- 26 Şubat 2015
- 1.906
- 4.422
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.461
Ayniyim ya bende kusmada var . Yatak odamda uyuyamiyorumSelam kizlar bende 7 hafta 3 gunluk hamileyim. Midem bulaniyor ama sukurler olsun kusmam yok fakat kokulara karsi asiri hassasiyet gösteriyorum hersey ama hersey kokuyo esim bile kotu kokuyor dusunun artikherseyden tiksinir oldum yatak odam dan ve mutfagimdan nefret ediyorum ozellikle oralar cook kotu kokuyor. Allah yardimcimiz olsun meleklerimizi saglikli sihatli kucaklarimiza almayi nasip etsin Allah
Ben mersin gibi bir yerde 8. ayda su içemiyordum sen düşün :) Hatta bunu söylediğim için çok pişmanlık duydum sonraları ama biara meleğimi aldırmayı bile aklımdan geçirmiştim ölüyordum ya zaten bir ayda 4 kg verdik hiç geçmeyecek gibiydi herkes geçer derdi çok biliyosunuz diye içimden bide sinir olurdum şimd aynısını ben diyorum inanın geçiyor:)beni de işte biraz zencefil rahatlatıyo birazda ayrandır soğuk süttür bunlar rahatlatıyo. doya doya yemek yiyeceğim günleri iple çekiyorum.
Aynı durum bende de var hiçbir çözüm bulamadımkızlar yardımcı olun neolur. 2 gun önceye kadar bulantılarım hat safada idi 2 undur azaldı ancak bu seferde sankı içim su doluymuş gibi bir his var midemde hava yada su dolu gibi hissediyorum bişey yeme içme imkansız sürekli peynir ekmek yeyebiliyorum ne yapsam çzöüm olur
Elinizden geldigince ustten gaz cikarin cunku gaz bulantiyla alakali tetikliyor. Maden suyu icin limonlu iyi gelir. Bazi arkadaslar ayva yazmis okudum dun valla aksam da bugunde yedim ayvadan midir bilmem dunden daha iyiyim cok sukur. Birde ayva bebegi guzellestiriyormus okudugum kadariyla. Peygamber efendimizde tavsiye e
benim 4 yaşında bir kızım var okadar çok ayva yerdim ki anlatamam kızım çok güzel saçları ayva rengi :) soda aldırayım hemen inşallah iyi gelir çok teşekkür ederimElinizden geldigince ustten gaz cikarin cunku gaz bulantiyla alakali tetikliyor. Maden suyu icin limonlu iyi gelir. Bazi arkadaslar ayva yazmis okudum dun valla aksam da bugunde yedim ayvadan midir bilmem dunden daha iyiyim cok sukur. Birde ayva bebegi guzellestiriyormus okudugum kadariyla. Peygamber efendimizde tavsiye edermis
Allah bagislasin canim. Bu arada hani tatlidan miden bulaniyorsa sadesini al limon sık. Bide cubuk kreker ye ara ara miden bulandikca zarari olmaz. Aon olarak mideni bos birakma aclikta bulantiyi arttiriyor. Azar azar sk sk ye. Iyi gelir insallajAynı durum bende de var hiçbir çözüm bulamadım
benim 4 yaşında bir kızım var okadar çok ayva yerdim ki anlatamam kızım çok güzel saçları ayva rengi :) soda aldırayım hemen inşallah iyi gelir çok teşekkür ederim
Allah bagislasin canim. Bu arada hani tatlidan miden bulaniyorsa sadesini al limon sık. Bide cubuk kreker ye ara ara miden bulandikca zarari olmaz. Aon olarak mideni bos birakma aclikta bulantiyi arttiriyor. Azar azar sk sk ye. Iyi gelir insallaj[/QUOTE inşallah Canım dikkat edicem çok teşekkür ederim
Canım tebrikler inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın bende su an 11 haftanın içindeyim.kuskus canım çıktı desem de yeridir.Ama son bir kaç gündür sanki azaldı gibi yani en azından artık su içiyorum en kötüsü buydu cunki herşey kötü kokuyordu ama su iğrenç kokuyordu inşallah azalıyor biraz sabır birde orda tek başına isen bence sakın üzülme.hatta sevin bile.şimdi en azından yanımda su olsa böyle olurdu filan diye güzel şeyler hatırlarsın birde gelince buraya baya bir kıymetli olursun. Ya burda olsan da yanında olması gereken kimse yanında olmazsa o daha üzücü oluyor bence hayatın tadını çıkar hatta bir de benim için çıkar7+5 haftalık hamileyim . tüm gün sürekli kusuyorum dün birden başladı . bitmiyo. ne yesem çıkıyo yemesem de çıkıyor. ne yapacağımı şaşırdım. Çinde yaşıyorm ailem yok burda. çok zor durumdayım
canım ben o kusmalarla hastaneye gittim 4 gün hastanede yattım 25 serum 5 iğne yedim. anca kendime geldim. hastaneden çıktıktan snra ilk gün gayet ii gitti yemek yedm doya doya su içtim. sonra ertesi gün tekrar başladı sanah tost yedim peşine kustum. sonra ben gittim bulantı bilekliği aldım onu sabahları bulantım lunca takıyorum artık hiç kusmuyorum. çok şükr bileklikler benm işime yaradı. umarm sende kurtulursun bi an önce bende senn gbi su içemediğim için 25 serum yedim.. 9 gün sonra türkiyeye dönüyorum dediğin gibi herkes özledi baya ilgilenen olcak şükür ama artk iyi olduğm için gitmesem de olr diyormCanım tebrikler inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın bende su an 11 haftanın içindeyim.kuskus canım çıktı desem de yeridir.Ama son bir kaç gündür sanki azaldı gibi yani en azından artık su içiyorum en kötüsü buydu cunki herşey kötü kokuyordu ama su iğrenç kokuyordu inşallah azalıyor biraz sabır birde orda tek başına isen bence sakın üzülme.hatta sevin bile.şimdi en azından yanımda su olsa böyle olurdu filan diye güzel şeyler hatırlarsın birde gelince buraya baya bir kıymetli olursun. Ya burda olsan da yanında olması gereken kimse yanında olmazsa o daha üzücü oluyor bence hayatın tadını çıkar hatta bir de benim için çıkar
canım ben o kusmalarla hastaneye gittim 4 gün hastanede yattım 25 serum 5 iğne yedim. anca kendime geldim. hastaneden çıktıktan snra ilk gün gayet ii gitti yemek yedm doya doya su içtim. sonra ertesi gün tekrar başladı sanah tost yedim peşine kustum. sonra ben gittim bulantı bilekliği aldım onu sabahları bulantım lunca takıyorum artık hiç kusmuyorum. çok şükr bileklikler benm işime yaradı. umarm sende kurtulursun bi an önce bende senn gbi su içemediğim için 25 serum yedim.. 9 gün sonra türkiyeye dönüyorum dediğin gibi herkes özledi baya ilgilenen olcak şükür ama artk iyi olduğm için gitmesem de olr diyorm