deli gibi yemek yiyorum........oturduğum yerde uyuyorum resmen,2 gece sabaha kadar kasık ve bel ağrısından uyuyamadım ağlıyacak hale geldim ki adet döneminde bile ağrım olmaz...en önemlisi ilk defa sabahları bulantıyla uyanıyorum bir haftadır (erken tabi bulantı için ama ),ayaklarım donuyor çorapla yatıyorum,göğüslerim büyüdü ve ağrıyor normalde göğüslerim çok küçüktür bariz büyüdü yani ,birde kırmızı eti görmeye tahammül edemiyorum çok severdim aslında,göz bebeklerim büyüdü (eşim farketti)ve kirpiklerim top top yapışık,ayrıca koyu kıvamlı sarı akıntım var ...........bu ay sıkı çalıştık hadi inşallah kızlar :13: zaten bebiş yoksa daha da belirtiye inanmam bu kadar şeyden sonra ..........karnım çok şiş ve çok gaz var offfffffffffffffff
bende de bunaların çoğu vardı benim reglim 40 günde olur ama ben dayanamayıp test yaptığımda 6 haftalık gebeydim umarım sizlerinde mutlu haberlerinizi okuruz : )
dayanamadım yaptım testi ama negatif :2: hala adet olmadım bu ne şimdi offff gerçi eczacı kadın bunlara çok güvenme en garantisi kan testidir dedi bakalım hayırlısı ...adet olacakmışım gibide de değil ....göğüslerim çok ağrıdı bugün sadece ama benim adet zamanı belirtim olmaz zaten .....sadece başım ağrırdı okadar17 ocakta doktor randevum vardı zaten ...doktor çok yoğun olduğu için bir ay sonraya gün alabildim özele birkaç gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam bebiş çıkmazsa doktora gidince anlarız zaten ne den adet olamıyorum valla çıldırıcam
insallah hamilesındır canım ben kırmızıları gordum bugunbı de ustune gorumcem ıdrar testı yaptı pozıtıf cıkt ı kıskanmadım desem yalan olur ama kendım hamıleymıs gıbı sevındım cunku onun rahmınde sekıl bozuklugu var o da 5 aydır uğrasıyodu ama kendı durumuma cok uzuldum
Mrb kızlar.. sat 26 kasım ama adetim 13 gün sürmüştü, internetten hesaplattığmda 1 ocakda adet olmam gerekiyordu ama 8 gün geçti, hamilelik belirtim çok ama cesaret edip yapamıyorum, aralığın 22 sinde kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı, ne olur yardımcı olun bana, geç döllenme olmuş olabilirmi?? Temmuzda bebeğimi erken doğum nedeniyle kaybettim ve tekrar bebeğim olsun istiyorum..sizce test yapayımmı?
aynı durumdayız benimde 1 ocakta adet olmam gerekiyordu cumartesi test yaptım negatif çıktı hiç gecikmezdi adetim yarın kan testi yaptırıcam eğer test yapacaksan kan testi yaptır tekrar geç dönlenmişse bile net sonuç alırsın...inşallah ikimizde hamileyizdir ...belirtilerin neler?
bu arada kan testini nerde yaptırdın ben ilk defa yaptırıcam ...özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum (sgk anlaşmalı hastanede ) nekadar ücret alırlar ? sonuç nezaman çıkıyor bilgi verirsen sevinirim ...
canım özel hastanede ilk muayne ücreti alacaklar bide tahlil için alacaklar, benim eşim sağlıkçı devlet hastanesinde ama kaybettiğim bebeğimde özel hastaneye gidiyordum, hiç fark etmiyor bence.. Aile hekimin bile kan testi yapıyor.. sgk anlaşmalıda olsa sadece muayne ücretim geçen yık 48 liraydı, tahliller hariç. Belirtim okadar çokki, sol kasığımda batma var bi haftadan fazladır, ara ara baş dönmem oluyor, göğsümden sarı sıvı geliyor sıkınca ( bebeğimi kaybedeli çok olmadığı için belkide sütüm tam kesilmemiş olabilir diye düşünüyorum) ama buda gebelik belirtisiymiş.. Sende varmı canım belirtiler..? eşim yarın test alıcaktı olmazsa onda yaparım, çıkmazsa beklerim az daha, sen haber ver olurmu sonucunu.
ben sadece gebelik için kan tahlili yaptırıcam eğer bebiş varsa doktora görünürüm yoksa biraz daha beklerim zaten 17 ocakta 1 ay önceden aldığım randevum var adet olmazsam ozaman söylerim artık o doktora beklerim zaten zor aldım randevuyu offfffff tahlil ücreti 50 tl varmıdır ? ona göre para götüreyim bari daha fazlaysa aman ne zor yaaa ...
ben en son 7 aralıkta adet oldum ..25 günde bir oluyorum ...bu ay yumurtlama dönemimi kaçırmadık bakalım kısmet..
çok aşırı yemek yiyorum normalde 1 öğünle günü geçiririm zaten çok zayıfım bu yüzden....kırmızı çiğ eti görmeye tahammül edemiyorum ..sabah bulatıyla uyanıyordum uykudan uyandırıyordu beni o derece ...ama adete bir hafta kala bulantı kesildi29 ve 30 aralıkta 2 gün süren ,sabahlara kadar uyutmayan bel ve sağ kasık ağrım oldu ..benim adet döneminde bile ağrım sızım olmaz ....göğüslerim büyüdü ara ara sızlıyor bide içine taş koymuşsunda taşıyor gibi oluyorum göğüslerimde öyle ağrıyor......2 gündür ağrım yoktu bugün bel ağrısından doğrulamadım ,eğilemedim ......çok fazla gazım var ve kabızlık başladı (alakası varmı bilmiyorum kabızlığın ) göz bebeklerim büyük koyu kıvamlı sarı akıntım var ...bugün hep ağlamak istedim durduk yere ...kendimi çok garip hissediyorum aynaya bakınca çirkinleşmişim gibide geliyor iyice kafayı yiyorum sanırım ...
kaybettiğin bebeğine üzüldüm canım inşallah tez zamanda kavuşursun yeniden bebeğine ...
Bayanlar, benim kafama takılan bişi var : bu ertesi gün hapı yada doğum kontrol hapının ileriki dönemde hamileliğe zararı varmı? ben yeni evliyken ertesi gün hapı kullandım 1 kez, dı norlevo.. evleneli 4 ay oldu, adetim düzensizleşince korktum ilerde hamileliği engellermi yumurtalıkları bozdumu diye.. kullanan varmı aranızda? yada bu konu ile bilgisi olan.. ?? aydınlatırsanız çok sevinirimCanım hamilesin sen galiba, ümitlendirmek istemem ama, hepsi gebelik belirtisi, işte kafamızı karıştıranda aslında şu, adet döneminde yaşanan tüm belirtiler gebelik belirtisi.. Sadece gebelik için kan tahlili verin diyemiyorsun özel doktora, muayne ediyor, belki ultrasona sokuyor görünmesede, gidiyorsun muayne ücreti birde kan tahlili istemi atıyor oda ekstra ücret, ben tam kan tahlili için 280 lira vermiştim, eşim ssk lı diye oda tabiki.. kabız olman çok normal, gaz ve kabızlık gebelik belirtisinde var, bende 35 günde oluyormuş nette hesaplamıştım, bakalım ben sabah idrar testi yapcam, eşim gelirken alıcak onu yapayım hayırlısıyla.. Bence sende önce kan testinde baktır tatlım, aile hekiminde bakıyor ona, çıkınca özele gidersin.. Hemde özelde tahlillerini yaptırma bence, tahlillerini devlet hastanesinde yaptır, kontrolünü özele git, inşALLAH bebeğini görmeye yani, devletteki ultrasonlarda net görünmüyor özeldekilerde daha rahat görünüyor herşeyiyle.. sende idrarda bak bi istersen, sonra kanda baktır.. Ben ilk bebeğimde 2 buçuk haftalıkken idararda evde baktığımda ikinci çizgi silik çıkdığında öğrenmiş sonra doktora gitmiştim. İnşALLAH hamileyizdir canım, RABBİM sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin bize..
Canım hamilesin sen galiba, ümitlendirmek istemem ama, hepsi gebelik belirtisi, işte kafamızı karıştıranda aslında şu, adet döneminde yaşanan tüm belirtiler gebelik belirtisi.. Sadece gebelik için kan tahlili verin diyemiyorsun özel doktora, muayne ediyor, belki ultrasona sokuyor görünmesede, gidiyorsun muayne ücreti birde kan tahlili istemi atıyor oda ekstra ücret, ben tam kan tahlili için 280 lira vermiştim, eşim ssk lı diye oda tabiki.. kabız olman çok normal, gaz ve kabızlık gebelik belirtisinde var, bende 35 günde oluyormuş nette hesaplamıştım, bakalım ben sabah idrar testi yapcam, eşim gelirken alıcak onu yapayım hayırlısıyla.. Bence sende önce kan testinde baktır tatlım, aile hekiminde bakıyor ona, çıkınca özele gidersin.. Hemde özelde tahlillerini yaptırma bence, tahlillerini devlet hastanesinde yaptır, kontrolünü özele git, inşALLAH bebeğini görmeye yani, devletteki ultrasonlarda net görünmüyor özeldekilerde daha rahat görünüyor herşeyiyle.. sende idrarda bak bi istersen, sonra kanda baktır.. Ben ilk bebeğimde 2 buçuk haftalıkken idararda evde baktığımda ikinci çizgi silik çıkdığında öğrenmiş sonra doktora gitmiştim. İnşALLAH hamileyizdir canım, RABBİM sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin bize..
Bayanlar, benim kafama takılan bişi var : bu ertesi gün hapı yada doğum kontrol hapının ileriki dönemde hamileliğe zararı varmı? ben yeni evliyken ertesi gün hapı kullandım 1 kez, dı norlevo.. evleneli 4 ay oldu, adetim düzensizleşince korktum ilerde hamileliği engellermi yumurtalıkları bozdumu diye.. kullanan varmı aranızda? yada bu konu ile bilgisi olan.. ?? aydınlatırsanız çok sevinirim
Bayanlar, benim kafama takılan bişi var : bu ertesi gün hapı yada doğum kontrol hapının ileriki dönemde hamileliğe zararı varmı? ben yeni evliyken ertesi gün hapı kullandım 1 kez, dı norlevo.. evleneli 4 ay oldu, adetim düzensizleşince korktum ilerde hamileliği engellermi yumurtalıkları bozdumu diye.. kullanan varmı aranızda? yada bu konu ile bilgisi olan.. ?? aydınlatırsanız çok sevinirim
ayyy canım ya hadi inşallahhhhhhhhhhhoff off ilk olunca ay tek bebiş çıksında hiç önemli değil gerisi en iyisi gitmişken doktorada baktırayım bebiş yoksa ne olduğunu anlarız bari ilk defa böyle hissediyorum inşallah boşa çıkmaz ayy heyecandan uyuyamıyorumda sabah olucak neredeyse idrar testinde çıkmıyor benim bakalım belli olucak yarın neymiş offf...inşallah güzel olur herşey bizim için Rabbim duy sesimizi
:-((( hadi ya..benim adetim çok düzensiz geliyor son 3 aydır falan.mesela 16 kasım en son adet tarihim ama ondan önceki de 1q1 kasım..yani geçen ay bayağı gecikmeli geldi..hatta hamileğim sandım..şimdide öle sanıyorum hayal kırıklığı oluyor çünkü.ama ümitlenmek istemiyorum...
bu arada kan testini nerde yaptırdın ben ilk defa yaptırıcam ...özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum (sgk anlaşmalı hastanede ) nekadar ücret alırlar ? sonuç nezaman çıkıyor bilgi verirsen sevinirim ...
ben 25 tlye yaptırdm. 25-30 tl arasıdır. ertesi gün sonucu alırsın. 6-8 saat sürüyor sonuçlanması. sabah erken gidersen akşama çıkar belki. hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım :)
teşekkür ederiminşallah iyi olur sonuç....bugün çok ağrım vardı belimde gidemedim ayağa kalkınca doğrulamıyordum adet olucam heralde dedim açıkçası ama hala gelmedi adetim..hastaneyi aradım yarın gelin perşembe sonuç veririz dışarda yaptırıyoruz tahlilleri ondan geç oluyo dedi offfffff başka bir yer bakıcaz bakalım...bu arada doktorumu aradım pazartesi randevum var biraz daha bekle şehir dışındayım gelicem dedi...sen gelince ayrıntılı bakarız hala adet olmamışsan hemde varsa bebeğin kesesini görürüz acele etme dedi valla iyice bunaldım hayırlısı napıcam bilmiyorum bekleyeyimmi hemen yarın testmi yaptırayım kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?