• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testini ne zaman yapmalıyım

aç tok sabah akşam farketmiyor. ilk değerden sonra bir kaç gün arayla testi tekrarlamıştı doktorm. gebeliğin sağlıklı olup olmadığını teyit edebilmek için. benm adetten evvel değerim 73tü. adet günü 480, bir kaç gün sonra 2680
umarm güzel haberler alırsn..

İnşallah :)
Peki kan testini verdikten sonra ne kadar bekleniyor. Özel hastaneye gidicem yani ne kadar beklerim merak ediyorum:)

slm..benimde merak ettiğim bir konu yardımcı olursanız sewinirim..en son adetim 16 aralık..ama şuaralar göğüs uçlarımda bir acı var,değişik bir acı..arada kasıklarımada ağrı giriyor.sizce yumurtlama dönemimde hamile kalsam göğüs acıması gibi belirtiler hemen başlar mı ?

slm..benimde merak ettiğim bir konu yardımcı olursanız sewinirim..en son adetim 16 aralık..ama şuaralar göğüs uçlarımda bir acı var,değişik bir acı..arada kasıklarımada ağrı giriyor.sizce yumurtlama dönemimde hamile kalsam göğüs acıması gibi belirtiler hemen başlar mı ?

benim de 17 aralık adet tarihim ve benimde kasıklarım da ağrı var:S göğüslerim acıyor:( acaba bende mi yumurtalama dönemndeyim

benim de 17 aralık adet tarihim ve benimde kasıklarım da ağrı var:S göğüslerim acıyor:( acaba bende mi yumurtalama dönemndeyim

aynı durumdayız cnm.ama benim yumurtlama dönemim bitti.bittikten sonra başladı bu belirtiler...daha nerden baksan adetime 10 gün falan var..

aynı durumdayız cnm.ama benim yumurtlama dönemim bitti.bittikten sonra başladı bu belirtiler...daha nerden baksan adetime 10 gün falan var..

canım bence hala yumurtalama dönemindeyiz internetten hesapladım ve kendimce yaptığim tahminler doğrultsnda öle gösteriyor. bende dün senin gibi düşünüp kan testi yaptrdm bir şey çıkmadı:( o yüzden hala ümit ediyorum:(

canım bence hala yumurtalama dönemindeyiz internetten hesapladım ve kendimce yaptığim tahminler doğrultsnda öle gösteriyor. bende dün senin gibi düşünüp kan testi yaptrdm bir şey çıkmadı:( o yüzden hala ümit ediyorum:(

:-((( hadi ya..benim adetim çok düzensiz geliyor son 3 aydır falan.mesela 16 kasım en son adet tarihim ama ondan önceki de 1q1 kasım..yani geçen ay bayağı gecikmeli geldi..hatta hamileğim sandım..şimdide öle sanıyorum hayal kırıklığı oluyor çünkü.ama ümitlenmek istemiyorum...

7 aralıkta adet gördüm......hala gelmedi adetim hesaplayıcıya göre 1 ocakta adet olmam lazımmış bekliyorum bakalım sabırla bu sefer :31: kızlar nereye kayboldunuz uğramaz oldunuz yaaaaaaaaa:30:

7 aralıkta adet gördüm......hala gelmedi adetim hesaplayıcıya göre 1 ocakta adet olmam lazımmış bekliyorum bakalım sabırla bu sefer :31: kızlar nereye kayboldunuz uğramaz oldunuz yaaaaaaaaa:30:

hesaplayıcıyı boşver canım adetlerin düzenliyse gecen ay 31 cekti senın adet günün 6 ocak yani 1 gün gecti biraz daha bekle bakalım

Selam kizlar ben de bekleyis icindeyim en son 13 kasimda adet gormeme ragmen son iki aydir adet yok:( doktora gittim adetin gelmesi icin ilac verdi ama icmedim cok yakin bir dostum hamile olmasina ragmen bebis derinde kucuk nokta halinde oldugu icin gorememis adet sokturucu ilac vermis icmis adet gormus boyle bir hattaya kurban gitmekten korkuyorum pazartesi baska bir doktora gidicem benim gibi ayni durumu yasiyanlar var mi ?

hesaplayıcıyı boşver canım adetlerin düzenliyse gecen ay 31 cekti senın adet günün 6 ocak yani 1 gün gecti biraz daha bekle bakalım

kafam allak bullak oldu ben 25 günde bir adet görüyorum sana tarihleri yazayım ...test aldım valla sabah dayanamadım :17:ama yapmadım tabi bekliyorum...tarihlerim

7 aralık
12 kasım
18 ekim
bu tarihlere göre geçti mi geçmedi mi? bir bakıversen çok sevinicem :13:

Selam kizlar ben de bekleyis icindeyim en son 13 kasimda adet gormeme ragmen son iki aydir adet yok:( doktora gittim adetin gelmesi icin ilac verdi ama icmedim cok yakin bir dostum hamile olmasina ragmen bebis derinde kucuk nokta halinde oldugu icin gorememis adet sokturucu ilac vermis icmis adet gormus boyle bir hattaya kurban gitmekten korkuyorum pazartesi baska bir doktora gidicem benim gibi ayni durumu yasiyanlar var mi ?

inşallah hamilesindir canım ..haklısın çok uzun süre olmuş ..kan testi yapmadılar mı doktora gittiğinde? yada idrar testi yapmadın mı? bebek varsa zaten kan testinde kesin çıkardı ...belki bu durumu yaşayıp hamile olan arkadaşlar vardır inşallah görürler yazını için rahatlar ...bebek yoksada neden adet olamadığını araştır bence ..inşallah gönlündeki olur canım:34:

inşallah hamilesindir canım ..haklısın çok uzun süre olmuş ..kan testi yapmadılar mı doktora gittiğinde? yada idrar testi yapmadın mı? bebek varsa zaten kan testinde kesin çıkardı ...belki bu durumu yaşayıp hamile olan arkadaşlar vardır inşallah görürler yazını için rahatlar ...bebek yoksada neden adet olamadığını araştır bence ..inşallah gönlündeki olur canım:34:

idarda negatif cikiyor canim kan testi yap demedi doktor yumurtalik normal kist te yok dedi bakalim pazartesi doktora gidicem umarim hersey netlesir Allah herkeze hayiliri bebisler nasip etsin

idarda negatif cikiyor canim kan testi yap demedi doktor yumurtalik normal kist te yok dedi bakalim pazartesi doktora gidicem umarim hersey netlesir Allah herkeze hayiliri bebisler nasip etsin

nasıl yapmaz ya tuhafmış doktor :30: canım ozaman görememiş olabilir istiyorsan inşallah bebişin saklanmış bekliyordur seni :emir_bebek:başka bir doktora git ve kan testi iste mutlaka ..inşallah hayırlısı bende çatlıycam heyecandan test yanımda bekliyor ama cesaretim yok yapmaya offffffffff:5:

nasıl yapmaz ya tuhafmış doktor :30: canım ozaman görememiş olabilir istiyorsan inşallah bebişin saklanmış bekliyordur seni :emir_bebek:başka bir doktora git ve kan testi iste mutlaka ..inşallah hayırlısı bende çatlıycam heyecandan test yanımda bekliyor ama cesaretim yok yapmaya offffffffff:5:
biliyorum o duyguyu canim cok kotu ya ikilemde olmak umarim senden da hayirli sonuclar cikar adet gelmiyorsa idrar negatif ciksa bile ki insallah pozitif cikar dr git yeni gebelik olabilir hemen test sonuc veremiyebiliyor Allah hayili evlatlar nasip etsin bizlere en kisa zamanda

Kan testi ile ilgili bir sorum olacaktı, kan testine aç karnına mı gitmek lazım? Yoksa farketmez mi?Bilen birileri yazarsa sevinirim, yarın kan testi için hastaneye gidicem de:)

meraba ben 2 yada 3 sefer kan testi yaptırdım aç yada tok farketmiyor ben en son 30/11/2011de adet oldum bidahada olmadım ama 3gün önce kan testi yaptırdım bebiş yok gene ebe 1 hafta daha bekle dedi bende bekliyorum inşallah stresten geçikmemiştir diyorum. sizce ben hamilemiyim sadece göğüslerim şiş belim çok ağrıyo geleneksel adet ağrılarım var ama benim hiç adetim böyle geçikmiyordu 2 aydır bebek istiyoruz utanıyorumda artık test yaptırmaya of ya bizim niye bebiş olmuyor..

kafam allak bullak oldu ben 25 günde bir adet görüyorum sana tarihleri yazayım ...test aldım valla sabah dayanamadım :17:ama yapmadım tabi bekliyorum...tarihlerim

7 aralık
12 kasım
18 ekim
bu tarihlere göre geçti mi geçmedi mi? bir bakıversen çok sevinicem :13:

adet düzenin bu şekildeyse canım neredeyse 1 haftan geciyor testini yap varsa cıkması lazım benim 5 günüm gecerken cıkmıştı
silikte olsa cıkarsa pozitiftir yap haber ver

merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. meme uçlarım biraz acıyor ve az da akıntım var. idrarımdada beyaz tortular var ve adetim bu gün tam 5 gün geçti. hamile olabilirmiyim??

merhaba arkadaşlar. ben 3 aylık evliyim. meme uçlarım biraz acıyor ve az da akıntım var. idrarımdada beyaz tortular var ve adetim bu gün tam 5 gün geçti. hamile olabilirmiyim??

olabilirsin canım test al yap
idrarındaki tortular hamilelik belirtisi olabilecegi gibi idrar yolu enfeksiyonuda olabilir cünkü oda adet geçikmesi yapar bence test yap varsa cıkar yoksa da dr git ilaç verir

adet düzenin bu şekildeyse canım neredeyse 1 haftan geciyor testini yap varsa cıkması lazım benim 5 günüm gecerken cıkmıştı
silikte olsa cıkarsa pozitiftir yap haber ver

dayanamadım yaptım testi ama negatif :2: hala adet olmadım bu ne şimdi offff gerçi eczacı kadın bunlara çok güvenme en garantisi kan testidir dedi bakalım hayırlısı ...adet olacakmışım gibide de değil ....göğüslerim çok ağrıdı bugün sadece ama benim adet zamanı belirtim olmaz zaten .....sadece başım ağrırdı okadar :31: 17 ocakta doktor randevum vardı zaten ...doktor çok yoğun olduğu için bir ay sonraya gün alabildim özele birkaç gün daha olmazsam kan testi yaptırıcam bebiş çıkmazsa doktora gidince anlarız zaten ne den adet olamıyorum valla çıldırıcam :35:

Back