- 18 Ağustos 2022
- 7
- 2
- 6
- Konu Sahibi Manolya kokusu
-
Tebrikler ne güzel sağlıkla gelsin dünyayaKizlar degerim 145 cikti:)
İnşallah teşekkür ederimSenin de muhtemelen gebelik var adet gununu bekle gelmezse gidip kan ver allah gonlune gore versin:)
Benim konuma da bi bakar mısın rica etsem lütfenSenin de muhtemelen gebelik var adet gununu bekle gelmezse gidip kan ver allah gonlune gore versin:)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişin canımKizlar degerim 145 cikti:))
Merhaba canım ben kaset testte silik çizgi gördüm küçük olduğu için belirgin çıkmıyor olabilir yarın bi kan testi verip netleştir Umarım vardır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))Merhaba kizlar benimde testime bakarmisiniz adetim düzensiz 2 yıllik evliyim çok istiyoruz bebisimiz olsun diye9 gündür tek tük akıntı şeklinde lekenmem vardı tam adet oldum derken kesiliyor hiç böyle olmamıştı aksine bianda çok başlar reglim bu kez böyle olunca içimde hep varmı diye şüphe var bugün test yaptım bana göre çok belirsiz gibi çizgi ama bilemedim
Pazartesiye kadar beklim diyorum ama içim icimide yiyor kim bilir kaç kez daha yaparım test ağzından bal damlıyor Allah razı olsunMerhaba canım ben kaset testte silik çizgi gördüm küçük olduğu için belirgin çıkmıyor olabilir yarın bi kan testi verip netleştir Umarım vardır Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Kuzum çoğu kadınsa lekelenme vs oluyor gözlemlediğim kadarıyla yerleşme kanaması olabilir her kadında farklılık gösteriyormuş kötüye yorma inşallah güzel haberle döneceksinPazartesiye kadar beklim diyorum ama içim icimide yiyor kim bilir kaç kez daha yaparım test ağzından bal damlıyor Allah razı olsunumarım vardır bı mucize olur bizim için 9 gün lekelenme normalmidir peki bı toz pembe bı kahve tonlarında çok az damla şeklinde kırmızı gibi geldi şimdi yine kahve damla oldu iyice kafam karışt
Ah canım inşallahKuzum çoğu kadınsa lekelenme vs oluyor gözlemlediğim kadarıyla yerleşme kanaması olabilir her kadında farklılık gösteriyormuş kötüye yorma inşallah güzel haberle döneceksin
Bence büğün acile bir kan vermelisinAh canım inşallahçok teşekkür ederim güzel desteğin için
Lekelenmem hala devam ediyor o yüzden negatif çıkar diye yine beklemek istiyorum pazartesiye kadar kuzum adetse zaten cogalacaktir ama 9 gündür çoğalmadi halaBence büğün acile bir kan vermelisin
Nasıl bir lekelenme canımLekelenmem hala devam ediyor o yüzden negatif çıkar diye yine beklemek istiyorum pazartesiye kadar kuzum adetse zaten cogalacaktir ama 9 gündür çoğalmadi hala
Yüksek ihtimal var akintiyla cok anlasilmiyor kuzucum cunku benim kupkuruydu mesela. O yuzden cogalmayadabilir. Her insanda farkli. regline kac gun var pekiLekelenmem hala devam ediyor o yüzden negatif çıkar diye yine beklemek istiyorum pazartesiye kadar kuzum adetse zaten cogalacaktir ama 9 gündür çoğalmadi hala
9 gündür ilk kahverengi bir iyi damla akıntılı şekilde geldi peçeteye silinince dedim adet oluyorm ped taktım hiç gelmemiş sonra çıkardım onu bir iki gün kahverengi leke şeklinde akıntıyla karışık geldi 3 gün öncesi to pembe belli belirsiz geldi hata anneme bile gösterdim heyecandanNasıl bir lekelenme canım
Adetlerim düzensiz canım 15 gün tahmini geçti programa göreYüksek ihtimal var akintiyla cok anlasilmiyor kuzucum cunku benim kupkuruydu mesela. O yuzden cogalmayadabilir. Her insanda farkli. regline kac gun var peki
Bide 15 gün geçmiş olmasına göre daha net olması gerekiyor testin öyle degilmi kuzumYüksek ihtimal var akintiyla cok anlasilmiyor kuzucum cunku benim kupkuruydu mesela. O yuzden cogalmayadabilir. Her insanda farkli. regline kac gun var peki
Evet normalse daha koyu cikmasi gerekiyor tabi bence hic kafani bulandirma yarin ilk is sağlık ocagina git kan ver kan degerin az bucuk soyler ne olduğunuBide 15 gün geçmiş olmasına göre daha net olması gerekiyor testin öyle degilmi kuzum
Anladım canım teşekkür ediyorumEvet normalse daha koyu cikmasi gerekiyor tabi bence hic kafani bulandirma yarin ilk is sağlık ocagina git kan ver kan degerin az bucuk soyler ne olduğunu
Merhabalar benimde çok silik işık altında görünen Bi çizgi çıktı adete 10 gün kala aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı sı var yumurtlama günlerini değerlendirdik testi yaptıktan 10 dk sonra gördüm silik çizgiyi ışık altında da olsa. Durdukça sarardı resmi ekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHerkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
Evet silik çizgi gözüküyor inşallah bebisiniz sizinledirMerhabalar benimde çok silik işık altında görünen Bi çizgi çıktı adete 10 gün kala aşırı kasık ağrısı ve bel ağrısı sı var yumurtlama günlerini değerlendirdik testi yaptıktan 10 dk sonra gördüm silik çizgiyi ışık altında da olsa. Durdukça sarardı resmi ekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah 1 yıldır bekliyorum eşimde varikosel var inşallah Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsinEvet silik çizgi gözüküyor inşallah bebisiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?