- Konu Sahibi Manolya kokusu
-
Çıktı mı sonucun inşallah güzel haberler alırsın benim adete son 1 gün aşırı bel ağrım var iştahım sıfır inşallah benimde vardır güsel haberler veririz
Bende anında yazacağım nasip olursa
3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
Malesef kizlar sonuç yine hüsranEvet bir test ver mutlaka
Kiyamam yaa rabbim büyük canim gonlunu ferah tut kontrolerini aksatmaİnşallah. Elimde değil diğerini hiç beklemediğimiz bi anda herşey çok güzel giderken kaybedince bazen rüyadaymışım gibi oluyo sanki hareketleri varmış gibi oluyo o yüzden bi süre kendimi rahatlatıyorum ama kısa sürüyo
Amin insalah bizi de dualariniza katarsincanim bizde hayirli haberler alalimTamam kuzum. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
İnşallah herşey gönlünüzce olur. Hayırlısı ile bi bebek nasip eder rabbim inşallahKiyamam yaa rabbim büyük canim gonlunu ferah tut kontrolerini aksatma
Amin insalah bizi de dualariniza katarsincanim bizde hayirli haberler alalim
Kaç gün geçmişti senin canımMalesef kizlar sonuç yine hüsransonucun negatif 0.100 sizler inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz buraya
17 gün falandı canımKaç gün geçmişti senin canım
İnşallah kuzum hayırlı güzel mutlu haberlerle yazarsın burayaBen hala beklemedeyim bugün olmam gerekiyor sabah kaset test yaptım bişey çıkmadı. Ağrılarım var bel ve kasık inşallah bu ayda hüsranla sonuçlanmaz
Büyük ihtimal öyle canım yinede adet günün geçince kan ver kesin sonuçArkadaşlar biri ovulasyon biri gebelik testi çatlamanın 5. Günü hcg deki kuruma çizgisi olabilir mi?
Beklemedeyim kuzucum benim silik çıkması dogru sonucmus hamileyim en son kese gorundu iki hafta sonra bebek goruncek mi kalp atislari duyulcak mi gormeye gidicez insallah yavrumu gorucem nasipseSonuç ne oldu acaba
Cok üzüldüm inan ama sen üzülme üzüntü ve stres en büyük düşman yeni bir aya her seye sifirdan hicbir eeyi dert etmeyerek başla doktorun tavsiyelerine uy folik asit kullan ve 3 litreden az olmamak uzere gunluk su tuket. İnsallah rabbim tum cocuk isteyenlerin yuzunu guldururMalesef kizlar sonuç yine hüsransonucun negatif 0.100 sizler inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz buraya
Folik asit yazdı canım düşük çıktı zaten sonucum amin kuzummmm inşallahCok üzüldüm inan ama sen üzülme üzüntü ve stres en büyük düşman yeni bir aya her seye sifirdan hicbir eeyi dert etmeyerek başla doktorun tavsiyelerine uy folik asit kullan ve 3 litreden az olmamak uzere gunluk su tuket. İnsallah rabbim tum cocuk isteyenlerin yuzunu guldurur
8 ekimde randevum o zaman gidecegim bakalim nasipFolik asit yazdı canım düşük çıktı zaten sonucum amin kuzummmm inşallah
İsteyen herkes tatsin o sevinci inşallah
Adet olmadım daha kadın doğuma gitme. Gerekiyor dedi ama bilmiyorum ne olucak
Sen ne durumdasin canım doktora gittinmi
sonucun ne çıktı canımYarin yazarim nasipse guzel haberleri surecimi de anlatirim isteyene
evet bendede böyleydi pozitif çıktı sonraMerhaba benimde adetim düzensiz olur genelde dün test yaptım pekte beklemedim negatif gibiydi 4/5 saat sonra testi atmak için elime aldığımda test böyleydi bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ya sizce ?
Bugünde yaptım yine aynı şekilde anlattığım gibi çıktı test yarın sağlık ocağında kan vereceğimevet bendede böyleydi pozitif çıktı sonra
Kan mi verdiniz hemen arkasına yoksa bir daha test yaptınız mı yaptiysanizda o saniyede mi cikmistiyevet bendede böyleydi pozitif çıktı sonra
Canım ne yaptın regli oldun mu var mı bir gelişme.. Ben hala olmadım sağ kasık ağrısı var sadece aşırı halsizlik başka belirti yok inşallah olmam diye dua ediyorum ama 2 tane test yaprım ikisi de negatifBüyük ihtimal öyle canım yinede adet günün geçince kan ver kesin sonuç
Kaç gün kala test yaptınız acabaBeklemedeyim kuzucum benim silik çıkması dogru sonucmus hamileyim en son kese gorundu iki hafta sonra bebek goruncek mi kalp atislari duyulcak mi gormeye gidicez insallah yavrumu gorucem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?