ah keşke yardımcı olsalar. doktorumdan memnunum çok bilgili yi anlatıyor. konu rapora gelince suratıma tip tip bakıyor. sanki suç işliyorum maaşında ver diyorum. farklı devlet has. doktorları da denedim ama yok yani. sorun bende galiba :) arkadaşım babası hasta diye bir hafta alıyor gidiip :)Anlayabiliyorum gebeliğimin ilk 12 haftası iş yerime bildirmemiştim vardiyalı çalışıyordum benimki fiziksel olarak yoran ama mental bu kadar üstüme gelmeyen bir işti. Mahvoldum zor dayandım karnım büyüyene kadar söylemeyecektim bazı sebeplerden ama gece vardiyalarını bünyem kaldırmadı
Bence haklarınızı iyi öğrenin dinlenme saatleriniz var gün içinde onları kullanın. Ayda bir gün doktor izni var. Vardiyalı çalışmanız yasak. İş yerine hekim geliyorsa ona anlatın. O bilir.
Ve telefon konuşmalarını içselleştirmemeye çalışın. İşinizi iyi yapmak için uğraşmayın çaba göstermeyin. Bu insanlar hiçbir şey haketmiyor.
Hamileliğin şu ilk 3 ayı vücudun dengesi değiştiği için zorluyor.
Rapor için sabit kadın doğum doktorunuza gidin o yardımcı olur bence.
vardıyalı çalışmaya gerçekten dayanmaz bünye. akşam uyku basoyor o eski enejin olmuyor falan iyi idare etmişiniz yine.