimden zevk alamıyorum. Demek 6ay sürdü ben korkuyorum kesin doğuma kadar böyle devam edicek diye. Zaman geçmiyor artık resmen uyuyabildiğim zaman en iyi gün oluyor. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Dayanma gücü versin.

bi daha doğurmamaya yemin ettim diyebilirim, iğnelerle korunmaya başlicam doğurduktan sonra.bi de karnım büyüyünce nasıl çekicem bunları hiç bilmiyorum.

Yazılanları okuyunca daha çok ümitsizliğe kapılıyorum. Gerçekten 3 aydan sonra geçmiyor mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…