- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.081
arkadaşlar bu bulantılar hergünmü oluyor sizde ? bende haftada 1 belki hafiften olup geçiyor. annem beni doğurana kadar bulantı çekmiş ama maşallah bende tık yok
ne güzel cnm aynen bnm annemde çok çekmiş sanırım bende ona cektım 6.haftama girdiğim ilk gün bulantılar baladı çk fenaarkadaşlar bu bulantılar hergünmü oluyor sizde ? bende haftada 1 belki hafiften olup geçiyor. annem beni doğurana kadar bulantı çekmiş ama maşallah bende tık yok
Ayy canim yaa ayni bende ilk basta oyleydim psikolojikmende cokmus bi haldeydim hic birsey fayda etmiyordu yemeklerin isimlerini duyunca bile kusasim geliyordu 14.haftamda azalmaya basladi yani simdilerde biraz hafifledi ama hala cok hassasim bircok yemege karsi ben ne kadar desemde sikma canini diye ama insan dayanamiyor 2 hafta daha dayan canim benim azalacaktir en azindan kendine dikkat etMerhaba arkadaşlar ben bu siteyi gebeliğimi öğrendiğim 5.haftanın sonlarından beri takip ediyorum şuan 12.haftadayım o zaman dan bu zamana hiç azalmayan şiddetli bulantılarım var hep yazmak istedim sonra vazgeçtim ama artk dayanılmaz mide bulantılarıma bir ortak bulurum diye yazmaya karar verdim ben bu mide bulantıları için her şeyi denedim doktorun verdiği bütün ilaçları zofrana kadar her şeyi denedim tabiki sonuç hayal kırıklığı başta iyi olur gibi olmuştum bütün ilaçlarda ama sonuç hep aynı hayatımda yemediğim kadar serum yedim kollarım hep delik deşik ama serumdan sonra arabayla eve dönerken yine kusmaya devam ettim ve bu işinde bir sonu olmadığını anladım o çubuk krakerler leblebiler bana hikaye yediğim an hrpsi çıkıyor hele su benim için ulaşılmaz oldu 5 kilo verdim 1 haftadır tartılmıyorum daha da fazla verdiğimi hissediyorum buradaki bazı arkadaşlar yine işe gidebiliyor yada günlük işlerini halledebiliyor ben yataktan kalkamıyorum hatta tek başıma tuvalete bile gidemiyorum o kadar bitkinim ki her şeyi eşimle annem karşılıyor onlar olmasa ne yapardım bilemiyorum bu aralar akupunktur yaptırmayı düşünüyorum onu da deniycem belki bir fayda yarar olur en ufak bir düzelmeye razı olucam artık kendini hep hasta hissetmek ne kötü şeymiş sanki bir daha hiç iyileşemiycekmişim gibi geliyor bazen kendime kızıyorum senden daha kötü durumda olan insanlar var haline şükret diye her gün şükrediyorum ama kusarken artık sürekli ağlıyorum artık iç organlarım dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum gögüs kafesim içeri batıyor bunlar yetmezmiş gibi bir de migrenim var ataklar fln bunların dışında bin tane şey sayabilirim kabızlık gibi normal hamilelere o kadar çok özeniyorum ki aslında buraya da dertleşmek için yazdım kendimi çok yalnız hissediyorum
Yanlız değilsin ! Yazdıkların benim yaşadıklarımın aynısı. Depresyona girdim. Bebeğimi istemez oldum. Aylardır bu haldeyim. Serum ve ilaç konusunda da yaşadıklarını yaşadım. Bitmiyor. Hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Daha da kötüsü kramplar yüzünden iki bacağımı da kullanamaz oldum. Yürütec kullanıyorum. Verdiğim kiloları söylemiyorum bile. 1 ay kayinvalidemde kaldım şimdi ise annemdeyim. Evimi o kadar çok ozledim ki anlatamam. Sabır ve duadan başka hiç bir şey insanın elinden. Başkalarına muhtaç halde yaşamak hele ki hamileykenMerhaba arkadaşlar ben bu siteyi gebeliğimi öğrendiğim 5.haftanın sonlarından beri takip ediyorum şuan 12.haftadayım o zaman dan bu zamana hiç azalmayan şiddetli bulantılarım var hep yazmak istedim sonra vazgeçtim ama artk dayanılmaz mide bulantılarıma bir ortak bulurum diye yazmaya karar verdim ben bu mide bulantıları için her şeyi denedim doktorun verdiği bütün ilaçları zofrana kadar her şeyi denedim tabiki sonuç hayal kırıklığı başta iyi olur gibi olmuştum bütün ilaçlarda ama sonuç hep aynı hayatımda yemediğim kadar serum yedim kollarım hep delik deşik ama serumdan sonra arabayla eve dönerken yine kusmaya devam ettim ve bu işinde bir sonu olmadığını anladım o çubuk krakerler leblebiler bana hikaye yediğim an hrpsi çıkıyor hele su benim için ulaşılmaz oldu 5 kilo verdim 1 haftadır tartılmıyorum daha da fazla verdiğimi hissediyorum buradaki bazı arkadaşlar yine işe gidebiliyor yada günlük işlerini halledebiliyor ben yataktan kalkamıyorum hatta tek başıma tuvalete bile gidemiyorum o kadar bitkinim ki her şeyi eşimle annem karşılıyor onlar olmasa ne yapardım bilemiyorum bu aralar akupunktur yaptırmayı düşünüyorum onu da deniycem belki bir fayda yarar olur en ufak bir düzelmeye razı olucam artık kendini hep hasta hissetmek ne kötü şeymiş sanki bir daha hiç iyileşemiycekmişim gibi geliyor bazen kendime kızıyorum senden daha kötü durumda olan insanlar var haline şükret diye her gün şükrediyorum ama kusarken artık sürekli ağlıyorum artık iç organlarım dışarı çıkacakmış gibi hissediyorum gögüs kafesim içeri batıyor bunlar yetmezmiş gibi bir de migrenim var ataklar fln bunların dışında bin tane şey sayabilirim kabızlık gibi normal hamilelere o kadar çok özeniyorum ki aslında buraya da dertleşmek için yazdım kendimi çok yalnız hissediyorum
Evet başkalarına muhtaç halde yaşamak en zoru hiç bir şeyi tek başına yapamamak çok güç Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın hayatım kabus oldu seninde durumun hiç düzelmemiş en kötüsü de hep umut edip hiç bir şey olmaması inş sağlıklıca bebeğini kucağına alır da her şeyi unutursun bende umut ediyorum ha 13 14 derken kısmet bakalım benim şansıma ne çıkacak inş düzelirsin hepimiz için dua ediyorum rabbim yüzümüze baksınYanlız değilsin ! Yazdıkların benim yaşadıklarımın aynısı. Depresyona girdim. Bebeğimi istemez oldum. Aylardır bu haldeyim. Serum ve ilaç konusunda da yaşadıklarını yaşadım. Bitmiyor. Hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Daha da kötüsü kramplar yüzünden iki bacağımı da kullanamaz oldum. Yürütec kullanıyorum. Verdiğim kiloları söylemiyorum bile. 1 ay kayinvalidemde kaldım şimdi ise annemdeyim. Evimi o kadar çok ozledim ki anlatamam. Sabır ve duadan başka hiç bir şey insanın elinden. Başkalarına muhtaç halde yaşamak hele ki hamileykenrabbim kimsenin başına vermesin inşallah. Sanada şifa versin tez zamanda inşallah.