inşallah Allahım inşallah vardır bu ay.. haklısın çünkü çok fazla üzülüyorum olmadığını görünce. şimdi hesapladım benimde adetime 5 gün var.. 4 aydır kendimi her seferinde hamile sanıyorum ama olmuyo.. tamam dediğini yapıp beklicem hayırlısı olsun ikimiz içinde..
aminnnnnnnnnikimizinde 5 gün var desene hadi inşallah ikimizde hamile haberimizi yazarız ben korunduğum zamanlar bile hamilemiyim diyordum offffffff bakalım şimdi ne olacak bende baya belirti var yine ama ben takılmıyorum belirtilere sende var mı değişik belirti diyebileceğin birşey ayyyy vakitte geçmiyor yaaaaaaaaaaaa inşallah olurcak bu ay yeni yıl hediyesi olsun isteyen herkese bebişler
merhaba arkadaşlarr benimde 5 gün sonra adet günüm :) bende heycanka bekliyorum 2 kere tetst yaptım negatif çıktı çok erken galiba ama sol kasığım ara arar batıo dik oturamıyorum bazen rahatsız edio karnımın altı agrıo geriye doğru gerilemiyorummm sık idrar ve ayaklarım çok üşüo birde karnım çok gurulduo inş hamileyizdir kızllarr aminn rabbiimm inş bebeklerimizi verir laptobu karınımın üstüne koyun karnım patlıcak gibi oluo sanki tuvaletim varmış gibimemişlerimin ucu çok belirmiş ve hafif bazen kaşınıoo hafif ateşlii akıntım 2 gün öncesine kadar yoktu hiç şimdi krem şeklinde iç çamaşırıma bulaşmışş löp die bişi aktı gittim baktım akıntıymışş 1 saat içinde 4 kere tyvalete çıktım yaa sizde belirtiler nasıl
merhaba arkadaşlarr benimde 5 gün sonra adet günüm :) bende heycanka bekliyorum 2 kere tetst yaptım negatif çıktı çok erken galiba ama sol kasığım ara arar batıo dik oturamıyorum bazen rahatsız edio karnımın altı agrıo geriye doğru gerilemiyorummm sık idrar ve ayaklarım çok üşüo birde karnım çok gurulduo inş hamileyizdir kızllarr aminn rabbiimm inş bebeklerimizi verir laptobu karınımın üstüne koyun karnım patlıcak gibi oluo sanki tuvaletim varmış gibimemişlerimin ucu çok belirmiş ve hafif bazen kaşınıoo hafif ateşlii akıntım 2 gün öncesine kadar yoktu hiç şimdi krem şeklinde iç çamaşırıma bulaşmışş löp die bişi aktı gittim baktım akıntıymışş 1 saat içinde 4 kere tyvalete çıktım yaa sizde belirtiler nasıl
Benim adetim 1 hafta gecti olmadim hala ama test yaptim negatifti tekrar yapicam,cunki nedense testte tek cizgi gorunce hic uzulmedim hayret onceden cok uzulurdum dunyam kararmis gibi bu sefer icimde bi umut var vucudumda degisik belirtiler hissediyorum InsAllah Allah gonlumuze gore verir.
deli gibi yemek yiyorum........oturduğum yerde uyuyorum resmen,2 gece sabaha kadar kasık ve bel ağrısından uyuyamadım ağlıyacak hale geldim ki adet döneminde bile ağrım olmaz...en önemlisi ilk defa sabahları bulantıyla uyanıyorum bir haftadır (erken tabi bulantı için ama ),ayaklarım donuyor çorapla yatıyorum,göğüslerim büyüdü ve ağrıyor normalde göğüslerim çok küçüktür bariz büyüdü yani ,birde kırmızı eti görmeye tahammül edemiyorum çok severdim aslında,göz bebeklerim büyüdü (eşim farketti)ve kirpiklerim top top yapışık,ayrıca koyu kıvamlı sarı akıntım var ...........bu ay sıkı çalıştık hadi inşallah kızlar :13: Zaten bebiş yoksa daha da belirtiye inanmam bu kadar şeyden sonra ..........karnım çok şiş ve çok gaz var offfffffffffffffff
aynen canım ya adetim bittikten sonraa 1 er gün arayla gün aşırı beraber oldukkk bizde sıkı çalıştık artık cinsellikten soğucaz yani 2 gün ara verdikçok yıprandık eşimde bende belirtierimiz bende bu ay bişi olmazsa artık önümüzdeki ay hiç bir belirtiye inanmam ben hiç böle belirtiler daha önce yaşamadım yaa göğüslerimin ucu koyulaştı kaşınıoo şiş gecen ay kankamın kasıkları ağrıodu oda eşiyle 3 gün önce berabr olmuş ve beraber olduktan 3 gün sonra kasıkları sol kasığı ağrımaya başlamıştı göğüslerini gösterdi onunda çok küçük dolgun ve uc kısmı gerilmiş böle şaşırdım kanka hamilesin dedim yok daha neler dedi senin göğüslerini hiç böle görmedim dedim ve adeti geçtikten 3 hafta sonra test yapmış korkusundan yapmamış evli değil nişanlı çünkü hamile çıkmışş adetine 10 gün kala berabr olmuşlardı hemde :) şimdi hamiş yıldırım nikahı kıyıcaklar artık :) birde sabahları bulantısı oluyormuş iştahı kesilmiş zorla yiyorum dio :)
msl ben geriye doğru gerilemiyorum karnım ağrıoo sendede oluyor mu ?
aynen canım ya adetim bittikten sonraa 1 er gün arayla gün aşırı beraber oldukkk bizde sıkı çalıştık artık cinsellikten soğucaz yani 2 gün ara verdikçok yıprandık eşimde bende belirtierimiz bende bu ay bişi olmazsa artık önümüzdeki ay hiç bir belirtiye inanmam ben hiç böle belirtiler daha önce yaşamadım yaa göğüslerimin ucu koyulaştı kaşınıoo şiş gecen ay kankamın kasıkları ağrıodu oda eşiyle 3 gün önce berabr olmuş ve beraber olduktan 3 gün sonra kasıkları sol kasığı ağrımaya başlamıştı göğüslerini gösterdi onunda çok küçük dolgun ve uc kısmı gerilmiş böle şaşırdım kanka hamilesin dedim yok daha neler dedi senin göğüslerini hiç böle görmedim dedim ve adeti geçtikten 3 hafta sonra test yapmış korkusundan yapmamış evli değil nişanlı çünkü hamile çıkmışş adetine 10 gün kala berabr olmuşlardı hemde :) şimdi hamiş yıldırım nikahı kıyıcaklar artık :) birde sabahları bulantısı oluyormuş iştahı kesilmiş zorla yiyorum dio :)
msl ben geriye doğru gerilemiyorum karnım ağrıoo sendede oluyor mu ?
bebiş nikahı öne aldırmış desene hayırlısı olsunbende acayip bir ağrı oldu bugün biraz iyiydim dik duramıyordum sanki belimi,kasıklarımı tekmelemişler gibiydi benim sağ tarafımda çok şiddetli ağrı oldu ...ilişkiden 2 gün sonra ,evet göğüs uçlarında da koyulaşma var oyhh kafayı yicem artık yaaaaaaaaaaaa inşallah tutmuştur
InsAllah canim.. O kadar istiyorum ki. Ellerimi her acisim da butun anne olmak isteyenler icin de dua ediyorum. Allahim ne olur bizleri umitsiz birakma YaRabbim.. Amin...canım inşallah hepimiz hamile oluruz.........bir kaç gün sonra testi yenile bence hamile insan hissediyor diyorlar bende ilk defa çok umutluyum ama herşeyin hayırlısı öncelikle.......sonuçları yazmayı unutmayın kızlar .......bu ay olmazsa önümüzdeki aylara bakıcaz umutsuz olmak yok elbet gelicek meleklerimiz
[sıze=2]ınsallah canim.. O kadar istiyorum ki. Ellerimi her acisim da butun anne olmak isteyenler icin de dua ediyorum. Allahim ne olur bizleri umitsiz birakma yarabbim.. Amin...
Kaynanamin 11 tane torunu var 4 cocugundan son gelini benim, hem hayirlisiyla gelsin bebek allah ne zaman nasip ettiyse diyo hemde herkesin oluyo sizinde olsun diyo. Sinirleniyorum o kadar torun neyine yetmiyo diye neymis son cocugnunda gormek istiyomus. Tamamda ben cocugu elimle alipta karnima mi koyucam tovbe yarabbim. Dun birinin hamile haberini duydu morali bozulmus o hamile ben degilim diye dedim anne ben takmiyorum kafama allahim bilir ben onun nasip edicegi gunu bekliyorum hicte uzgun degilim dedim.. Daha 21 yasindayim esimde 27 napiyim nasibin onune gecememki
[/sıze]
günaydınn kızlarr bnmde bugün 3.günüm evlendkten sonra ilk defa geckti kızken bile gnmde olurdum dğün stresnde bile gnmde geldilerr bu ay okadaR streste yapmadım ama gelmediler bugün gdp test yaptrcam:)dayanamııorum
günaydınn kızlarr bnmde bugün 3.günüm evlendkten sonra ilk defa geckti kızken bile gnmde olurdum dğün stresnde bile gnmde geldilerr bu ay okadar streste yapmadım ama gelmediler bugün gdp test yaptrcam:)dayanamııorum
hiç takma tabi nasip rabbim bilir zamanını belirlemiştir zatenn inş en kısa zamanda bizimde yavrularımız olur bendle hep dua ediyorumm allahım bebek isteyen herkeze allahım meyve vermek istiyoruzz bizi meyvemizden yuvamızın en temel kaynağından mahrum bırakma sana el açan tüm anneleri duyyy tez zamanda kabul et diyorumm raabbim büyük bizim bu güzel arzumuzu geri çevirmicek kurban olduğuuummm :)
[sıze=2]amin canim aminn.. Bir ananin evladina duydugu merhametten daha merhametliymis rabbim. Hayirlisini istiyoruz demekki daha hayirli vakti degilmis.
Bende pco vardi bekarliktan beri 3 yada 4 ayda olurdum bu benim icin cok uzucu bir durum kendimi hic anne olamiycak gibi hissederdim sanirim bu psikolojiyle halenda boyle dusunuyordum fakat bu ay bi umut var ilac kullaniyodum 2 ay ayni gunde geldi ama bu ay 1 hafta gecikti fazlada umutlanmak istemiyorm ama sanki bisiler varmis gibi
allahim sen buyuksun yardim et bizlere yarabbim..
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?