- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.501
hergün bugun yarın bugun yarın derken 13.hafta oldu hala geçmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hergün bugun yarın bugun yarın derken 13.hafta oldu hala geçmedi
Benim gecti cok sukur :)Yazılanları okuyunca daha çok ümitsizliğe kapılıyorum. Gerçekten 3 aydan sonra geçmiyor mu ??
İlk 3 ayin bitmesini bekleyin..hergün bugun yarın bugun yarın derken 13.hafta oldu hala geçmedi
Benim gecti cok sukur :)
4. ayimin ilk haftasi gecti canimNe zaman geçti canım senin ki
4. ayimin ilk haftasi gecti canim
Canim daha 2 ayliksin bi dur hele :) Benim gozum yasarirdi kusmaktan ama gecti. Ilk 4 ay icinde gecmesse doktorundan ilac iste :)Ne güzel darısı bizlere inşallah. Gücüm kalmadı resmen
Canim daha 2 ayliksin bi dur hele :) Benim gozum yasarirdi kusmaktan ama gecti. Ilk 4 ay icinde gecmesse doktorundan ilac iste :)
Benim de reflüm var ve gebeliğimin başından beri günde 3-4 kere kusuyordum şimdi 32 hafta oldu ve ara ara hala oluyor, mide bulantısı, yanması hiç geçmedi.Midemde reflü var benim yiyip içemiyorum su bile girmiyor vucuduma mide suyumu kusmaktan beter oldum. Serum yiyiyorum hergün. Ve korkuyorum geçmicek diye. Keşke sadece bulantı kusma olsa şikayetim. Gaviscon şurup içiyorum faydası çok az o yüzden bu kadar merak ediyorum canım acaba geçicek mi diye
Benim de reflüm var ve gebeliğimin başından beri günde 3-4 kere kusuyordum şimdi 32 hafta oldu ve ara ara hala oluyor, mide bulantısı, yanması hiç geçmedi.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çok zor
Canımın istediği hiçbir şeyi doğru düzgün yiyemedim malesef yesem de bir dakika midemde durmadan hepsini geri çıkardım sırf bu yüzden canımın istediğini yemeyi hiç istemedim, daha yeni yeni canımın istediğini yiyorum, inan hamilelikten hiçbir şey anlamadım. Çok sıkıntılı geçti. Rabbim senin de herkesin de yardımcısı olsun canım benimAmin canım allah sabır versin. Neyse ki senin az kalmış çok şükür. Allahım çeken herkese şifa versin. Peki yiyip içebildinmi canım yoksa hep kuru gıda haşlama tarzımı beslendin.yoksa istediğin herşeyi yiyebildin mi. Yani canım neler istiyor. Hepsi yasak ama
Canımın istediği hiçbir şeyi doğru düzgün yiyemedim malesef yesem de bir dakika midemde durmadan hepsini geri çıkardım sırf bu yüzden canımın istediğini yemeyi hiç istemedim, daha yeni yeni canımın istediğini yiyorum, inan hamilelikten hiçbir şey anlamadım. Çok sıkıntılı geçti. Rabbim senin de herkesin de yardımcısı olsun canım benim
Amin canım benim amin. Zaten tek duamiz bu herşey yolunda olsun, bebeklerimiz sağlıcakla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin de biz bunları unuturuz allahın izniyle. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Rabbim herkesin evladını sağlıcakla annesine babasına bağışlasınAminn canım sağol. Ama Kaderimiz aynı desene,Benim daha 10haftalık bide. Allaha sığınmaktan başka bir çaremiz yok demek. Elden birşey gelmiyor. Evlatlarımız sağlıkla gelsin çok zor olucak ama yüzünü görünce herşeyi unutucaz.