- 9 Aralık 2012
- 33
- 6
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.241
valla canım bende bir çare bulamadım 14. haftadayım hala kusuyorum benim için iş ev farketmiyor geldiği an çıkarıyorum bende hafta içi çalışıyorum hafta sonu evdeyim ama çalışmak çok zor oluyor bu durumda hiç sağlıklı beslenemiyorum kendimi zorluyorum yemek için bu kez de afedersin burnumdan bile kusuyorum ne yapacağımı şaşırdım sabırla geçeceği günü bekliyorum
aminnnnnnnnnnnYemeklerden nefret ettim.. Ekmek görmek istemiyorum. Sadece meyve ve çorba oda midemde 5 dk.. Her kustuğumda elhamdurillah diyorum... Zahmetsiz Rahmet olmaz.. Rabbim her çocuk isteyen kullarına hayırlısıyla nasip etsin..
canım doktor da öyle söyledi salı günü gittim kendini zorlama bebek gayet sağlıklı dedi ben de yiyiebildiğim kadar yiyorum zorlamıyorum kendimi bir de ilaç kullanıyordum d vitamini ve kalsiyum için onları bırak rahatlarsın dedi o da yapmış olabilir canım bebeğimi gördüm ya her şeyi unutuyorum canım 100 gr 10 cm olmuş Rabbimin mucizesi onlar bize güzel günler bugünler:)neslicim kendini çok zorlama, doktorum yiyebildiğin kadar ye süt içemiyorsan yoğurt yersin onu yiyemezsen peynir yersin, yediğin yiyeceklerin içinde yumurta olur bişey olur mutlaka gerekli gıdanı alırsın diyor. ben de çok üzülüyordum kusa kusa bebişe faydalı gıda gidemiycek diye ama doktor uzun uzun konuşup beni ikna etti. şimdi bulantının inşallah geçeceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum ben de işte bakalım ne zaman duracak
Aynen bende öyleyim ve henüz 6 haftalık benim bebeyim7.haftadayım bulantım var ama bugün aile hekimliğinde gebelik izlemi yapan ebe 8.haftadan sonra başlar kusmalar dedi .çok halsizlik yapıyor yemek yemek istiyorum ama kokuyu Alınca nefesim tıkanıyor
Benimde yeni başladı şimdilik kusmadım ama 3 gündür bitmek bilmeyen bi bulantı ve bişey yiyememe durumum ,ne zaman geçer acaba bide metpamid verdi dr kullanan fayda gören varmı
İlaç canım hap bende içtim bitane ama bendede bi işe yaramadı malesefilaç mı o? şurup gibi bişi mi? bana başka bişi verdi. bi işe yaramadı
İlaç canım hap bende içtim bitane ama bendede bi işe yaramadı malesef
Sea band diye bi bileklik varmıs canım hiç duydun mu bulantı içinya o kadar garip ki. bu sabah kalktım hiç bişiyim yoktu. eşime gömlek ütüledim ay o buhar beni bir fena yaptı dedim bari ilaç içiyim de ayakta duramadım ilacı içtim yok hemen etki etmiyor ama gün içindeki diğer bulantıları önlüyor hafiften. sabah çok zor off işe gidesim gelmiyor kalkmak istemiyorum hamileliğini evde geçiren kadınlara o kadar özeniyorum ki...
Sea band diye bi bileklik varmıs canım hiç duydun mu bulantı için