- Konu Sahibi Manolya kokusu
-
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip rtsinBeklemedeyim kuzucum benim silik çıkması dogru sonucmus hamileyim en son kese gorundu iki hafta sonra bebek goruncek mi kalp atislari duyulcak mi gormeye gidicez insallah yavrumu gorucem nasipse
Ben gördüm çizgiyi bende bu durumdayım sabah kan vermeye gideceğim sende bi kan ver istersenKızlar bugün sabah yaptığım test ilk 10 dk sonra baktığımda bişey göremedim saattler sonra baktığımda böyledi 2. Çizgi çok silik sizde görüyor musunuz günüm 2 gün geçti neredeyse hala bişey yok ağrıdan başka
Bi kaç gün daha bekleyip olmazsam pazartesi vermeyi düşünüyorum canım inşallah olmam 1 senedir her ay hüsranla sonuçlandığı için acele etmek istemiyorum inşallah hayırlı haberler alırsın bugünBen gördüm çizgiyi bende bu durumdayım sabah kan vermeye gideceğim sende bi kan ver istersen
Sabah yaptığım test bu 10 dk sonra çektim var sanırım gene hayalet çizgi eşimde pazartesi git diyor bekleyeceğim bende zor oluyor biraz amaBi kaç gün daha bekleyip olmazsam pazartesi vermeyi düşünüyorum canım inşallah olmam 1 senedir her ay hüsranla sonuçlandığı için acele etmek istemiyorum inşallah hayırlı haberler alırsın bugün
Evet canım seninde hayalet çizgi var inşallah hayırlı haberler veririz bir birimizeSabah yaptığım test bu 10 dk sonra çektim var sanırım gene hayalet çizgi eşimde pazartesi git diyor bekleyeceğim bende zor oluyor biraz ama
Günün ne kadar geçtiSabah yaptığım test bu 10 dk sonra çektim var sanırım gene hayalet çizgi eşimde pazartesi git diyor bekleyeceğim bende zor oluyor biraz ama
Bat bilmiyorum çatlamanın 6. Günü sadece umarım vardır en geç haftaya netleşir her şey ama sabretmek zorGünün ne kadar geçti
O kadar zor ki.. Biz kadınlar herşeye sabrederiz ama konu bebek olunca beklenen adet tarihi ve testler olunca aşırı sabırsızızBat bilmiyorum çatlamanın 6. Günü sadece umarım vardır en geç haftaya netleşir her şey ama sabretmek zor
Gerçekten öyle sevindirici haber veririz inşallahO kadar zor ki.. Biz kadınlar herşeye sabrederiz ama konu bebek olunca beklenen adet tarihi ve testler olunca aşırı sabırsızız
Canım ben hasta oldum bugünGerçekten öyle sevindirici haber veririz inşallah
Batla çatlamayı nasıl öğreniyorsunuzBat bilmiyorum çatlamanın 6. Günü sadece umarım vardır en geç haftaya netleşir her şey ama sabretmek zor
çok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda nasip eylesin millete de kulak tıkamaya bak elbet döner dolaşır onları bulur moral Herşey moralini yüksek tut bende hala bir gelişme yok pazartesiye kadar beklemedeyimC
Canım ben hasta oldum bugünsilik çizgi filan yalanmış boşuna ümitlendim 3 gündür heyecandan ne yapacağımı bilemedim ama yine olmadı eşimde varikosel var ameliyat olması gerek artık yoksa her ay bu kadar hayal kırıklığı psikolojimi bozacak hele ki çevremde çocuğu olmuyor diye alay edenler olunca hiç çekilmiyor bu durum. İnşallah sen hayırlı haber verirsin
Bat beklenen adet tarihi adet döngüne göre kendin yada program aracılığıyla hesaplayabilirsin çatlamayı da ovulasyon testleriyle takip ettimBatla çatlamayı nasıl öğreniyorsunuz
Haberlerini bekliyorum canım mutlaka yaz banaçok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda nasip eylesin millete de kulak tıkamaya bak elbet döner dolaşır onları bulur moral Herşey moralini yüksek tut bende hala bir gelişme yok pazartesiye kadar beklemedeyim
Peki çatlamayı uygulamadan öğrenemiyor muyuz illa ovulasyon testi mi almamız lazımBat beklenen adet tarihi adet döngüne göre kendin yada program aracılığıyla hesaplayabilirsin çatlamayı da ovulasyon testleriyle takip ettim
Ben hiç uygulama kullanmadım döngüm düzensiz diye ama en net sonuç ovulasyonda alırsın kendin takip edersin ihtimalleri sıfıra indirmiş olursunPeki çatlamayı uygulamadan öğrenemiyor muyuz illa ovulasyon testi mi almamız lazım
İllaki dorudur ama ben nasıl yapacağımı nerden alacağımı falan hiç bilmiyorumBen hiç uygulama kullanmadım döngüm düzensiz diye ama en net sonuç ovulasyonda alırsın kendin takip edersin ihtimalleri sıfıra indirmiş olursun
Merhaba canım bir gebenin günlüğü sayfası var instagram da oradan alabilirsin ovulasyon testini çok güvenilir ve doğru sonuç veriyor ben ordan alıp kullanıyorumİllaki dorudur ama ben nasıl yapacağımı nerden alacağımı falan hiç bilmiyorum
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin adetin geçmeden önce mi yaptın testiBeklemedeyim kuzucum benim silik çıkması dogru sonucmus hamileyim en son kese gorundu iki hafta sonra bebek goruncek mi kalp atislari duyulcak mi gormeye gidicez insallah yavrumu gorucem nasipse
Bugün test yaptırdım 1.6 çıktıHaberlerini bekliyorum canım mutlaka yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?