- 29 Eylül 2014
- 66
- 22
- 88
- Konu Sahibi Manolya kokusu
-
Merhaba kizlar benimde testime bakarmisiniz adetim düzensiz 2 yıllik evliyim çok istiyoruz bebisimiz olsun diye9 gündür tek tük akıntı şeklinde lekenmem vardı tam adet oldum derken kesiliyor hiç böyle olmamıştı aksine bianda çok başlar reglim bu kez böyle olunca içimde hep varmı diye şüphe var bugün test yaptım bana göre çok belirsiz gibi çizgi ama bilemedim
sonucunuz ne oldu?Merhaba kizlar benimde testime bakarmisiniz adetim düzensiz 2 yıllik evliyim çok istiyoruz bebisimiz olsun diye9 gündür tek tük akıntı şeklinde lekenmem vardı tam adet oldum derken kesiliyor hiç böyle olmamıştı aksine bianda çok başlar reglim bu kez böyle olunca içimde hep varmı diye şüphe var bugün test yaptım bana göre çok belirsiz gibi çizgi ama bilemedim
Sabah kan verdim sabaha cikmis olacak sonuç inşallah bebisim vardır kuzumsonucunuz ne oldu?
Evet canım öncelikle hayırlısı inşallah bebişin vardır3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
Evet canım öncelikle hayırlısı inşallah bebişin vardıraynı sorunlar bendede vardı adet günün gectimi geçtiyse 1 hafta kadar kan ver en iyisi en temizi
Yani testindeki silik çizgileri gorebildim bensonucunuz ne oldu?
çok düzensiz benim. sizde de geç beliren çizgiler var mıydı?Evet canım öncelikle hayırlısı inşallah bebişin vardıraynı sorunlar bendede vardı adet günün gectimi geçtiyse 1 hafta kadar kan ver en iyisi en temizi
teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınYani testindeki silik çizgileri gorebildim ben
2 test yaptım aynı marka kaset test biri silik çıktı biri hiç çıkmadı hayırlısı artık benim lekelenmem çok oldu 14, gün kadar kahverengi pembe akıntı şeklinde kırmızı değildi adet olmadım düzensizdi zaten ama böyle olmuyordu o yüzden bı umut düştü içime lekelenmeden dolayı başkada bı belirtim yoktu adetim gecikti baya bı önceki adetimile beraber 60 gün oldu hala yok kirmizi bişey göremedim çok gelse yine adet diye düşüncelerim ama gelmedi bitti 2,3 gundurde akıntı oldu sadece şimdi akintida bittiçok düzensiz benim. sizde de geç beliren çizgiler var mıydı?
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin babada bizede benim gibi isteyen herkese inşallahteşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
inşallah bizde istiyoruz, olumlu düşün2 test yaptım aynı marka kaset test biri silik çıktı biri hiç çıkmadı hayırlısı artık benim lekelenmem çok oldu 14, gün kadar kahverengi pembe akıntı şeklinde kırmızı değildi adet olmadım düzensizdi zaten ama böyle olmuyordu o yüzden bı umut düştü içime lekelenmeden dolayı başkada bı belirtim yoktu adetim gecikti baya bı önceki adetimile beraber 60 gün oldu hala yok kirmizi bişey göremedim çok gelse yine adet diye düşüncelerim ama gelmedi bitti 2,3 gundurde akıntı oldu sadece şimdi akintida bittiçok karıştı yani kafam canım hayırlısı artık 2 yıldır istiyoruz inşallah olmuştur bu kez
İnşallah canıminşallah bizde istiyoruz, olumlu düşün
Konu hakkında bilgim yok ama yinede yazmak istedimKızlar benim sat 25 ağustostu 21 eylülde regl olmam gerekiyodu olmadım yumurtlama günlerini değerlendirdik ve belirtilerde vardı o yüzden 23 eylülde kan verdim beta 166.87 çıktı 25 inde tekrat verdim 437 çıktı çok düşük ilerliyo gibi içimde çok büyük sıkıntı var sevinemiyorum. 4 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım o yüzden kaybetme korkusu kaç gündür beni biitiriyo. Kimyasal yada boş gebelik olma ihtimali olabilirmi sizce
Kendini strese sokma canim hamilelik surecinde en onemli sey olumlu dusunmek insalah bu sefer sag salim kucagina alirsin insalahKızlar benim sat 25 ağustostu 21 eylülde regl olmam gerekiyodu olmadım yumurtlama günlerini değerlendirdik ve belirtilerde vardı o yüzden 23 eylülde kan verdim beta 166.87 çıktı 25 inde tekrat verdim 437 çıktı çok düşük ilerliyo gibi içimde çok büyük sıkıntı var sevinemiyorum. 4 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım o yüzden kaybetme korkusu kaç gündür beni biitiriyo. Kimyasal yada boş gebelik olma ihtimali olabilirmi sizce
Şuan gitsemde kese gözükmez diye okudum internetten yarın tekrar kan vercem inşallah düzenli bi şekilde yükselirde sağ sağlim kucağıma alabilirim. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın çok zorKonu hakkında bilgim yok ama yinede yazmak istedimçok üzüldüm inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledir bol bol dua et doktora gidip bı muayene olsan stresinden uzaklasirsin en azından canım
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinŞuan gitsemde kese gözükmez diye okudum internetten yarın tekrar kan vercem inşallah düzenli bi şekilde yükselirde sağ sağlim kucağıma alabilirim. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın çok zor
İnşallah. Elimde değil diğerini hiç beklemediğimiz bi anda herşey çok güzel giderken kaybedince bazen rüyadaymışım gibi oluyo sanki hareketleri varmış gibi oluyo o yüzden bi süre kendimi rahatlatıyorum ama kısa sürüyoKendini strese sokma canim hamilelik surecinde en onemli sey olumlu dusunmek insalah bu sefer sag salim kucagina alirsin insalah
Sonuç ne oldu acabaYarin yazarim nasipse guzel haberleri surecimi de anlatirim isteyene
Merhaba benimde adetim düzensiz olur genelde dün test yaptım pekte beklemedim negatif gibiydi 4/5 saat sonra testi atmak için elime aldığımda test böyleydi bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ya sizce ?Diyorlar ya stres ve cok dusunmek de regli geciktirebiliyor veya bahsettginiz seyler de etkilemis olabilir. tabi oyle olmadigini umut ediyorum. Bu sekilde cok dusunceksiniz en temizi pazartesi sabah ilk is gidin bir kadin dogumcuya hem bir kontrol olur hem kanda beta hcg bakilir. Cok gecmis olsun dualarim sizle
Kiyamam yaa rabbim büyük canim gonlunu ferah tut kontrolerini aksatmaİnşallah. Elimde değil diğerini hiç beklemediğimiz bi anda herşey çok güzel giderken kaybedince bazen rüyadaymışım gibi oluyo sanki hareketleri varmış gibi oluyo o yüzden bi süre kendimi rahatlatıyorum ama kısa sürüyo
Tamam kuzum. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahKiyamam yaa rabbim büyük canim gonlunu ferah tut kontrolerini aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?