- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.481
Ben bulantı ve kusmadan daha cok yorgunluk ve surekli uyumaktan sikayetciyim hicbisey yapmiyorum yatarken yoruluyorum var mi yorgunluga iyi gelecek biseyler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok kotu bisey hepimize Allah kolaylik veesin benimde gunde4_5 kez oluyodu kusmalar.simdi 1 e dustu insallah tamamen gecmesini dort fozle bekliyorum 3 kg.verdim boyle giderse durumum kotu serumlar olmasaydi cok fazla kilo verirdim.gecmis olsun .cok zor bisey.kan kusuyidum 3 gun onceye kadar bogazlarim tahris olmus artik.cok zorrr ciddenBenim bulantı ve kusmalarim had safhada yemek kokusuna gelemiyorum aslında hiçbir kokuya gelemiyorum yemek yiyemiyorum su bile içerken midem bulanıyor halsizlik yorgunluk bide ritim bozukluğundan kaynaklanan carpintim var surekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum ise gelmek bir işkence: (
Gerçekten çok zor allah herkese yardım etsin bu konudaCok kotu bisey hepimize Allah kolaylik veesin benimde gunde4_5 kez oluyodu kusmalar.simdi 1 e dustu insallah tamamen gecmesini dort fozle bekliyorum 3 kg.verdim boyle giderse durumum kotu serumlar olmasaydi cok fazla kilo verirdim.gecmis olsun .cok zor bisey.kan kusuyidum 3 gun onceye kadar bogazlarim tahris olmus artik.cok zorrr cidden
Herkeste olmak zorunda değilmiş ama bende bulantı kusma çok ama benim önceden de regl dönemlerinde midem hassas oluyordu. En ufak enfeksiyon kapsam kusmaya başlardim sadece gebelikteki kusma çok beter onu öğrenmiş oldum. Bulantiniz yoksa rahat rahat herşeyi yeyinÖmrü hayatım boyunca mide bulantısı nedir bilmem :)
Sanki hamileliğimde öyle geçecek gibi geliyor ama çevremdekiler illa bulanır diyolar.
Doktorumda mide bulantıların başlarsa kusarsan korkma sakın, herşey yolunda demektir dedi.
Eşimde habire niye senin miden bulanmıyor kötü giden bişi mi var diyip duruyor
Merhaba7 haftalıgım kızlar gecen hafta hafıften baslayan mide bulantılarım bu hafta kusmaya dondu kızımda daha beterdi tam bu gebelıgımde ıyı bulantım yok derken basladı
Tesekkurler canım valla Allah kolaylık versın hepimize evet haklısın acken daha felaket bulanıyo ahhh ahhh yurt dısındayım canım olsada yesem beyaz leblebi :)Merhaba
Oncelikle insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. Bende ayni durumdayim ama bende kusma yok arada kusack gibi oguruyorum malesef aksamdan beri arastiriyorum ne iyi gelir diye. En cok cubuk kreker ve beyaz leblebi oneriyorlar. Ben kendimden farkettigim kadariyla acken daha cok midemin bulandigi o yuzden icim almasa bile kendimi zorlayip yemek yiyorum ama boyle kuru seyler ekmekli seyler iste. O zaman biraz iyi gelio gibi. Bir de beyaz leblemi biraz iyi geliyor.
Umarim bir an once atlatirsin..
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben hamileliğimin ilk dört ayını hastane köşelerinde serum altında geçirdim 6 kilo verdim. Bilmiyorum benim kadar çeken olmuşmudur. Gece kusmaya uyanırdım. Tüm gün kusar midemde kusacak hiçbirşey kalmayınca kusma hareketleri refleks olarak yapardım. Yani boş kusardım. Konuşmak bile kustururdu. Benim bu durumum 6 ay sürdü. Sonrasından doğuma kadar kusmadım ama hep hafif bi bulantım oldu. Bulantı kusması olan anneler nolur üzülmeyin!!! Bugünler kişiye göre Değişiyor ama sonuç aynı: bugünler bitecek az daha sabredin mümkünse hiç ilaç kullanmayın. Ve Sak'ın üzülmeyin çok sağlıklı bi bebeğiniz doğacak Allah'ın izniyle ben çok korktum ya bebeğim beslenemedi sağlıklı mı diye. Çok şükür Rabbim beslemiş sağlıklı ve kilosu yerinde bi bebek doğdu. Şimdi 6 aylık cadının ek gıdalarıyla uğraşıyorum dua edin. Bugünler geçici rahatlayın. Allah yardımcınız olsun canlarrr.Kızlar bende 9+4günlük hamileyim 3haftadır sürekli kusma bulantı mide yanması var midem asit kusuyor artık. Reflüm var gaviscon içiyorum ama banamısın demiyor. Su içemez oldum. 5kilo verdim. Acaba geçer mi yoksa hep böyle devam mı edicek. Gerçekten çok zor tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı
merhaba kızlar, bende 12 haftalık hamileyim. bulanıyor ama kusmuyorum, bulanıyordu geçti, sadece sabah bulanıyor dıyenler ınanın bana cok sanslısınız! bızım gıbı gece gunduz sureklı bulanan ve sureklı kusanları siz bile anlayamazsınız. günde sayısını hatırlamadıgım kadar cok kusuyorum bazen bı saatte 3 kez kustugum oluyor. 5. haftada başladı bulantılarım ve hep giderek daha iğrenc bir hal aldı. 3 kez serum yedım bir kez hastaneye yatırıldım birçok kez rapor alıp işe gidemedım ve hep annem baktı... ama bı hafta cok yogun giderken sonrasında bı ıkı gun kdr daha hafif işte oda gunde sadece 5 kez kusturacak kadar hafıf olduğu gunler de oluyordu ınanın ona sukredıyor ınsan... 11. haftada hastaneye yatırıldım artık 15 dkda bir kusuyordum. ıkı gun yattım 6 serum yedım sonrasında doktorum serum olarak verdıgı zofer ısımlı ılacı aldım kendim. daha once ılk uc ay rısklı deyip vermemişti bu sefer dayanamadım artık kendım aldım. artık 3 ay doldu deyip... aranızda zoferı kullanan doktoru sakın kullanma diyen kullanıp bır zararını gören var mı?
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben hamileliğimin ilk dört ayını hastane köşelerinde serum altında geçirdim 6 kilo verdim. Bilmiyorum benim kadar çeken olmuşmudur. Gece kusmaya uyanırdım. Tüm gün kusar midemde kusacak hiçbirşey kalmayınca kusma hareketleri refleks olarak yapardım. Yani boş kusardım. Konuşmak bile kustururdu. Benim bu durumum 6 ay sürdü. Sonrasından doğuma kadar kusmadım ama hep hafif bi bulantım oldu. Bulantı kusması olan anneler nolur üzülmeyin!!! Bugünler kişiye göre Değişiyor ama sonuç aynı: bugünler bitecek az daha sabredin mümkünse hiç ilaç kullanmayın. Ve Sak'ın üzülmeyin çok sağlıklı bi bebeğiniz doğacak Allah'ın izniyle ben çok korktum ya bebeğim beslenemedi sağlıklı mı diye. Çok şükür Rabbim beslemiş sağlıklı ve kilosu yerinde bi bebek doğdu. Şimdi 6 aylık cadının ek gıdalarıyla uğraşıyorum dua edin. Bugünler geçici rahatlayın. Allah yardımcınız olsun canlarrr.
bi daha doğurmamaya yemin ettim diyebilirim, iğnelerle korunmaya başlicam doğurduktan sonra.bi de karnım büyüyünce nasıl çekicem bunları hiç bilmiyorum.