Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GEBELİK VE SİZİN HİSSETTİKLERİNİZ
- Konu Sahibi portekal1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Eylül 2022
- 41
- 8
- 1
Hayır yanlış ifade etmişim tekrar okur musunuzTransfer derken, tüp bebek mi yaptırdınız?
Yumurtlamadan 3 gün sonra hamileliğin belli olması imkansız. Adet gününüzü bekleyin daha öncesinde testler doğru sonuç vermezHayır yanlış ifade etmişim tekrar okur musunuz
- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 26
Şuan testte çıkmaz adet tarihinizi beklemelisinizHepinize selam öncelikle , yeni evliyim 6 aylık , 1 aydır korunmasız olarak ilişki yaşıyoruz , yumurtlama gününde de birlikteliğimiz oldu . ,yumurtlama günümün in üzerinden 3 gün geçti testim negatif çıktı fakat göğüslerimde ciddi derecede büyüme şişlik var . Regl günüme 13 gün var şuan itibariyle fakat sancılı bir regl olacakmışım gibi ağrı ve hafif olacak şekilde çok ağrılı değil ; bel ağrısı yaşıyorum . sizce hamile miyim daha çok erken olduğı için testte çıkmamış olabilir mi ? tecrübesi olanlar cevap verebilir mi ?
Adetim gecikirse eğer direkt kan testi vermeyi düşünüyorum .
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.045
- 598
- 7 Ekim 2022
- 60
- 39
- 3
O kadar zor bir süreç ki artık vücudumda olan her şeyi gebeliğe bağlıyorum.ihtimaller denizinde boğulup gitmekten sıkıldım.bat 24ünde. Yumurtlama 10undaydı. Onceki 3 gun ve yumurtlama gunu degerlendirildi. Her yumurtlama gunu olan bir kasık agrım vardi ama bu ay yumurtlamadan once ve sonrası 6 gun bel agrilari kasik agrilari bazen regl olcakmisim gibi agrilar mevcut oldu. Şuan goguslerimin şişkinliğinden başka belirgin bir şey yok.normalde reglden oncede olurdu bu bir belirtimidir degilmidir bilemedim. Ayın 24unu beklemekten baska carem yok.artik umutsuzluga ugramakta istemiyorum.rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu guldursun içindede benim
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Var mı bi gelişme?O kadar zor bir süreç ki artık vücudumda olan her şeyi gebeliğe bağlıyorum.ihtimaller denizinde boğulup gitmekten sıkıldım.bat 24ünde. Yumurtlama 10undaydı. Onceki 3 gun ve yumurtlama gunu degerlendirildi. Her yumurtlama gunu olan bir kasık agrım vardi ama bu ay yumurtlamadan once ve sonrası 6 gun bel agrilari kasik agrilari bazen regl olcakmisim gibi agrilar mevcut oldu. Şuan goguslerimin şişkinliğinden başka belirgin bir şey yok.normalde reglden oncede olurdu bu bir belirtimidir degilmidir bilemedim. Ayın 24unu beklemekten baska carem yok.artik umutsuzluga ugramakta istemiyorum.rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu guldursun içindede benim
Regl günunu bekliyorum daha 7 gün var. Aslında kendimi tutamayıp 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatif. Tabiki bu sonuç ne kadar doğru bilemem. Şuan tek belirtim azcıkda olsa hissettiğim kasıkta batma birde gögus hassasiyeti yani goguslerim bu kadar erken hassaslasmazdı en fazla 1 hafta once olurdu şimdi 15 gundur bunun hassasiyetini cekiyorum. Rabbim herkes icin hayırlisini versin.Var mı bi gelişme?
Bende aynı durumdayım adetime 6 gün var ama göğüslerim üç gündür aşırı hassas bu psikolojik olamaz heralde beklemekten başka birşey yapamıyoruz inşalllah bu ay hepimiz güzel haberler alırızRegl günunu bekliyorum daha 7 gün var. Aslında kendimi tutamayıp 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatif. Tabiki bu sonuç ne kadar doğru bilemem. Şuan tek belirtim azcıkda olsa hissettiğim kasıkta batma birde gögus hassasiyeti yani goguslerim bu kadar erken hassaslasmazdı en fazla 1 hafta once olurdu şimdi 15 gundur bunun hassasiyetini cekiyorum. Rabbim herkes icin hayırlisini versin.
Umarım o güzel haberler isteyen herkese gelir en yakın zamanda.son zamanlarda fark ettgim bir sey daha vardı gögusteki kahverengi daire giderek buyumus onceden bu kadar buyuk olmazdı ve gogus ucum biraz daha koyu gozukuyor baktigim zaman. Umarim bunlar guzel bir haberin ayak sesleridir.cok yoruldum beklemekten çevredende pat diye ilkinde hamile kalanları duydukca moralim bozuluyor.Bende aynı durumdayım adetime 6 gün var ama göğüslerim üç gündür aşırı hassas bu psikolojik olamaz heralde beklemekten başka birşey yapamıyoruz inşalllah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Moralinizi bozmayan ilk seferde kalınacak diye birşey yok Allah bilir dua edelimUmarım o güzel haberler isteyen herkese gelir en yakın zamanda.son zamanlarda fark ettgim bir sey daha vardı gögusteki kahverengi daire giderek buyumus onceden bu kadar buyuk olmazdı ve gogus ucum biraz daha koyu gozukuyor baktigim zaman. Umarim bunlar guzel bir haberin ayak sesleridir.cok yoruldum beklemekten çevredende pat diye ilkinde hamile kalanları duydukca moralim bozuluyor.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Amin, inş, hayırlı haberlerini bekliyorumRegl günunu bekliyorum daha 7 gün var. Aslında kendimi tutamayıp 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatif. Tabiki bu sonuç ne kadar doğru bilemem. Şuan tek belirtim azcıkda olsa hissettiğim kasıkta batma birde gögus hassasiyeti yani goguslerim bu kadar erken hassaslasmazdı en fazla 1 hafta once olurdu şimdi 15 gundur bunun hassasiyetini cekiyorum. Rabbim herkes icin hayırlisini versin.
Ne durumdasınızRegl günunu bekliyorum daha 7 gün var. Aslında kendimi tutamayıp 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım sonuç negatif. Tabiki bu sonuç ne kadar doğru bilemem. Şuan tek belirtim azcıkda olsa hissettiğim kasıkta batma birde gögus hassasiyeti yani goguslerim bu kadar erken hassaslasmazdı en fazla 1 hafta once olurdu şimdi 15 gundur bunun hassasiyetini cekiyorum. Rabbim herkes icin hayırlisini versin.
Pazartesi regl olmam lazim daha bekliyorum.3 gun var icimden bir his bu ayd olmadı diyor ama belki bir umut hayırlı bir haber alırimbeni yanıltan belirtiler oldu bu ay cok farklıydi bakalim artik nasip.Ne durumdasınız
- 5 Temmuz 2022
- 21
- 0
- 16
- 32
N’aptınız hamile misiniz merak ettimPazartesi regl olmam lazim daha bekliyorum.3 gun var icimden bir his bu ayd olmadı diyor ama belki bir umut hayırlı bir haber alırimbeni yanıltan belirtiler oldu bu ay cok farklıydi bakalim artik nasip.
Arkadas konuyu cok yanlis anlamiş. O belirtiler yumurtlamadan kaynakli oluyor. Adeti gelmeden hamile kaldigini bilemez bazen kanama bile yaşayabilir. Bende yaşadim.Şuan testte çıkmaz adet tarihinizi beklemelisiniz
Hamileydim ancak 4+3de kimyasal gebelik olduğunu ögrendik.bu haftada zaten kanamam başladı.nasip degilmis demek.N’aptınız hamile misiniz merak ettim