• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testini ne zaman yapmalıyım

3-4 damla leke geldi sanırım adet olucam sökülemiyor demekki hamile değilim diyorum ..bakalım beklemedeyim :31:

Geçen ay ben de tam 7 gün geç oldm o kadar heveslendim ki hamileyim diye:( 7.gün bummmm:S Umarım siz öle olmazsınız.. Bu ayda sıkı çalıştm bakalım hayırlısı

Geçen ay ben de tam 7 gün geç oldm o kadar heveslendim ki hamileyim diye:( 7.gün bummmm:S Umarım siz öle olmazsınız.. Bu ayda sıkı çalıştm bakalım hayırlısı

inşallah bebişler gelir ........benim gecikmemin 11. günü birkaç damla birşey gelmiş yine gelen giden yok ağrım sızımda yok offffff bebiş yoksa adet olayım bari patlayacak gibiyim sıkıldım artık :37:

inşallah bebişler gelir ........benim gecikmemin 11. günü birkaç damla birşey gelmiş yine gelen giden yok ağrım sızımda yok offffff bebiş yoksa adet olayım bari patlayacak gibiyim sıkıldım artık :37:

Aaa süperrrr bence yerleşme kanaması bu:) Kan tahlili yaptırsana :)

Aaa süperrrr bence yerleşme kanaması bu:) Kan tahlili yaptırsana :)

aaaaaaa yerleşme kanaması mı?:52: ama 11 gün geçti şimdimi olur bu yerleşme hiç bilmiyorum hiç hamile kalmadım çünkü offff...bu sabahta gelmiş yine birkaç damla ama ben umudumu kaybettim sanki :31:pazartesi randevum var ne olduğu belli olucak bakalım doktor bekle dedi gelince nedir ne değildir bakarız dedi aradığımda:31: bende bekliyorum ama gel sen bana sor .......:30:

ben baya baya adet olmaya başladım yoğun bir şekilde demekki gecikme sebebi bebiş değilmiş malesef offfffff önümüzdeki aya bakıcaz artık napalım :2:

ayni kaderi paylasiyoruz bir bucuk ay sonra beninde de sonuc adet:( incir kurunu deniyicem ben:S

sende adet oldun demek :2: gerçekten çok umutlanmıştım ...incir kürünü denemek lazım gerçekten sonuç alanlar var inşallah işe yarar ...ama önce soğan kürünü yapıcam ben ona karar verdim ..hadi inşallah hayırlısı olur bizim için napalım kısmet böyleymiş :37:

9 aralık sat 4 ocak bat idi ama hala ses yok dün akşam test yaptım silik bir ikinci çizgi var neyim ben şimdi

evet hamileymişim ultrasonda görünmedi ama kan testi 804 çıktı
hiç planlamadığım, zamansız bir hamilelik sevinemedim bile

yaaa bak uzuldum sımdı neden zamansız dedın kı:44::44: bence tadını cıkar bak ınsanlar ne kadar cok ugrasıyo bebek sahıbı olabılmek ıcın ben de dahıl olmak uzere:50::50:

bebeğimi kaybettim Allah olmayanlara versin benim çocuğum var çok şükür yok demeyecek kadar Allah sizlere versin inşallah

Arkadaslar bisey sormak istiyorum bizde bebek istiyoruz en son reglim zamaninda geldi ama az surdu normalde 7 gun iken 3 gun surdu o donemde bir hafta filan ne yesem midem bulandi test yaptim negatif kan testi yaptirdim carsamba ama almadim sonucu yarin alicam ilk defa bugun agzimda kan tadi var yine evde test yapsammi cikarmi acaba hamile olabilirmiyim

ben 5 gün gecikince test yaptım. öyle aç karna ya da sabah falan değil. akşamın köründe yaptım :) pozitif çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım başka bir marka ile. tekrar pozitif çıktı. diyeceğim o ki kesinlikle gecikmeyi bekle :)

Back