Gebelikde bulantı ve kusma

yanma bende de var...ama onu gözüm görmüyor bile bulantıdan çok şükür seninki geçmiş.darısı benim gibi hala çekenlerin başına..

Çok şükür canım inş. seninkide geçer.Bu arada yanmada fena bir şey.Üstelik ne yaparsan yap geçmiyorsa deli ediyor insanı.Her yemek yediğimde ve özellikle akşamları nefret ediyorum kazınmasından.

kızlar ben hiç beslenemiyorum ki süt içemiyorum bağırsaklarımda kanam vr onu arttırıyor.yoğurt yiyemiyorum midem çok bulanıyor.......sabahtan beri sadece peynirli ekmek yedim azıcık......üffffff

kızlar ben hiç beslenemiyorum ki süt içemiyorum bağırsaklarımda kanam vr onu arttırıyor.yoğurt yiyemiyorum midem çok bulanıyor.......sabahtan beri sadece peynirli ekmek yedim azıcık......üffffff

Canım senin 3 ayı geçti sanırım.Zor biliyorum ama az az sık sık yemeye çalış.Kussan bile yiyecekmişsin.Artık bebek yediklerinden yiyor.

Yanma için Gaviscon(şurup) tavsiye ederim. Bana da doktorum verdi, "İlaç bile sayılmaz, tehlikesi yok, ne zaman yanma veya hazımsızlık olursa kullan" dedi. İyi de geliyor ama onu da içerken midem bulanıyor, aslında tadı kötü de değil. Mide bulantıma çözüm bulamıyorum, katı şeyler yemeye özen gösteriyorum, çünkü yemek yerken sıvı alırsam(su bile olsa) midemi daha çok bulandırıyor.
Sizlerde de oldu mu bilmiyorum ama sigara kokusuna tahammül edemiyorum, :bbo:en çok ondan tiksiniyorum. Üstelik gebelikten iki ay öncesine kadar ben de kullanıyordum. O kadar tiksiniyorum ki azıcık bile kokuyor olsa sanki her yer sigara kokuyormuş gibi geliyor. Kokusunu alınca bulantıyla uykudan bile uyanıyorum, geçen gün eşim balkonda içerken içeri azıcık koku girmiş, uyandım ve bulantı yüzünden 3 saat uyuyamadım.:sm_confused: Eşim günde 20 kez dişini fırçalamak zorunda kalıyor. Yanıma gelmeden önce üzerini filan değiştiriyor, saçına sinmişse duş alıyor. Halimiz duman yani. Gerçi bu sayede ona da bıraktırırım belki kaydirigubbakcemile3

ya kısslar,bir ilaç ismi verdi bana doktorum ben yazdım bi kenara ama kayboldu.Diamimin gibi bişey hatırlıyorum.ne olabilir acaba ismi??gebeliğe zararı yokmuş

Dramamine.Bana da doktor onu verdi.Hamileler rahatça kullanabilir yazıyor zaten içinde.Ben onla biraz rahatlıyorum uyku yapıyor ama tamamen geçirmiyor.

kızlar ben de dramamin kullanıyordum...doktor bu gidişimde rennie duo diye bir şurup verdi iki kere içtim yanmam geçiyor ama hala çok bulantım var.3. ayım bitti ama hala geçmedi.napaca bilmiyorum.doktor azalması gerekiyor dedi ama ben de tam tersi oluyor........

canım ya bende cok sıkıntılıyım bu bulantılardan.çok kötuyum kızzlar,kilo verdim,çook da halsizim.bana ısrarla ilaç önermiyorlar,o yuzden cok zor dayanıyorum..

Bulantı, tansiyon düşüklüğü şimdi de yanma başladı. Kusmalar filan da var. Kusuyorum ama kilo da aldım. Offf çok sıkıldım ya ben. Yemek yaparken çok isteksizim, yerken de isteksizim yemesem tansiyonum düşüyor, kusuyorum. Sürekli yemek yemek de istemiyorum. Çok berbat geçmiyor artıyor ama düzelmiyor. İlaçlar da çok fazla fayda etmiyor. Bir de ne zaman yatarsam yatayım sabahın köründe gözümü açıyorum, uyku da tutmuyor. Hamile olmak çok zormuş, hazırlıksız yakalandım. Nerdeyse 2 aydır böyleyim.

kızlar moralinizi bozmak istemem ama ben 21.haftamdayım sürekli ha bugün geçecek ha yarın geçecek dedim bulantılar eskiye göre biraz hafiflesede tam geçmedi iştahsızlık devam ediyo 1 kilo aldım sadece galiba ben 9 ayı bulantılarla geçirenlerden olcam mafoldumben

arkadaşlar sormayın ben de 8 haftalığım nerdeyse iki haftadır bu bulantı kusma mide ekşiemsi ve yanmasından dolayı bitmiş durumdayım üç günde bir serum yiyorum,ne katı ne sıvı hiçbişi yiyip içemiyorum bırakın yemek yapmayı ciddi anlamda kendime dolaptan bi bardak su bile alamıyorum ama bebek iyi çok şükür fakat ben berbat durumdayım

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar. ben 4 haftalığım. yazdıklarınızı okuyunca gerçekten bende korkmaya başladım. bende daha henüz bişey yok. daha erken biliyorum ama inşallah olmaz.

1 hafta öncesine kadar soranlara Allaha şükür bulantım yok diodum ama 1 haftadır bulantılarım 3 gündürde kusmalarım başladı pc ekranına bile bakamıorum şimdide zarzor dayanıp belki bulantılarıma bi çare bulabilirm die bakıorum yağlı bişi gördüğümde bile midem bulanıor az önce biraz karpuz yedim ama sanırım onuda çıkartıcam :bbo:

benim de hamileliğimin ilk ayları çok zor geçti. ilk 4 ay mide bulantısından gözümü açamadım 7,5 kg. verdim, hastanede yattım hatta 1 gece. sonra şıp diye kesiliyor, bir sabah kalktıgınızda her şey normal.. merak etmeyin geçecek ama allah yardımcınız olsun, etrafınızdakiler anlayışlı olsun.. çok zor bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…