- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.521
Zofran ben kullanıyorum. Sabahları alıyorum en azından kusma olmuyo.bulantı hep var ama.bnce korkma doktorum günde 2 tane alabilirsin dedi.bi dene derimMerhaba kizlar ben 10. Haftaya girdim bulantilarim kat kat artti eskiden en azindan kusmuyordum ama suan surekli kusuyorum acile gidip serum taktiriyorum bulantilarim azaliyor ama kesinlikle gecmiyor dogru durust yemek yiyemiyorum yesem kusuyorum ayri yemeyince daha cok kusuyorum( medpamid dramamine hic bi faydasi yok zopran diye bi ilac varmis ama o da agir bi ilac diyorlar napicami sasirdim cok mutsuzum ((
Tesekkur ederim ama benim dedigim agizda eritilen bi ilacmis hatta dr yaziyor ama sigorta karsilamiyor diyorlar denemedim denemeyede korkuyorum. Suan gene acildeyim zaten ;( bugun hicbir sey yemedim genede kusuyorum sen kac haftaliksin yemek yiyebiliyor musun??Zofran ben kullanıyorum. Sabahları alıyorum en azından kusma olmuyo.bulantı hep var ama.bnce korkma doktorum günde 2 tane alabilirsin dedi.bi dene derim
Aynı ılactan bahsediyoruz. Ağızda eriyo.günde bi tane alabilirsin bnce.ben 8 haftaligim. Bulantı yine oluyo ama kusmuyorum. Ve birseyler yiyebiliyorum.mideni boş bırakma daha kötü olursun.sık sık yemeye calisTesekkur ederim ama benim dedigim agizda eritilen bi ilacmis hatta dr yaziyor ama sigorta karsilamiyor diyorlar denemedim denemeyede korkuyorum. Suan gene acildeyim zaten ;( bugun hicbir sey yemedim genede kusuyorum sen kac haftaliksin yemek yiyebiliyor musun??
Aynı ılactan bahsediyoruz. Ağızda eriyo.günde bi tane alabilirsin bnce.ben 8 haftaligim. Bulantı yine oluyo ama kusmuyorum. Ve birseyler yiyebiliyorum.mideni boş bırakma daha kötü olursun.sık sık yemeye calis
Tesekkur ederim bugun esim dr ile konustu zofer vermis agizda eritmeliyi kullanmasin daha cok midesini bulandirir demis bakalim ben ama hep ayniyim ilac kullansamda kullanmasamda yesemde yemesemdeinsallah bir an once atlatiriz bu halleri cunku cok mutsuzumm surekli agliyorum zaten dayanamadigim icin sonra bebisde uzuluyo diye hepten agliyorum sacma sapan hallerdeyim..
bulantı kusmalar ne zaman geçicek. Tecrübeli hanımlar bizleride bilgilendirin. 3 aylık olunca geçer dediler. Ne kadar çaresiz bi durum bu
Doktorum 20. haftadan sonra ola bulantılar hamilelik kaynaklı değildir reflüye dönmüştür dedi. Bende verdiği mide ilaçları işe yaramadı 34. Haftamı bitirdim ilk dönemki kadar şiddetli olmasa da hala bulantım var. Sanırım ben şanssız olanlardanım :)
Bende 12 haftalık hamileyim 6 . Haftada başladı kusma bulantı mide yanması. İki güne bir serum takılıyor. Serumun içine bazen zofer bazen zofran katılıyor. Ancak bunları kullanınca kusmuyorum. Kullanmazsam her yediğim anında çıkıyor. Çok zor gerçekten. Günlük yaşantım yok oldu resmen.
Doktorum 20. haftadan sonra ola bulantılar hamilelik kaynaklı değildir reflüye dönmüştür dedi. Bende verdiği mide ilaçları işe yaramadı 34. Haftamı bitirdim ilk dönemki kadar şiddetli olmasa da hala bulantım var. Sanırım ben şanssız olanlardanım :)
Evet gercekten cok sanslisin masallah.Ben 9. haftadayim neredeyse hic bulantim olmadi. Sansli olanlardanim galiba.
doğuma kadar çekmezsin canım bende de normalde mide rahatsızlığı var ve 16. haftama kadar filan bulantı kusma oldu o haftalarda ise artık vitamin hapını da içer içmez çıkarıyodum bıraktım ve herşeyi yiyebilmeye başladım doktorum da beslenmen iyiyse bırakabilirsin dedi.şuan demir hapı var sadece arada içiyorum o da midemde yanma yapıyo ama çok şükür o bulantılı günleri filan unuttum bile geçick sabret mideni boş bırakma ben çok şehriye çorbası,makarna,yarım ekmek içinde haşlanmış yumurtayla çok gün bitirdim :)İşin kötü yanı benimde midemde reflü var. Sanırım bende doğuma kadar çekicem. Gaviscon verdi doktor ama fayda etmiyor. Allahım nasıl birşey bu. Nasıl dayancaz bilmiyorum. Az bi süre değil ki 6 ay var dile kolay. Ve hergün uyandığımda aynı şeyleri yaşamak çok zor
merhaba kızlar, bende 12 haftalık hamileyim. bulanıyor ama kusmuyorum, bulanıyordu geçti, sadece sabah bulanıyor dıyenler ınanın bana cok sanslısınız! bızım gıbı gece gunduz sureklı bulanan ve sureklı kusanları siz bile anlayamazsınız. günde sayısını hatırlamadıgım kadar cok kusuyorum bazen bı saatte 3 kez kustugum oluyor. 5. haftada başladı bulantılarım ve hep giderek daha iğrenc bir hal aldı. 3 kez serum yedım bir kez hastaneye yatırıldım birçok kez rapor alıp işe gidemedım ve hep annem baktı... ama bı hafta cok yogun giderken sonrasında bı ıkı gun kdr daha hafif işte oda gunde sadece 5 kez kusturacak kadar hafıf olduğu gunler de oluyordu ınanın ona sukredıyor ınsan... 11. haftada hastaneye yatırıldım artık 15 dkda bir kusuyordum. ıkı gun yattım 6 serum yedım sonrasında doktorum serum olarak verdıgı zofer ısımlı ılacı aldım kendim. daha once ılk uc ay rısklı deyip vermemişti bu sefer dayanamadım artık kendım aldım. artık 3 ay doldu deyip... aranızda zoferı kullanan doktoru sakın kullanma diyen kullanıp bır zararını gören var mı?
merhaba kızlar, bende 12 haftalık hamileyim. bulanıyor ama kusmuyorum, bulanıyordu geçti, sadece sabah bulanıyor dıyenler ınanın bana cok sanslısınız! bızım gıbı gece gunduz sureklı bulanan ve sureklı kusanları siz bile anlayamazsınız. günde sayısını hatırlamadıgım kadar cok kusuyorum bazen bı saatte 3 kez kustugum oluyor. 5. haftada başladı bulantılarım ve hep giderek daha iğrenc bir hal aldı. 3 kez serum yedım bir kez hastaneye yatırıldım birçok kez rapor alıp işe gidemedım ve hep annem baktı... ama bı hafta cok yogun giderken sonrasında bı ıkı gun kdr daha hafif işte oda gunde sadece 5 kez kusturacak kadar hafıf olduğu gunler de oluyordu ınanın ona sukredıyor ınsan... 11. haftada hastaneye yatırıldım artık 15 dkda bir kusuyordum. ıkı gun yattım 6 serum yedım sonrasında doktorum serum olarak verdıgı zofer ısımlı ılacı aldım kendim. daha once ılk uc ay rısklı deyip vermemişti bu sefer dayanamadım artık kendım aldım. artık 3 ay doldu deyip... aranızda zoferı kullanan doktoru sakın kullanma diyen kullanıp bır zararını gören var mı?