- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.421
Saol canim benim Amin insallah gecercanım bana hep ilk 3 ay geçsin düzelirsin diyordu büyükler ama bence bu bünyeyle alakalı kişiden kişiye değişiyor.Ama seninle aynı sikayetleri nerdeyse 5.aya gircem hala yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim stres düzeyini düşürmeye çalış çünkü zaten hamilelikte hormonlar tavan yapıyor vücut değişiyor ve tabi ki psikolojimiz de etkileniyor.stres oldukça kendimizi fiziksel olarak daha kötü hissediyoruz ki senin su anda halsiz olman çok normal hamileliğin başı sayılır.Kpss zaten başlı basına stresli bir sürec ama kendini fazla yıpratmamaya çalış çünkü bebeğin de stressten etkileniyor .Allah yardımcımız olsun
canım ben de aynılarını yasadım ilk 3 ay cok kötüydüm simdi 5.ayım hala mide bulantılarım devam ediyor aynı sarı su cıkıyor sabahlarıIyyy dun ve bugun cok kotuyum hem buaniyor hem kusuyorum isten eve zor attim mesai bitsede kacsam diye eve geldim sari su seklinde cikardim igrencti aci bigazim yirtildi resmen sabaha kadar midem bulandi sabah ise gidemedim rapor aldim ama hala devam ediyor napacam ben ya haftalar aylarim boylemi gececek Allahim cocugu cok istedik Allahn gucune gitmesin ama dayanamiyorum artik mahvoldum
amin canımInsallah gecer Allahim insallah en kisa surede ecer bulanti kadar illet bisey yok
canım hamilelik işte tam olarak bu ben de tamam artık gecti diyorum bulantı pat diye kusuyorum sonra hiç belli olmuyor ve calısınca da cok zor özellikle ilk aylar benim yaza gelmişti bir yandan sıcaklar bir yandan halsizlik işyerinde baygın calısıyordum.3gundur hiç sorun yoktu. Istah var ve sürekli açtım kusma yoktu. hiç böyle olmamıştım. Öğle vakti yine çıktı. Zaten bisi de yoktu. Bugün mü başladı çok zor günler ...
Bende çalışan ve ortalıkta yarı baygın gezenlerdenim.
evet hamilesiniz benimde aynı olmuştu test sonucu şimdi 7 haftalığım :)Hamilemiyim sizce
Ben kan testi yaptırdığımda 726 çıkmıştı ve doktor 4 haftalık gebe olduğumu söylemiştiKizlar beta hcg 824.08sizce kac haftalik hamileyim