Yanma için Gaviscon(şurup) tavsiye ederim. Bana da doktorum verdi, "İlaç bile sayılmaz, tehlikesi yok, ne zaman yanma veya hazımsızlık olursa kullan" dedi. İyi de geliyor ama onu da içerken midem bulanıyor, aslında tadı kötü de değil. Mide bulantıma çözüm bulamıyorum, katı şeyler yemeye özen gösteriyorum, çünkü yemek yerken sıvı alırsam(su bile olsa) midemi daha çok bulandırıyor.
Sizlerde de oldu mu bilmiyorum ama sigara kokusuna tahammül edemiyorum, :bbo:en çok ondan tiksiniyorum. Üstelik gebelikten iki ay öncesine kadar ben de kullanıyordum. O kadar tiksiniyorum ki azıcık bile kokuyor olsa sanki her yer sigara kokuyormuş gibi geliyor. Kokusunu alınca bulantıyla uykudan bile uyanıyorum, geçen gün eşim balkonda içerken içeri azıcık koku girmiş, uyandım ve bulantı yüzünden 3 saat uyuyamadım.:sm_confused: Eşim günde 20 kez dişini fırçalamak zorunda kalıyor. Yanıma gelmeden önce üzerini filan değiştiriyor, saçına sinmişse duş alıyor. Halimiz duman yani. Gerçi bu sayede ona da bıraktırırım belki kaydirigubbakcemile3