- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.221
Hayatım bende de yok.Bende 6+3 haftalık hamileyim daha bulantım başlamadı bu iyimi kötümü bilemiyorum bulantı olması hamileliğin iyiye gittiği anlamındaymış öyle söylüyorlar bende daha yok bulantı
Hiç belirtim yok benim canım bu korkutuyo beni allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bi belirti arıyor insanHayatım bende de yok.
Ben de korkuyorum ama hiç bulantısı olmadan da hamileliği geçiren var. Hatta o kişilere şanslı deniyor :)
Mide bulantın yoktur belki ama mide yanması var mı? Ya da bazı yemekleri yemek istememe?
benim 5.aya kadar sürdü sıkıntı yok 9 ay bulananda var.Benimde gecegi yerde daha fena olmaya basladi gazda eklendi gunde 1-2 kusarken oda ac karna, simdi yemekleri de kusmaya basladim 3 gundur. 5 kere kustum bugun. Cok korkuyorum Cunku artik 15. Hafta bitmesi gerekirken neden artti anlamiyorumcok kotuyum
Benimde mide bulantılarım başladı.. ne güzel 7. haftaya kadr bşyim yoktu herkes bana ne şanslısın dıodu.. 7. haftadan snra başladı artık offf çok fena bşy bi de çalışıorum beni ço fena etkilio...
Tuzlu çubuk sarı beyaz leblebi yiyerek bastırmaya çalışıyorum ama yine de pek fayda etmiyor.. Bi de su kusuyorumm ole bildiğimiz kusmalardan değil yani... anlamdm gitti...
canım ben onu da denedim ama yok aynı sabah zaten kalktığımda illa sarı su çıkacak o çıkmadan rahat yok sonrası da ne yersem çıkıyor akşama kadar böyleyim bazen suyu bile kusuyorumkızlar yataktan kalkmadan önce başucunuzda tuzlu kraker bulundurun , yavaşça doğrulun yataktan bi kaç tane azınıza atıp öyle güne başlayın 9 ay çeken biri olarak sizi anlıyorum allah yar ve yardımcınız olsun...
canım ben onu da denedim ama yok aynı sabah zaten kalktığımda illa sarı su çıkacak o çıkmadan rahat yok sonrası da ne yersem çıkıyor akşama kadar böyleyim bazen suyu bile kusuyorum
canım bilmiyorum umarım geçer 13. haftadayım daha var biraz daha sabretmem gerekiyor sanırım :)malesef o mide safrasını hemen hemen her sabah 4 bucuk aylık olana dek yaşamıştım , sonrada bebek büyüdüğü için mideye baskıdan ötürü mide ekşimesi yaşamıştım, ama yinede inşallah 4 . ayı doldurunca çok fazla bulantı olmaz arada yaşarsınız belkide bakarsınız hiç yaşamazsınız :), ekşi şeyler bazen iyi gelebiliyor, ama siz yinede aşırı acıdan, baharattan ve yağlı şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim sevgiler...
bunu sadece bir süreç olarak değerlendirin hamileliğinizi zahretmeden,emin ol çektiğin sıkıntalara değecek dünyalar tatlısı seni bekliyor ... :)canım bilmiyorum umarım geçer 13. haftadayım daha var biraz daha sabretmem gerekiyor sanırım :)
valla canım bende bir çare bulamadım 14. haftadayım hala kusuyorum benim için iş ev farketmiyor geldiği an çıkarıyorum bende hafta içi çalışıyorum hafta sonu evdeyim ama çalışmak çok zor oluyor bu durumda hiç sağlıklı beslenemiyorum kendimi zorluyorum yemek için bu kez de afedersin burnumdan bile kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım sabırla geçeceği günü bekliyorumben de bulantıdan çok çekenlerdenim, internette okuduğum doktorumun dediği herşeyi yaptım, leblebi kraker az sık yeme, yataktan kalkmadan kuru ekmek yeme, hatta bulantı hapı dahi kullandım ama tek bir tespitim oldu sadece soğuk bulantımı baskılıyor, haftaiçi çalışıyorum işyerim buzhane gibi daha şirkette hiç bulantı ve kusma yaşamadım ama hafasonlarım zehir naparsam yapayım günde 3-4 kez çıkarıyorum. benim tespitim yaşayan başkaları da var mı çok merak ediyorum..