- 27 Haziran 2022
- 78
- 67
- 18
- 33
- Konu Sahibi Manolya kokusu
-
Kaset teste hafif silik bir çizgi görüyorum en iyisi kan verin büyük ihtimale hamilesinizdir hayırlısı olsunHerkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
Allah razi olsun ay insallah insallah... Fotografi attiktan yarim saat sonra çizgi daha netlesti . Ama foto atamiyorum donuyor. Yarin regl gunum kırmızı kart gormezsem cuma gunu ilk saatte doktorumdayim.Kaset teste hafif silik bir çizgi görüyorum en iyisi kan verin büyük ihtimale hamilesinizdir hayırlısı olsun
Büyük ihtimale hamilesin canım ama küçük bebişinAllah razi olsun ay insallah insallah... Fotografi attiktan yarim saat sonra çizgi daha netlesti . Ama foto atamiyorum donuyor. Yarin regl gunum kırmızı kart gormezsem cuma gunu ilk saatte doktorumdayim.
İnsallah canim oyledir. cok tesekkur msjlarin icin acayip iyi geldi senin var mi bebisinBüyük ihtimale hamilesin canım ama küçük bebişinçünkü kaset testler iyi yanılma payı az yarında bekle gelmese sağlık ocağında kan ver:)
Var canım benimde 1 kürtajım var 1 sene 5 ay bebek olmamıştı ağustosta hamile kaldım yarın doktora gidecegim keseyi görmek için rabim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnsallah canim oyledir. cok tesekkur msjlarin icin acayip iyi geldi senin var mi bebisin
Masallah diyorum o zaman kucagina almak da nasip olur inşallah cok sevindim adinaVar canım benimde 1 kürtajım var 1 sene 5 ay bebek olmamıştı ağustosta hamile kaldım yarın doktora gidecegim keseyi görmek için rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok tşk ederim canım sende mutlu haberini yarın alırsın hayırlısıyla sağ salim bebeklerimiz kucağımızda almayi nasip etsinMasallah diyorum o zaman kucagina almak da nasip olur inşallah cok sevindim adina
Cok aminÇok tşk ederim canım sende mutlu haberini yarın alırsın hayırlısıyla sağ salim bebeklerimiz kucağımızda almayi nasip etsin
İnsallah cok umitlenmek istemiyorum o kadar regl olacakmisim gibi ki anlatamam. Cuma gunu netlesir buraya da yazarim cok tesekkurler:)Bence hamilesiniz. Saglikla gelsin insallah.
Sonucunu öğrenince yazin lutfen buraya
Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mic
ay brmHerkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
bence hamilesin erken gebelik testleri daha iyi diğer kaset testlere gorede daha guvenilir gidince durumun hakkını bilgi vere bilirsen çok mutlu olurum :)Herkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
Tebrikler ne güzel sağlıkla gelsin dünyayaKizlar degerim 145 cikti:)
Senin de muhtemelen gebelik var adet gununu bekle gelmezse gidip kan ver allah gonlune gore versin:)Tebrikler ne güzel sağlıkla gelsin dünyayaBenim de iki günüm kaldı böyle çıkıyor inşallah vardır
Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende dün kan verdim sonuç bekliyorum bana da dua edermisin iz hamilelerim duası kabul olur muşSenin de muhtemelen gebelik var adet gununu bekle gelmezse gidip kan ver allah gonlune gore versin:)
İnsallah guzellim yuzunu guldurecek sonuclar alirsin hayirlisi olsunMaşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende dün kan verdim sonuç bekliyorum bana da dua edermisin iz hamilelerim duası kabul olur muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?