- 20 Ocak 2015
- 1.171
- 895
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.261
Merhaba,ben taktım kafayı mutlaka sea band almam lazım deneyeceğim hem ilaç da değilmiş belki işe yarar
Canım ben bide primabella diye bişey gördüm 250 tl ama cok pahalı işe yarar mı bilemiyorumhttp://www.botanikecza.com/Sea_Band_BulantI_Bileklik#0 Burada 29 TL ye görünüyor ama işe yarar mı bilemedim
Sagol canım çok yararlı oldu okudum :)Merhaba,
Mide bulantısı ile baş etmeniz için bazı önerilerim var. Bloğumda yazdım. Sorunuz olursa yazın lütfen.
http://www.anneoluncaben.com/#!Hami...şa-çıkabilirsin/ccaa/559416a80cf2efdf74e92d6b
Ya bende alıcam sanırım ama primabella dahamı iyidir acaba bide o kdr par vercem bi işe yaramazsa kahrolurumben taktım kafayı mutlaka sea band almam lazım deneyeceğim hem ilaç da değilmiş belki işe yarar
Ya bende alıcam sanırım ama primabella dahamı iyidir acaba bide o kdr par vercem bi işe yaramazsa kahrolurum
Canım ben aldım 2 saat oldu bileğimde psikolojik mi bilemiyorum ama ciddi bi rahatlama oldu yemek yiyebildim sade makarna olsada onu bile yiyemiyodum en iyisi sade yagsız salcası sossuz yiyeceklerbu arada bu primabellayı alan bizim üyelerden birinin bileklerinde alerji yapmış, dava falan açmaya hazırlanıyormuş. yazılanları okudum da bu paraya bu riske değer mi bence değmez. fonksiyonu bileklik ile aynı çünkü. Bileklik için cüzi bir miktar para ödeyerek bence bu işi çözeriz gibi geliyor.
Canım ben aldım 2 saat oldu bileğimde psikolojik mi bilemiyorum ama ciddi bi rahatlama oldu yemek yiyebildim sade makarna olsada onu bile yiyemiyodum en iyisi sade yagsız salcası sossuz yiyecekler
Mrblar benim de 8+4 iki haftadır kusma ve bulantı var. Kusma her gün olmuyor iki günde bir oluyor. Bulantı da gün içinde farklı saatlerde. Zofran diye bir bulantı hapı verdi doktorum çok zorlanırsam bir tane atıyorum işe yarıyor. Bir de sürekli ağzımda acı- ekşi arası bir tat :) bunlar güzel Şeyler hiç şikayet etmiyorum. Uzun uğraşlar sonucu hamileyim çok şükür
Bant aldım bende o parayı veremedim açıkçasıprimabella mı aldın canım? bant mı?
Aynen bende o durumdayım canım gecmis olsun bnada zofran verdi korkuyorum bebege geçer diye ama başka sansım kalmadı bende aldım sabahMidem çook bulanıyor dün 4 defa kustum serum bile fayda etmedi. Doktor sabah akşam zofran al dedi kullanmaya da korkuyorum offf dün gece bi tane aldım mecbur şimdi daha iyiyim inşallah bebeğime etki etmez
Çalışırken gerçekten zorlar:) haklısın elbette bu semptomlar güzel. ama çalıştığım için patronlar çok anlamaz bu halden, işinin yürümesine bakar. tek korkum tek sızlanmam bundan. yoksa bebekim beni istediği kadar yorebilir :)
Benim doktorum da öyle söylüyor zofran kullanıp herhangi bir sorun yaşayanı görmedim diyor. Bakalım hayırlısı artık. Su içememek en kötüsü limon fln herşeyi denedim yinede içemiyorum akıntım enfeksiyonum olacak diye korkuyorumDruma sordum ben zofranı hep veriyoruz rahat ol zararı olsa verirmiyiz dedi.
Ben de su içemiyorumBenim doktorum da öyle söylüyor zofran kullanıp herhangi bir sorun yaşayanı görmedim diyor. Bakalım hayırlısı artık. Su içememek en kötüsü limon fln herşeyi denedim yinede içemiyorum akıntım enfeksiyonum olacak diye korkuyorum
Soda boş mideye zararı olmaz mı? Meyve dışında hiç birşey yemedim dünden beri napcam bilmiyorum. Aynı mı bebişler sağlıcakla gelsinler inşallahBen de su içemiyorumbulantıyı sade soda biraz kesiyor. Günde 1 şişeyi geçmemek şartıyla içebilirsin. Doktoruma sordum içebilirsin dedi. Bu arada bebişlerimizin doğacağı tarih aynı benimki de 30 Mart
Inşallah bakalım.Boş mideye dokunur mu bilmiyorum.Soda boş mideye zararı olmaz mı? Meyve dışında hiç birşey yemedim dünden beri napcam bilmiyorum. Aynı mı bebişler sağlıcakla gelsinler inşallah