Gebelik testlerinde cok silik ikinci cizgi!!!

sonucunuz ne oldu?

Evet canım öncelikle hayırlısı inşallah bebişin vardır aynı sorunlar bendede vardı adet günün gectimi geçtiyse 1 hafta kadar kan ver en iyisi en temizi

çok düzensiz benim. sizde de geç beliren çizgiler var mıydı?
2 test yaptım aynı marka kaset test biri silik çıktı biri hiç çıkmadı hayırlısı artık benim lekelenmem çok oldu 14, gün kadar kahverengi pembe akıntı şeklinde kırmızı değildi adet olmadım düzensizdi zaten ama böyle olmuyordu o yüzden bı umut düştü içime lekelenmeden dolayı başkada bı belirtim yoktu adetim gecikti baya bı önceki adetimile beraber 60 gün oldu hala yok kirmizi bişey göremedim çok gelse yine adet diye düşüncelerim ama gelmedi bitti 2,3 gundurde akıntı oldu sadece şimdi akintida bitti çok karıştı yani kafam canım hayırlısı artık 2 yıldır istiyoruz inşallah olmuştur bu kez

inşallah bizde istiyoruz, olumlu düşün

Kızlar benim sat 25 ağustostu 21 eylülde regl olmam gerekiyodu olmadım yumurtlama günlerini değerlendirdik ve belirtilerde vardı o yüzden 23 eylülde kan verdim beta 166.87 çıktı 25 inde tekrat verdim 437 çıktı çok düşük ilerliyo gibi içimde çok büyük sıkıntı var sevinemiyorum. 4 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptım o yüzden kaybetme korkusu kaç gündür beni biitiriyo. Kimyasal yada boş gebelik olma ihtimali olabilirmi sizce

Konu hakkında bilgim yok ama yinede yazmak istedim çok üzüldüm inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledir bol bol dua et doktora gidip bı muayene olsan stresinden uzaklasirsin en azından canım

Kendini strese sokma canim hamilelik surecinde en onemli sey olumlu dusunmek insalah bu sefer sag salim kucagina alirsin insalah

Konu hakkında bilgim yok ama yinede yazmak istedim çok üzüldüm inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde seninledir bol bol dua et doktora gidip bı muayene olsan stresinden uzaklasirsin en azından canım
Şuan gitsemde kese gözükmez diye okudum internetten yarın tekrar kan vercem inşallah düzenli bi şekilde yükselirde sağ sağlim kucağıma alabilirim. Rabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın çok zor

Kendini strese sokma canim hamilelik surecinde en onemli sey olumlu dusunmek insalah bu sefer sag salim kucagina alirsin insalah
İnşallah. Elimde değil diğerini hiç beklemediğimiz bi anda herşey çok güzel giderken kaybedince bazen rüyadaymışım gibi oluyo sanki hareketleri varmış gibi oluyo o yüzden bi süre kendimi rahatlatıyorum ama kısa sürüyo

Merhaba benimde adetim düzensiz olur genelde dün test yaptım pekte beklemedim negatif gibiydi 4/5 saat sonra testi atmak için elime aldığımda test böyleydi bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ya sizce ?

Eklentiler

• IMG-20220926-WA0002.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 200
Kiyamam yaa rabbim büyük canim gonlunu ferah tut kontrolerini aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…