- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.281
Bant aldım bende o parayı veremedim açıkçası
Soda boş mideye zararı olmaz mı? Meyve dışında hiç birşey yemedim dünden beri napcam bilmiyorum. Aynı mı bebişler sağlıcakla gelsinler inşallah
Merhaba kizlar bende bugun 5+0 haftalik hamileyim. Bulanti hafif hafif basladi bendede ama hic kusma olmadi simdilik herseyi yiyebiliyorum. Tam olarak ne zmaan baslar yani kacinci haftada siddetli kusmalar. Biz tatil ayarlamistik hamile oldugumu ogrenmeden once eylulun 1de baslicak o zaman 6 haftalik olcam sizce iptalmi etsem cok zorluk yasarmiyim sakincasi olur mu
Canım sen 9.haftaya girmişsin bulantılar nasıl artma veya azalma oldumu ?ben tatile gidip hata yaptımhiçbişi anlamadım hep uykum vardı yürüyemedim çok bel ağrısından. gittim ama yattım uyudum kalktım o kadar
Bende gidersem esim icin gitmek istiyorum aslinda o cok istiyor sadece bulantim cok olup daha kotu olmaktan korkuyorum. Birde bazi doktorlar ilk haftalarda yolculugu yasakliyormus sen ucaklami gitmistinben tatile gidip hata yaptımhiçbişi anlamadım hep uykum vardı yürüyemedim çok bel ağrısından. gittim ama yattım uyudum kalktım o kadar
Kacinci haftadan basladi bulantinKızlar bende yarın tatile gidicem 7 haftalık şuan ve inanılmaz mide bulantım var napıcam bilmiyorum evde bile zor duruyorum çok kötü bi his ilaç aldım banamısın demedi napıcam bi çare yok mu buna
1 hafta oldu işte başlayalı 6 da basladıKacinci haftadan basladi bulantin
Bende gidersem esim icin gitmek istiyorum aslinda o cok istiyor sadece bulantim cok olup daha kotu olmaktan korkuyorum. Birde bazi doktorlar ilk haftalarda yolculugu yasakliyormus sen ucaklami gitmistin
Aaaabende sakız midemi daha fena yapıyor
Aaaa( işte herkesin bünyesi farklı.beni de ekşi Şeyler fena yapıyor.
Bugün ben de kötüyüm mide hiçbir şeyi kabul etmiyorvalla canım çok bişi istemiyo bu aralar. midem dönüyo da dönüyo.