Selam arkadaşlar! Ben bugün üye olarak katıldım aranıza hamile kalmadan önce sık sık bu forum sayfasını takip ederdim. Allah nasip etti şimdi bende hamileyim ve bir zamanlar benim gibi surekli bu yazıları okuyan arkadaşlarıma belki bir umut belki de baska şekilde dokunurum. Öncelikle soylemek istedigim şudur arkadaşlarım hamilelik belirtisini bebeginiz en az 6 haftalik olana kadar hissetmeniz cok cok cokca dusuk bi ihtimal bu yüzden iliskiden sonra yaşadığınız bazi belirtileri 'ki bu belirtilerden zamaninda bende bolca hissetmistim' yorumlamamanizi tavsiye ediyorum. Eşimle biz 1 seneye yakin denedik bebegimizin olmasi için, ilk aylar benim icin her yaklasan adetlerim gebelik belirtisiydi her yaklasan adetler de test yaptim ama sonra sonra anladim ki test yapmamin bi getirisi yok bana sadece canimi sikmaktan ve yakmaktan baska bir ise yaramıyordu. Anlıyacağınız bi zaman sonra tezt yapmayi da biraktim streslerimi de bir kenara biraktim kendimi o strese ve sikintiya sokmadan eşimi sik bogaz etmeyi birakarak daha akışına oluruna bıraktım her yaklasan yumurtlama günlerimde kocami sik bogaz etmiyordum artik cunku bebek yaparken onun istekli olmasi da bana gore çokça onemli bi ayrinti cocuk olsun diye yapilan iliskiler biseyleri ters etkiliyordu gibi. Böyle böyle derken o bir sene de bana nasip olmayan bebek mucize gibi gelip içime kondu. Bu zamana kadar test yapmayan ben o yaklasan adetlerimde hic bir belirtim olmamasina ragmen icime dogdu bu sefer bi test yapacağım dedim ve o da ne adetlerime 4 5 gun olmasina ragmen o silik çizgiyi gördüm hemde oglen saatleri olmasına ragmen ama olay bu ya icime sinmedi bide sabah yapacağım dedim, sabahta ayni silik 2. Cizgiyi gördüm artik icim daha da umutla doluydu ve adet gunlerime kadar 5 sefer test yaptim hepsi de çift çizgiydi. Yanisi güzel arkadaşlarım soylemek istedigim şudur ki lütfen kendinizi strese sokmayin boyle zamanlar da siz isteyin o dogru zamani bulup size gelecektir eminim.