Gebelikde bulantı ve kusma

bulantısı gecen arkadaslar genelde kacıncı haftada gecti. insan dayanamayacak gibi oluyor yaw

Canım 12.haftadan sonra yavaş yavaş azaldı benim bulantılarım.14.haftayı bekledim daha iyi olurum diye olmadı sonra 16.hafta derken ben saya saya hamilelik bitecek diye düşünüyordum.16.haftadan sonra sadece sabah kusmalarım vardı.19.hafta bitmek üzere ve çok nadir kusuyorum artık.Ama hala iştahsızım hala buzdolabı kokuyor ve birçok yemeği yiyemiyorum.Ama herkese göre değişiyor.Çok daha çabuk geçenler var sen rahat ol takılma günlere haftalara.Allah kolaylık versin.

bulantısı gecen arkadaslar genelde kacıncı haftada gecti. insan dayanamayacak gibi oluyor yaw

ben şu an 12. haftanın başındayım.Ve geçen hafta azaldı bulantılarım.Sabahları hiç bulanmamaya başladı.Akşamları ise hafifledi onu da uykuyla atlatıyorum.

Merhaba arkadaşlar, bulantıdan çok çekmiş biri olarak kendi tecrübemi aktarayım.
7-8.haftada bulantılarım başladı. 12. haftaya kadar ölüm gibiydi, gerçkten zor.
Sonrasında azaldı şu anda öğlen biraz ve geceleri yoğun şekilde bulanıyor ama öncesi kadar kötü değil kesinlikle.
14. haftayı da geride bıraktım ama bazen engel olamayıp çıkarıyorum geceleri. Dolap kokuyor, çoğu yiyecekler tiksindiriyor. Umudum 16. haftadan sonra birşeyimin kalmaması...

8.haftaya girmek üzereyim Allahın izniyle azalmasını beklerken gittikçe artıyor üstelik buna reflüde eşlik edince hayatım çekilmez oluyor.Doktor yanma için rennie ve gavıscon verdi sadece azalıyor yanma kesinlikle gitmiyor tamamen.Bulantılar sabahları çok fena her an boğazımda çıkacak gibi duruyor.Uyanmak istemiyorum bu yüzden ama wc ihtiyacım yüzünden sık sık uyanıyorum kendimi dolapta elma ararken buluyorum.Elma biraz yanmayı azaltıyor bulantı geçmiyor.Bugün tekrar doktora gittim emedur verdi.Aynı şekilde sadece bulantımı azalttı geçmedi yine.1 ay daha böyle devam eder dedi dr. Dayanmaya çalışıyorum hepiniz gibi.Rabbim yardımcımız olsun ....

benimde 6haftadan beri hayattan bezdım çok kötü herşey kokuyor ve 24 saat kusuyorum ne zaman geçer bilmyorum ama sağ salım bir atlatsam...

5. haftaya başlar başlamaz kusmaya başladım. 10. haftada Allah'a şükür benim azalmaya başladı. Ben dramamine kullandım kusmamak için. ışe yaradı. Koku yüzünden mutfağı temizlettim. Kokular da eskisi kadar ağır değil. Bütün perdeleri vs. ne varsa yıkadım. Mutfak sürekli pırıl pırıl aman koku çıkmasın diye. Şimdi sadece çöp kokuyor o da normal yani. 14. haftada tamamen bitmesini bekliyorum inş. Annem 6. aya kadar kendisininkinin sürdüğünü söyledi umarım o kadar uzamaz.

Evden çıkarken poşet alıyorum yanıma esracım.Ne olur ne olmaz diye.Dün markete kadar gittim gelince zor attım kendimi eve.Yok mide dayanmıyor öyle yürüme faaliyetlerine bile...

Evden çıkarken poşet alıyorum yanıma esracım.Ne olur ne olmaz diye.Dün markete kadar gittim gelince zor attım kendimi eve.Yok mide dayanmıyor öyle yürüme faaliyetlerine bile...

sen kaçıncı haftadasın?doktor 12. haftadan sonra geçer dedi ama benimm daha çok artıyor..bir de çok sıcak.nefes de alamıyorum....

benim de baslarda bulandi ama oyle sidetli degildi cok sukur ve hemen gecti... ama bugun gece oyle bi mide bulantisi ile uyandimki sormayin kalktim kusacagim sandim (ki ben kusamam ) oylede oldu bi turlu kusamadim ama midem hala cok kotu 39 haftalik hamileyim normalmi sizce?

hamile değilken üşütüp mide bulantım olunca hemen bulantı hapı vs.. 3,5 saat sonra bişeyim kalmazdı dayanamzdım ooof ne zaman geçcek ne zaman bitcek diye söylenirdim başıma gelecekten habersizmişim daha beteri varmış en azından üşütme falan geçici bişey..
şimdi 7/24 her saniye bulantıyla geziyorum ve sabrediyorum kendimi alkışlıyorum
başım ağrısın hemen bişeyler yapar geçiridim çünkü bişey uzun süre etkisini gösterince delirecek gibi oluyorum
oooooffff bitmez bu 8 ay sırf bulantı yüzünden hamilelik heveslerim suya düştü biran önce bebeğimin sağlıkla doğmasını istiyorum ben yaa :gitme:

ben çok kötüyüm.......mide bulantım çok artıyor.....dramamin içtiğim halde acayip bulanıyorum....sabah kalktım 3 kere kustum.bişey yememe fırsat vermiyor.......çok halsizim........napacam ben?

ben de 13. haftayı bitirmek üzereyim......geçsin de 3 hafta daha dayanırım.ama yeter ki geçsin........dayanamıyorum bazen hiç geçmicek gibi....

sen kaçıncı haftadasın?doktor 12. haftadan sonra geçer dedi ama benimm daha çok artıyor..bir de çok sıcak.nefes de alamıyorum....

Canım ben 8 haftanın içindeyim Allahın izniyle bulantılarım az da olsa hafifledi çok şükür bu hafta ama yanma sıkıntım hala devam ediyor.Ve öğrendiğim kadarıyla tüm gebelik boyunca yanma sürecekmiş.Ben yandım anlayacağın kaydirigubbakcemile3

yanma bende de var...ama onu gözüm görmüyor bile bulantıdan çok şükür seninki geçmiş.darısı benim gibi hala çekenlerin başına..

ya kısslar,bir ilaç ismi verdi bana doktorum ben yazdım bi kenara ama kayboldu.Diamimin gibi bişey hatırlıyorum.ne olabilir acaba ismi??gebeliğe zararı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…