Gebelikde bulantı ve kusma

Kızlar Nasılsıniz ya... herkes iyidir inşallah:) bugün 13+4 oldum bulantı hapini günde 1 e düşürdüm. Ama çok sık acikiyo rum. 2 saatte bir yemek yemem gerekiyo çok zor oluyo. Fazla ve hızlı yiyince bulantı oluyo. Hic Yemezsem de oluyo:) Sabahları safra ya devam:KK43: Hayat çok zevksiz oldu yaa Allah kimsenin ağzının tadını bozmasin

Kızlar bulantı bandı kullanan var mı aranızda? Ben kullanmaya başladım tam olmasada bayağı iyi geldi sağlıklı mıdır acaba?

Kızlar ya ben 6+5 hamileyim
Ama midem fena bulanıyor, işin kötüsü çok halsiz kalıyorum
Dershanem var ama gidemiyorum çünkü yolda resmen yığılcak duruma geliyorum
Benim gibi olan var mı aranızda:110::110:??

Kızlar ya ben 6+5 hamileyim
Ama midem fena bulanıyor, işin kötüsü çok halsiz kalıyorum
Dershanem var ama gidemiyorum çünkü yolda resmen yığılcak duruma geliyorum
Benim gibi olan var mı aranızda:110::110:??
Hayırlı ve geçmiş olsun. Hastaneye git ve mutlaka serum taktir. Ben çok çektim. Serumun faydası oluyor.

Kızlar bulantı bandı kullanan var mı aranızda? Ben kullanmaya başladım tam olmasada bayağı iyi geldi sağlıklı mıdır acaba?
Canım eczaneden mi aldın ? Kolay bulunan birşey mi? Bir de fiyatı nedir? Bebeğe bir zararı olmuyor inşallah? Ben de bulantı sakızını duymuştum. Gebeliğim çok yeni, henüz bulantım başlamadı ama başlarsa bunlardan birini kullanmak istiyorum

Mutlaka serum gerekiyo...Bende öyleydim çok çektim yaa:KK43:(( iinşallah senin kısa sürer. benim 5. Haftada başladı. 15.haftaya giricem. Hala da rahat değilim eskisi gibi değil :KK43:(( Valla sonsuz sabır lazım çekmeyen anlamaz. Bulantı haplarını kkullanın kkızlar hiç bir zararı yok bebeğe korkmayın. Sizi ayakta tutuyo zor günlerde.

Canım eczaneden mi aldın ? Kolay bulunan birşey mi? Bir de fiyatı nedir? Bebeğe bir zararı olmuyor inşallah? Ben de bulantı sakızını duymuştum. Gebeliğim çok yeni, henüz bulantım başlamadı ama başlarsa bunlardan birini kullanmak istiyorum
Evet canm eşim eczaneden almış 50 tl sanırım.ilk bana Saçma gelmişti ama bayağı yatıştırdı midemi,bebeğe zararı olup olmadığını doktora sormadık ama içinde zaten hamileler için yazıyor dolayısıyla Gönül rahatlığıyla kullandım ben,hatta o kadar azalttıki bu seferde birşey mi oldu bebeğe acaba diye dün gece çıkardım .annelik böyle birşey sanırım:)ama şöyle birşeyde var benm bulantım zaten kusma derecesinde olmadı hiç sadece sürekli bir bulantı tiksinme durumum vardı,ileri derecelerde ne etki yapar ,o kadar etkili olur mu bilmiyorum

Cok yogun olmayan ama surekli devam eden cok hafif bulabti ve yogun derecede tikainme oluyor. Neredeyse hicbir gidayi yiyemez hale geldim, bu durumda olup kurtulan var mi acaba

Evet canim yaşadım. 10. Haftada sin sanırım 2 hafta daha sabret 12.haftada azalacak 14. Haftanın sonunkesinlikle bitecek. Bol bol dinlen kendini hiçbir şey için zorlama yiyemiyorum diye üzülme. Sana söz ge-ce-cek :))

Evet canim yaşadım. 10. Haftada sin sanırım 2 hafta daha sabret 12.haftada azalacak 14. Haftanın sonunkesinlikle bitecek. Bol bol dinlen kendini hiçbir şey için zorlama yiyemiyorum diye üzülme. Sana söz ge-ce-cek :))
Insallah canim, ben de oyle olmasini umuyorum, biraz daha sabir gerek tabi :KK16:

Gerçekten büyük bir sabır gerekli... Ama o kadar zor günler yaşadım ki sürekli ağlayarak geçirdim 10 haftami :KK43: Şimdi 15. Haftamin içindeyim ve inanılmaz rahatım, hatırlamıyorum bile geçen günleri... Allah sizleri de kurtarsin arkadaşlar. Hepimize unuttursun bu zor günleri

Bende 8. Haftayı bitirdim ama 7. Haftanın başlarından beri mide bulantım var ve nerdeyse tüm gün sürüyo. Dün gece öyle bir hale geldi ki :KK43: hiç kusmuyorum ama bulantım her şeye yetip de artıyo bilee..

Ahh canım benim yok malesef:KK43:( bulantı bizi terkedene kadar sabredicez. Başka çare yok Üzgünüm. hayattan bezdirir biliyorum...Bulantı hapı kullan canim ben 2 hamileligimde de kullandım. Inan bana zararı yok rahatlatır seni biraz.

Ahh canım benim yok malesef:KK43:( bulantı bizi terkedene kadar sabredicez. Başka çare yok Üzgünüm. hayattan bezdirir biliyorum...Bulantı hapı kullan canim ben 2 hamileligimde de kullandım. Inan bana zararı yok rahatlatır seni biraz.
cesaret edemedim kii valla kullanmaya pazartesıye doktor randevum var. sorucam ozaman eger sakıncası yoksa kullanırm bnde .. cunku dayanılacak gıbı degıl :KK43:

Kızlar bende 13. Hafta grldim ama bulantılar hala devam kilo bile vermişim :KK43: umudum 14 haftada artık geçmesi :/

X