Gebelikde bulantı ve kusma

hergün bugun yarın bugun yarın derken 13.hafta oldu hala geçmedi

Benim midemde reflü var bide sürekli acı su kusuyorum çok korkuyorum geçmicek diye. Bütün psikolojim bozuldu hiç olumlu yorumlar yok. 20 hafta oldu diyip geçmeyen diyen var doğuma kadar çektim diyen var. Çıldırcam artık serum yedikten sonra biraz yiyorum. Folik asidi kullanamıyorum herşey ekşime yanma yapıyor. Suya hasret kaldım. Allah yardımcımız olsun hepimize acil şifa versin

Gerçekten bulantılar kusmalar geçmiyor mu isyan etmiyorum ama bazen dayancak gücüm kalmıyor. Allahıma çok dua ettim 1 sene sonra hamile kaldım şükrediyorum ama bulantılar beni mahvetti

Canim daha 2 ayliksin bi dur hele :) Benim gozum yasarirdi kusmaktan ama gecti. Ilk 4 ay icinde gecmesse doktorundan ilac iste :)

Midemde reflü var benim yiyip içemiyorum su bile girmiyor vucuduma mide suyumu kusmaktan beter oldum. Serum yiyiyorum hergün. Ve korkuyorum geçmicek diye. Keşke sadece bulantı kusma olsa şikayetim. Gaviscon şurup içiyorum faydası çok az o yüzden bu kadar merak ediyorum canım acaba geçicek mi diye

Benim de reflüm var ve gebeliğimin başından beri günde 3-4 kere kusuyordum şimdi 32 hafta oldu ve ara ara hala oluyor, mide bulantısı, yanması hiç geçmedi.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çok zor

Benim de reflüm var ve gebeliğimin başından beri günde 3-4 kere kusuyordum şimdi 32 hafta oldu ve ara ara hala oluyor, mide bulantısı, yanması hiç geçmedi.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çok zor

Amin canım allah sabır versin. Neyse ki senin az kalmış çok şükür. Allahım çeken herkese şifa versin. Peki yiyip içebildinmi canım yoksa hep kuru gıda haşlama tarzımı beslendin.yoksa istediğin herşeyi yiyebildin mi. Yani canım neler istiyor. Hepsi yasak ama

Canımın istediği hiçbir şeyi doğru düzgün yiyemedim malesef yesem de bir dakika midemde durmadan hepsini geri çıkardım sırf bu yüzden canımın istediğini yemeyi hiç istemedim, daha yeni yeni canımın istediğini yiyorum, inan hamilelikten hiçbir şey anlamadım. Çok sıkıntılı geçti. Rabbim senin de herkesin de yardımcısı olsun canım benim

Aminn canım sağol. Ama Kaderimiz aynı desene,Benim daha 10haftalık bide. Allaha sığınmaktan başka bir çaremiz yok demek. Elden birşey gelmiyor. Evlatlarımız sağlıkla gelsin çok zor olucak ama yüzünü görünce herşeyi unutucaz.

Amin canım benim amin. Zaten tek duamiz bu herşey yolunda olsun, bebeklerimiz sağlıcakla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin de biz bunları unuturuz allahın izniyle. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Rabbim herkesin evladını sağlıcakla annesine babasına bağışlasın

13.haftada günde 8 defadan ortalama 3 defaya düştük..ama ne sosyal hayat ne bişey kalmadı beni çok etkiledi işe yürüyerek gidip geliyorum 10 dklık bir yol ama yollarda kusa kusa : (

Kızlar ben 21 haftalık hamileyim. bu ayıma kadar hiç mide bulantısı olmadan geldim çok şükür ama 2 haftadır midem kötü 1 haftadır günde bazen 2 kere yediklerimi kusuyorum. Hamileliğin 5. Ayında kusan/kusmaya devam eden var mı?

Sabah AC karnına bi tane metpamid içince aksama kadar midem bulanmıyodu çok kötü ya bulantı benmde 14. Hafta birden bire kesildi hatta bebegime bsey oldu sanfım hastaneye gittim :)

Bu mide bulantısı kadar kötü bir şey yok ya.. ben grniz akıntısı problemi yaşıyorum hamileliğimden dolayı ve 34.haftam bitti hala her sabah kusuyorum geniz akıntısı sayesinde.. keşke benim de normal hamilelik kusması olsaydı razıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…