Gebelikde bulantı ve kusma

Bende 6+3 haftalık hamileyim daha bulantım başlamadı bu iyimi kötümü bilemiyorum bulantı olması hamileliğin iyiye gittiği anlamındaymış öyle söylüyorlar bende daha yok bulantı
Hayatım bende de yok.
Ben de korkuyorum ama hiç bulantısı olmadan da hamileliği geçiren var. Hatta o kişilere şanslı deniyor :)
Mide bulantın yoktur belki ama mide yanması var mı? Ya da bazı yemekleri yemek istememe?

Benimde gecegi yerde daha fena olmaya basladi gazda eklendi gunde 1-2 kusarken oda ac karna, simdi yemekleri de kusmaya basladim 3 gundur. 5 kere kustum bugun. Cok korkuyorum Cunku artik 15. Hafta bitmesi gerekirken neden artti anlamiyorum cok kotuyum

Hiç belirtim yok benim canım bu korkutuyo beni allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bi belirti arıyor insan

Benimde mide bulantılarım başladı.. ne güzel 7. haftaya kadr bşyim yoktu herkes bana ne şanslısın dıodu.. 7. haftadan snra başladı artık offf çok fena bşy bi de çalışıorum beni ço fena etkilio...

Tuzlu çubuk sarı beyaz leblebi yiyerek bastırmaya çalışıyorum ama yine de pek fayda etmiyor.. Bi de su kusuyorumm ole bildiğimiz kusmalardan değil yani... anlamdm gitti...

kızlar benimde ilk etapta hiç yoktu sanırım 8.-9. haftalarda bi başladı haftalarca her sabah boş mideyle afedersiniz öğürme geliyodu sadece mide suyu çıkarıyodum yediklerimi kusmadım Allahtan.nezaman geçti hatırlamıyorum ama yaklaşık 2 ay sürdü ama eğer mideniz bulanmıyosa gerçekten şanslısınız hiç kafanıza takmayın bulanması kadar bulanmaması da normal keyfini çıkarın

benim 5.aya kadar sürdü sıkıntı yok 9 ay bulananda var.

Ben ikizlerimde 24. Haftaya kadar kustum, mide bulantısının geçmesi 4 5 hafta sürdü. Küçük oğlumda çok olmadı 4 6 hafta falan sürdü.

Benim geçen hafta pazartesi başladı. Ne yersem çıkarıyorum. Çok fena oldum. Yarın işe nasıl gideceğim kara kara onu düşünüyorum.

malesef ilk aylar kadar olmasada nerdeyse 9 ay bulantı ve ekşime yaşadım :S gözünüz korkmasın her bünye aynı değildir de doğumdan ziyade ,herhalde yeniden çocuk sahibi olmazsam bu bulantılar yüzünden olmam

Ben de yediklerimi çıkarmamı anladım ama boş midede resmen beyaz köpük ve su kusuyorum. Elim ayağım titriyor

benim de 7. haftalıkken başladı kusma şuan 13. deyim hala devam ediyor bana ne kraker ne leblebi ne ilaç hiç biri fayda etmedi illa çıkacak ne yesem ne zaman bitecek bilmiyorum 4 kilo verdim canım hiç bir şey istemiyor çok zor bir durum kasıklarım ağrıyor kendimi sıkmaktan yemek yemeyi çok seven ben hiç bir şey yemek görmek istemiyorum inşallah bir an önce geçer bir de çalışıyorum yol git gel beni mahvediyor sabır artık bebişlerimiz için her şeye değer :)

kızlar yataktan kalkmadan önce başucunuzda tuzlu kraker bulundurun , yavaşça doğrulun yataktan bi kaç tane azınıza atıp öyle güne başlayın 9 ay çeken biri olarak sizi anlıyorum allah yar ve yardımcınız olsun...

canım ben onu da denedim ama yok aynı sabah zaten kalktığımda illa sarı su çıkacak o çıkmadan rahat yok sonrası da ne yersem çıkıyor akşama kadar böyleyim bazen suyu bile kusuyorum

canım ben onu da denedim ama yok aynı sabah zaten kalktığımda illa sarı su çıkacak o çıkmadan rahat yok sonrası da ne yersem çıkıyor akşama kadar böyleyim bazen suyu bile kusuyorum

malesef o mide safrasını hemen hemen her sabah 4 bucuk aylık olana dek yaşamıştım , sonrada bebek büyüdüğü için mideye baskıdan ötürü mide ekşimesi yaşamıştım, ama yinede inşallah 4 . ayı doldurunca çok fazla bulantı olmaz arada yaşarsınız belkide bakarsınız hiç yaşamazsınız :), ekşi şeyler bazen iyi gelebiliyor, ama siz yinede aşırı acıdan, baharattan ve yağlı şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim sevgiler...

canım bilmiyorum umarım geçer 13. haftadayım daha var biraz daha sabretmem gerekiyor sanırım :)

canım çok haklısın doktora gittiğimde onu gördüğümde bile bana yetiyor her şeyi unutuyorum minik bebeğim sağlıklı olsun yeter bana :)

7. haftadan beri çok çektim bulantılardan
18. haftamdayım anca seyrekleşti. inşallah bıçak gibi kesilir.
denemediğim şey kalmadı
hormonlardan dolayı naparsan yap cekeceksın. o yuzden ılaç falan kullanmayın

ben de bulantıdan çok çekenlerdenim, internette okuduğum doktorumun dediği herşeyi yaptım, leblebi kraker az sık yeme, yataktan kalkmadan kuru ekmek yeme, hatta bulantı hapı dahi kullandım ama tek bir tespitim oldu sadece soğuk bulantımı baskılıyor, haftaiçi çalışıyorum işyerim buzhane gibi daha şirkette hiç bulantı ve kusma yaşamadım ama hafasonlarım zehir naparsam yapayım günde 3-4 kez çıkarıyorum. benim tespitim yaşayan başkaları da var mı çok merak ediyorum..

valla canım bende bir çare bulamadım 14. haftadayım hala kusuyorum benim için iş ev farketmiyor geldiği an çıkarıyorum bende hafta içi çalışıyorum hafta sonu evdeyim ama çalışmak çok zor oluyor bu durumda hiç sağlıklı beslenemiyorum kendimi zorluyorum yemek için bu kez de afedersin burnumdan bile kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım sabırla geçeceği günü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…