- Konu Sahibi Manolya kokusu
Bende 2 yıldır bekliyorum Çok zorrİnşallah 1 yıldır bekliyorum eşimde varikosel var inşallah Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 yıldır bekliyorum Çok zorrİnşallah 1 yıldır bekliyorum eşimde varikosel var inşallah Rabbim tedaviye gerek kalmadan nasip etsin
Aminnnn inşallah canımBende 2 yıldır bekliyorum Çok zorrRabbim dermansız derde düşürmesin isteyenlerin Kucaklarıni boş bırakmasın inşallah
![]()
Merhaba benimde adetim 2 gündür geçiyor. Normalde duzenlidir. Dün test yaptım önce bir şey görünmedi sonra gidip baktığımda bu şekildeydi. Sabah kalkıp tekrar erken gebelik testi yaptım. Fakat bu sefer hiç çizgi goremedim. Siz hamile kadınız mi acabaHerkese merhaba hamile kalmak icin uğraşıyorum kaç aydır. Asagida testlerimi koydum bu sekilde hayalet cizgi gibi silik cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen oldu mu. Adet tarihim yarin 15 eylul yani. Adetten bir gun once erken gebelik ve normal kaset test yaptim bu sekilde cikti. Aslinda 4-5 gundur erken gebelik testi yapiyorum kiminde daha net kiminde bu sekilde silik cizgiler gordum. Deneyimi olan paylasabilir mi
Canım sanki test bozuk gibi 10 dk önemli diyorlar Rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba benimde adetim 2 gündür geçiyor. Normalde duzenlidir. Dün test yaptım önce bir şey görünmedi sonra gidip baktığımda bu şekildeydi. Sabah kalkıp tekrar erken gebelik testi yaptım. Fakat bu sefer hiç çizgi goremedim. Siz hamile kadınız mi acaba
Merhaba sat ne gore 5+5 gunluk hamileyim kese gözüktü ama bebek gozukmedi hala. iki hafta sonra gidecegiz bebek var mi yok mu diye gormeye. Bu hamilelik sürecinin her anı ayri bir dert ayrı bir heyecanmis bunu anladim. Her sey allahtan. Testine baktim ama bozuk gibi duruyor gerçekten. Erken gebelik testlerini bosver adet gunun de gecmis tekrar bir kaset test alip testi yenile bence ama t cizgisi gebelik yoksa pek çıkmıyor umarim vardir hakkinda hayirlisini dilerim inşallah gonlune gore olurMerhaba benimde adetim 2 gündür geçiyor. Normalde duzenlidir. Dün test yaptım önce bir şey görünmedi sonra gidip baktığımda bu şekildeydi. Sabah kalkıp tekrar erken gebelik testi yaptım. Fakat bu sefer hiç çizgi goremedim. Siz hamile kadınız mi acaba
Çok teşekkür ederim. Sizin içinde rabbim hayirli etsin inşallah. Hala adet olmadım.28 günde bir olurum nrmalde 33. Günüm. Bu sabah bir iki damla açık kahvemsi leke gördüm. 4 adet ufak miyomum varmış, ayrıca poliplerim var. 15 gün soğan kürü kullandım bu ay. 32 yaşındayım hiçbir zaman adet duzensizligi ya da gecikmesi yaşamadım. Bu sabah yine test yaptım negatif. 1,5 yıllık evliyim hayırlısı olsun inşallah.Merhaba sat ne gore 5+5 gunluk hamileyim kese gözüktü ama bebek gozukmedi hala. iki hafta sonra gidecegiz bebek var mi yok mu diye gormeye. Bu hamilelik sürecinin her anı ayri bir dert ayrı bir heyecanmis bunu anladim. Her sey allahtan. Testine baktim ama bozuk gibi duruyor gerçekten. Erken gebelik testlerini bosver adet gunun de gecmis tekrar bir kaset test alip testi yenile bence ama t cizgisi gebelik yoksa pek çıkmıyor umarim vardir hakkinda hayirlisini dilerim inşallah gonlune gore olur
Diyorlar ya stres ve cok dusunmek de regli geciktirebiliyor veya bahsettginiz seyler de etkilemis olabilir. tabi oyle olmadigini umut ediyorum. Bu sekilde cok dusunceksiniz en temizi pazartesi sabah ilk is gidin bir kadin dogumcuya hem bir kontrol olur hem kanda beta hcg bakilir. Cok gecmis olsun dualarim sizleÇok teşekkür ederim. Sizin içinde rabbim hayirli etsin inşallah. Hala adet olmadım.28 günde bir olurum nrmalde 33. Günüm. Bu sabah bir iki damla açık kahvemsi leke gördüm. 4 adet ufak miyomum varmış, ayrıca poliplerim var. 15 gün soğan kürü kullandım bu ay. 32 yaşındayım hiçbir zaman adet duzensizligi ya da gecikmesi yaşamadım. Bu sabah yine test yaptım negatif. 1,5 yıllık evliyim hayırlısı olsun inşallah.
Üzülme canım umarım bebişin görünür bir sonraki randevunda orda kenarlarda biyerdedir umarım dualarım seninle sende dualarında bizlere yer verDiyorlar ya stres ve cok dusunmek de regli geciktirebiliyor veya bahsettginiz seyler de etkilemis olabilir. tabi oyle olmadigini umut ediyorum. Bu sekilde cok dusunceksiniz en temizi pazartesi sabah ilk is gidin bir kadin dogumcuya hem bir kontrol olur hem kanda beta hcg bakilir. Cok gecmis olsun dualarim sizle
Cok amin insallah gorururuz saglikla gercekten ogrendigin her andan itibaren yeni bir sey dert oluyor insana:) sen naptin durumlar nedirÜzülme canım umarım bebişin görünür bir sonraki randevunda orda kenarlarda biyerdedir umarım dualarım seninle sende dualarında bizlere yer verherşey Allah'tan
![]()
Valla canım aynı benim akıntı bı geliyo bı duruyo hiç aklim sır ermedi adet olmadım daha kırmızı renge dönmedi ne oldu bu ay bilmiyorumCok amin insallah gorururuz saglikla gercekten ogrendigin her andan itibaren yeni bir sey dert oluyor insana:) sen naptin durumlar nedir
Şimdide akşamdan beri leke falan yok normal akıntıya dönmüş cildirmamak elde değilCok amin insallah gorururuz saglikla gercekten ogrendigin her andan itibaren yeni bir sey dert oluyor insana:) sen naptin durumlar nedir
Evet bir test ver mutlakaŞimdide akşamdan beri leke falan yok normal akıntıya dönmüş cildirmamak elde değilsabah bı test verim sağlık ocağına çok oldu adet gecikmesi ve leke uzun sürdü gelmesi ama yinede bı umut
![]()
Evet bir test ver mutlaka
Çıktı mı sonucun inşallah güzel haberler alırsın benim adete son 1 gün aşırı bel ağrım var iştahım sıfır inşallah benimde vardır güsel haberler veririzVerdim canım sabah inşallah bebişim vardır![]()
Hayır canım daha çıkmadı 5 dk bir girip bakiyorum ama sabah cikicak sanırım bide genel bı kana bakicakti ondan sanirimÇıktı mı sonucun inşallah güzel haberler alırsın benim adete son 1 gün aşırı bel ağrım var iştahım sıfır inşallah benimde vardır güsel haberler veririz
Hem kendime hem isteyen herkese o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim bizim gibi isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye inşallah ikimiz 3 5 gün sonra burda bir birimize güzel haberler veririzzHayır canım daha çıkmadı 5 dk bir girip bakiyorum ama sabah cikicak sanırım bide genel bı kana bakicakti ondan sanirimaminnnnn kuzum inşallah pek umudum yok ama yinede ya varsa diye düşünmeden edemiyorum
inşallah senin vardır canım dualarım seninle sende duanda bana yer ver
![]()
Aminnnn inşallah canım ilk isim buraya yazmak olacakHem kendime hem isteyen herkese o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim bizim gibi isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye inşallah ikimiz 3 5 gün sonra burda bir birimize güzel haberler veririzz![]()
Bende anında yazacağım nasip olursaAminnnn inşallah canım ilk isim buraya yazmak olacak![]()