Gebelikde bulantı ve kusma

neslicim kendini çok zorlama, doktorum yiyebildiğin kadar ye süt içemiyorsan yoğurt yersin onu yiyemezsen peynir yersin, yediğin yiyeceklerin içinde yumurta olur bişey olur mutlaka gerekli gıdanı alırsın diyor. ben de çok üzülüyordum kusa kusa bebişe faydalı gıda gidemiycek diye ama doktor uzun uzun konuşup beni ikna etti. şimdi bulantının inşallah geçeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum ben de işte bakalım ne zaman duracak

Yemeklerden nefret ettim.. Ekmek görmek istemiyorum. Sadece meyve ve çorba oda midemde 5 dk.. Her kustuğumda elhamdurillah diyorum... Zahmetsiz Rahmet olmaz.. Rabbim her çocuk isteyen kullarına hayırlısıyla nasip etsin..
aminnnnnnnnnnn

canım doktor da öyle söyledi salı günü gittim kendini zorlama bebek gayet sağlıklı dedi ben de yiyiebildiğim kadar yiyorum zorlamıyorum kendimi bir de ilaç kullanıyordum d vitamini ve kalsiyum için onları bırak rahatlarsın dedi o da yapmış olabilir canım bebeğimi gördüm ya her şeyi unutuyorum canım 100 gr 10 cm olmuş Rabbimin mucizesi onlar bize güzel günler bugünler:)

7.haftadayım bulantım var ama bugün aile hekimliğinde gebelik izlemi yapan ebe 8.haftadan sonra başlar kusmalar dedi .çok halsizlik yapıyor yemek yemek istiyorum ama kokuyu Alınca nefesim tıkanıyor

2. Hamileligim suan 6 haftalık ilk hamileligimde bu kadar bulantı olmamıştı bunda berbat derece de bulantim oluyo herşey kokuyor sanki nasıl atlatabilirim hiç bişey yiyemiyorum herseyden tiksindim

Kizlar mide bulantisi yine iyi Allah mide agrisi vermesin ben 10 gune yakin hem bulanti hem agri cektm 7 serum yedm agri kesiciler suruplar ilaclar hic bi ise yaramadi 5 kilo verdim 14. haftamda yasdm bunu simdi 20. haftadym Allah saglikli sihhatli vrrsin bebeklrmizi ve hayirli evlat olsunlar bide kolay dogum olshn insallah

Selam kızlar ben hamileliğimde 9 haftamı bıtırdıım ilk günden ıtıbaren bulantım vardı 9haftam bitince bulantı beraberınde kusma başladı bu normalmi anlamadım agzımdada tükürük bırıkıyor off cok rahatsız edıcı bır durum özellekle dışlarda oldugum zamanlarda çok rahatsız oluyorum bu benım 3hamılıgım dıgerlerınde böyle olmamıştı kızımda 9ay boyunca kusmuştum mutfağa gıremıyordum oğlumda gayet rahatım bulantı tıskınms bılmedım ama bu bütün dengelerimi değiştirdi bu durum normalim sizce sonradan kusma

sanırım benim artık bulantılarım geçiyor, anca... çevremde tık diye kesildi falan diyorlardı ama benim yumuşak geçiş oluyor sanırım, bulantı azaldı birkaç gündür de artık kusmuyorum, açlık hissetmeye de yeni yeni başladım.. hamileliliğimden beri ilk 1 kilomu da aldım :) bulantı kusma yaşayan herkesin benim gibi rahatlamasını dilerim eeeen kısa zamanda...

ya kızlar bulantım hep var, hiç geçmiyor. kusmuyorum ama midem hiç durmuyor. biraz sıcak olunca o sıcak bile midemi kötü yapıyor. bazen öğürüyorum falan ama öyle çok kusmam yok. ama bulantıya çare bulamadım.

Benimde yeni başladı şimdilik kusmadım ama 3 gündür bitmek bilmeyen bi bulantı ve bişey yiyememe durumum ,ne zaman geçer acaba bide metpamid verdi dr kullanan fayda gören varmı

İlaç canım hap bende içtim bitane ama bendede bi işe yaramadı malesef

ya o kadar garip ki. bu sabah kalktım hiç bişiyim yoktu. eşime gömlek ütüledim ay o buhar beni bir fena yaptı dedim bari ilaç içiyim de ayakta duramadım ilacı içtim yok hemen etki etmiyor ama gün içindeki diğer bulantıları önlüyor hafiften. sabah çok zor off işe gidesim gelmiyor kalkmak istemiyorum hamileliğini evde geçiren kadınlara o kadar özeniyorum ki...

Sea band diye bi bileklik varmıs canım hiç duydun mu bulantı için

benim bulantım da hiç geçmiyor.artık psikolojim bozuldu bulantıdan.metpamit de bir işe yaramıyor.ne zaman geçecek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…