- 11 Kasım 2015
- 96
- 19
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.441
Kizlar kese var ama klp atsi yok dha dedi 5art5 haftlk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7yada 8 de duymuştum sanırım. Stres yok. Hayırlı olsunKizlar kese var ama klp atsi yok dha dedi 5art5 haftlk
Sagol canimm7yada 8 de duymuştum sanırım. Stres yok. Hayırlı olsun
cnm bende aynı senin gbiyim şuan 11 haftalığım bende zofer kullandım hemde 3.kutuya geçtim zararı olmaz dedi doktor mecbur kullandımKızlar ben de tam 7 haftalık hamileyim, 10gündür hiçbir şey yiyemiyorum yediklerimi de hemen çıkarıyorum. Her şey kokuyor burnuma,yemek düşünmek bile beni mahvediyor. 3gün önce doktora gittim bebeğim iyi şükür kalp atışlarını duyduk :) ama ben kötü olduğum için ve 6 günde 3kilo verdiğim için doktor 2 gün hastaneye aldı, serum yedim 6 tane. Ama dün yine hastaneden çıkar çıkmaz başladı kusmalarım hem de ağzıma aldığım ilk lokmada. Doktor zofran verdi içmem için ben de dün gece dayanamayıp 1 tane içtim. Doktor zararı yok dedi ama yine de korkuyorum bu ilaç bebeğime zarar verir mi
Ayy inşallah canım ya çok korkuyorum ama mecburen içiyorum ben de hatta onu içtiğim halde yine çıkardım bugün 12.haftada geçer diyor herkes inşallah biter bi an önce ya Allah yardımcımız olsuncnm bende aynı senin gbiyim şuan 11 haftalığım bende zofer kullandım hemde 3.kutuya geçtim zararı olmaz dedi doktor mecbur kullandım
Ben de 6+4 te duydum endişelenmeyinKizlar kese var ama klp atsi yok dha dedi 5art5 haftlk
ilk aylarda bünye kabul etmediği için mide bulanırmış,son aylarda da bebek büyüyüp mideye baskı yaptığından bulanırmış...ben doğuma girerken bile öğürerek girdim gerisini sen düşün canım:) minnoşlar her türlü bulandırıyor mideyi..benim ilkinde de çok bulanmıştı ikinci de de aynı Rabbim kolaylık versin inşalllah...Merhaba
Birşey sormak istiyorum. İlk aylarda mide bulantılarım kusmalarım oldu o yüzden işi de bıraktım zaten. Fakat geçmişti. Bu haftalarda yine bulantılarım başladı. Aşırı oluyor. Ama kusmuyorum. Böyle olması normal mi?
ilk aylarda bünye kabul etmediği için mide bulanırmış,son aylarda da bebek büyüyüp mideye baskı yaptığından bulanırmış...ben doğuma girerken bile öğürerek girdim gerisini sen düşün canım:) minnoşlar her türlü bulandırıyor mideyi..benim ilkinde de çok bulanmıştı ikinci de de aynı Rabbim kolaylık versin inşalllah...
rica ederim canım...benim kızımın ayakları midemdeydi..dr.dedi ki bu ne yaramaz bir kız böyle ve çok inatçı naptıysam ayaklarını indiremiyorum dedi..gaviscon şurup kullandım durmadan,evin muhtelif her odasında bir şişe duruyordu kafama dikliyordum:))6-7 şişe evde 2 şişe iş yerindeydi:))bağımlısı olmuştum:)Çok saol canım cevabın için. Benim oğlumun kafası tam midemin ordaymış herhalde o yüzden oluyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ☺
15.haftada kalmaz derlr birde. Aynı durumdayım. Geçmeyecek hiç :)off offf bu bulantı beni de mahfetti...15.haftamdayım , hafifledi ama geçmedi.bitmedi.
sürekli içim bulanıyor , akşamları çok kötü oluyorum , bulantı hapları hemen uykumu getiriyor , anında uyuyorum,çalışmak zorundayım.
Bulantının yanında bir de öğürme başladı bende.bademciklerim şişti artık
14. haftamdayım ve hala midem bulanıyor. Ne zaman geçer bu ya.