Gebelik testlerinde cok silik ikinci cizgi!!!

Çıktı mı sonucun inşallah güzel haberler alırsın benim adete son 1 gün aşırı bel ağrım var iştahım sıfır inşallah benimde vardır güsel haberler veririz
Bende anında yazacağım nasip olursa
Evet bir test ver mutlaka
Malesef kizlar sonuç yine hüsran sonucun negatif 0.100 sizler inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz buraya

Kiyamam yaa rabbim büyük canim gonlunu ferah tut kontrolerini aksatma
Tamam kuzum. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin insalah bizi de dualariniza katarsincanim bizde hayirli haberler alalim

Ben hala beklemedeyim bugün olmam gerekiyor sabah kaset test yaptım bişey çıkmadı. Ağrılarım var bel ve kasık inşallah bu ayda hüsranla sonuçlanmaz

Arkadaşlar biri ovulasyon biri gebelik testi çatlamanın 5. Günü hcg deki kuruma çizgisi olabilir mi?

Eklentiler

• A4B332B2-C5AC-4605-9C82-F2771F183C5A.webp
    118 KB · Görüntüleme: 196
  • 733B053C-3E3D-4C9C-8B67-54849BB0202C.webp
    103,7 KB · Görüntüleme: 195
Malesef kizlar sonuç yine hüsran sonucun negatif 0.100 sizler inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz buraya
Cok üzüldüm inan ama sen üzülme üzüntü ve stres en büyük düşman yeni bir aya her seye sifirdan hicbir eeyi dert etmeyerek başla doktorun tavsiyelerine uy folik asit kullan ve 3 litreden az olmamak uzere gunluk su tuket. İnsallah rabbim tum cocuk isteyenlerin yuzunu guldurur

Folik asit yazdı canım düşük çıktı zaten sonucum amin kuzummmm inşallah
İsteyen herkes tatsin o sevinci inşallah
Adet olmadım daha kadın doğuma gitme. Gerekiyor dedi ama bilmiyorum ne olucak
Sen ne durumdasin canım doktora gittinmi

Büyük ihtimal öyle canım yinede adet günün geçince kan ver kesin sonuç
Canım ne yaptın regli oldun mu var mı bir gelişme.. Ben hala olmadım sağ kasık ağrısı var sadece aşırı halsizlik başka belirti yok inşallah olmam diye dua ediyorum ama 2 tane test yaprım ikisi de negatif acaba erken olabilir mi test için

Kızlar bugün sabah yaptığım test ilk 10 dk sonra baktığımda bişey göremedim saattler sonra baktığımda böyledi 2. Çizgi çok silik sizde görüyor musunuz günüm 2 gün geçti neredeyse hala bişey yok ağrıdan başka

Eklentiler

• IMG_20220928_223717.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 155
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…