• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testini ne zaman yapmalıyım

benim arkadaşımda pco vardı ilaç kullandı 2 ay sonra hamile kaldı ve sürekli tekrarlayan kist bir mucizeydi dedişimdi 4 aylık hamiş :) darısı başımızaaa kızlarrr bencede bekler derimm :d beklemekte zorr benim kankam 3 hafta bekledi :d
şimdi yap istersen negatif çıksada yinede bir kaç gün sonra yine yaparsınnn benimde adetim çok düzensizz kist miyom yok ovulasyon testi aldım bazen 15 gün geçio çünkü yumurtlama günümü anlayamıyabiliyorum çünkü inş tutmuşturr rabbimde hayırlı birşey istiyoruz hayırlı zamanda vericek ;)

Kuzularimiz gelicek bi gun Allah anali babali buyutucegmiz gunleri nasip etsin hayirli evlatlar versin INSALLAH..

Canlarim ben cikiyorum durumlari bildiririm dualarim sizlerle gorusmek uzere..

[sıze=2]kuzularimiz gelicek bi gun allah anali babali buyutucegmiz gunleri nasip etsin hayirli evlatlar versin ınsallah..[/sıze]
[sıze=2]
canlarim ben cikiyorum durumlari bildiririm dualarim sizlerle gorusmek uzere..
[/sıze]

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş rabbbiiiiiiiiiiiiiiimmm bende çıkıyorum umutlaa sevgiyle sabırla kalınnn benimde dualarım sizlerr

Selam bayanlar, ben çok yeni evliyim..28/12 de adet olmam gerekiyordu ancak bugün dahil ne bir belirti ne bişey..Bugün geçen 6. gün oluyor ama dün sabah ilk idrarım ile hamilelik testi yaptım tek çizgide kaldı. Kendimi bir acayip hissediyorum ama belirtilerin neler derseniz vallaha öyle elle tututulur pek birşey yok..

Bu arada benim adetim her zaman olması gereken günden önce gelir, yani şöyle önceki ay 30 Kasımda olmuştum, bir önceki ay da 27 ekimde. Her zaman bu böyle olmuştur, şimdiye kadar hic aman gecikti heyecanı yaşamadım yani.. Bu hesaplamaya dayanarak 28 aralıkda olmalıydım diyorum ama tam gününde olacak dersek de en kötü yine 4 gün geçmiş oluyor.Test de olumsuz çıkınca dr.a mı gitsem ne yapsam bilmiyorum. yoksa böyle düşünceler için erken mi? Sizce ne zaman tekrar test yapmalıyım?

Selam bayanlar, ben çok yeni evliyim..28/12 de adet olmam gerekiyordu ancak bugün dahil ne bir belirti ne bişey..Bugün geçen 6. gün oluyor ama dün sabah ilk idrarım ile hamilelik testi yaptım tek çizgide kaldı. Kendimi bir acayip hissediyorum ama belirtilerin neler derseniz vallaha öyle elle tututulur pek birşey yok..

Bu arada benim adetim her zaman olması gereken günden önce gelir, yani şöyle önceki ay 30 Kasımda olmuştum, bir önceki ay da 27 ekimde. Her zaman bu böyle olmuştur, şimdiye kadar hic aman gecikti heyecanı yaşamadım yani.. Bu hesaplamaya dayanarak 28 aralıkda olmalıydım diyorum ama tam gününde olacak dersek de en kötü yine 4 gün geçmiş oluyor.Test de olumsuz çıkınca dr.a mı gitsem ne yapsam bilmiyorum. yoksa böyle düşünceler için erken mi? Sizce ne zaman tekrar test yapmalıyım?
merhaba cnm bir kaç gün sonra tekrar yapp geç döllenme olmuş olabilir bendede nagatif çıktı ama adetime daha 5 gün varr o yüzden tekrar dene bir kaç gün sonra

merhaba cnm bir kaç gün sonra tekrar yapp geç döllenme olmuş olabilir bendede nagatif çıktı ama adetime daha 5 gün varr o yüzden tekrar dene bir kaç gün sonra

Dimi çarşamba- perşembe falan bi daha deneyim ben :17: çok heyecanlı :) teşekkür ederim cnm..

kızlar benımde günüme 3 gun var test yaptımn negatif çıktı ama sanırım daha erken.
bazılarının 1 hafta önceden bazılarının kıde reglı tarıhınden 1 hafta sonra çıkıyor bu erken yada geç döllenmeyle alakalı sanırım
inşallah hepimiz bebişlerimizi alırız

deli gibi yemek yiyorum........oturduğum yerde uyuyorum resmen,2 gece sabaha kadar kasık ve bel ağrısından uyuyamadım ağlıyacak hale geldim ki adet döneminde bile ağrım olmaz...en önemlisi ilk defa sabahları bulantıyla uyanıyorum bir haftadır (erken tabi bulantı için ama ),ayaklarım donuyor çorapla yatıyorum,göğüslerim büyüdü ve ağrıyor normalde göğüslerim çok küçüktür bariz büyüdü yani ,birde kırmızı eti görmeye tahammül edemiyorum çok severdim aslında,göz bebeklerim büyüdü (eşim farketti)ve kirpiklerim top top yapışık,ayrıca koyu kıvamlı sarı akıntım var ...........bu ay sıkı çalıştık hadi inşallah kızlar :13: zaten bebiş yoksa daha da belirtiye inanmam bu kadar şeyden sonra ..........karnım çok şiş ve çok gaz var offfffffffffffffff

aynennn canım benimde senin belirtilerine benzeyen belirtilerim var ama ben geçen ay çokümitliydim ve adet olduğumda bildiğiniz yıkıldım. Bu ay ümitlenmemeye çalışıyorum ama Allah bizi bebişlerimize kavuştursun diye çokkkk dua edioryorum.

aminnnnnnnnn:49:ikimizinde 5 gün var desene hadi inşallah ikimizde hamile haberimizi yazarız:16:ben korunduğum zamanlar bile hamilemiyim diyordum offffffff bakalım şimdi ne olacak bende baya belirti var yine ama ben takılmıyorum belirtilere sende var mı değişik belirti diyebileceğin birşey :17:ayyyy vakitte geçmiyor yaaaaaaaaaaaa inşallah olurcak bu ay yeni yıl hediyesi olsun isteyen herkese bebişler:emir_bebek:

bende ruh hali biraz gitti herşeye ağlıyorum mesela.. bide aksiyimki sorma bu gidişle hamile kalamadan boşucak eşim beni :) ablamda bugün yarın doğum yapcak ruh halim çok karışık karnımda ağrı yok bakalım daha. genelde adet görmeden bi kaç gün önce ağrı girer testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum offfffff bebek istiyorummmmmmmmmmm

bugün ağrım vardı yine çok şiddetli olmasada :15:akşama kadar yattım kalkmak istemiyorum uykudan .....kızlar inşallah hepimiz hamiş olucazzzzzzzz :49: ben adetin geçmesini bekliycem tabi erken yapmamak lazım geçen ay leke şeklinde adet görmüştüm inşallah bu ay görmem ayhhhhhhhhhhhh:52:çok heyecanlıyım inşallah burası hepimize uğurlu gelir güzel haberler alırız :34:

aynennn canım benimde senin belirtilerine benzeyen belirtilerim var ama ben geçen ay çokümitliydim ve adet olduğumda bildiğiniz yıkıldım. Bu ay ümitlenmemeye çalışıyorum ama Allah bizi bebişlerimize kavuştursun diye çokkkk dua edioryorum.

ben bu ay çok yoğun hissediyorum inşallah hayırlısı olur bebiş gelmiştir hepimize :34:sabretmek gerekiyor sadece oda çok zor:25:bol bol dua ediyorum bende Rabbim ol desin olsun :16:

bende ruh hali biraz gitti herşeye ağlıyorum mesela.. bide aksiyimki sorma bu gidişle hamile kalamadan boşucak eşim beni :) ablamda bugün yarın doğum yapcak ruh halim çok karışık karnımda ağrı yok bakalım daha. genelde adet görmeden bi kaç gün önce ağrı girer testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum offfffff bebek istiyorummmmmmmmmmm

bende ruh halimi çözemiyorum karmakarışığım ......hem heyecanlıyım hem de korkuyorum offfffff:14:Ablana sağlıklı doğumlar canım :nazar:Rabbim bize de nasip etsin........evleneli 5 yıl oluyor keşke bu kadar geç kalmasaydım bebek kararı için gerçekten kolay değil hamile kalmak :37:benim ağrım olmaz adet zamanında anlamam bile normal geçer ilk defa kasık ve bel ağrısı olması beni iyice şüphelendirdi :31:

ben adetıme 5 gun kala ıkıncı sılık cızgıyı gordum 3 haftalık hamıle cıktım cıkabılıyo yanı

inşallah Allahım inşallah vardır bu ay.. haklısın çünkü çok fazla üzülüyorum olmadığını görünce. şimdi hesapladım benimde adetime 5 gün var.. 4 aydır kendimi her seferinde hamile sanıyorum ama olmuyo.. tamam dediğini yapıp beklicem hayırlısı olsun ikimiz içinde..

ayy ınsallah vardır bebıs:emir_bebek::emir_bebek:allah senı ınandırsın bende dort aydır kendımı hamıle zannedıyorum :1::1::1:adetıme 6 gun var ınsallah bende de vardır bebıs:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

InsAllah canim.. O kadar istiyorum ki. Ellerimi her acisim da butun anne olmak isteyenler icin de dua ediyorum. Allahim ne olur bizleri umitsiz birakma YaRabbim.. Amin...
Kaynanamin 11 tane torunu var 4 cocugundan son gelini benim, hem hayirlisiyla gelsin bebek Allah ne zaman nasip ettiyse diyo hemde herkesin oluyo sizinde olsun diyo. Sinirleniyorum o kadar torun neyine yetmiyo diye neymis son cocugnunda gormek istiyomus. Tamamda ben cocugu elimle alipta karnima mi koyucam tovbe Yarabbim. Dun birinin hamile haberini duydu morali bozulmus o hamile ben degilim diye dedim anne ben takmiyorum kafama Allahim bilir ben onun nasip edicegi gunu bekliyorum hicte uzgun degilim dedim.. daha 21 yasindayim esimde 27 napiyim nasibin onune gecememki

Rabbim inşallah hepimize tattıracak anneliği elbet bir vakti zamanı var canım...kimseye bakma sen ,ben 30 yaşına girdim 5 yıl oluyor evleneli artık çevrenin sorularından bıktım gerçekten sinir bozuyolar sadece ....hiç stres yapma daha yaşın 21 gerçekten çok gençsin güzel haberlerini alıcaz buradan inşallah :34:

bende ruh halimi çözemiyorum karmakarışığım ......hem heyecanlıyım hem de korkuyorum offfffff:14:Ablana sağlıklı doğumlar canım :nazar:Rabbim bize de nasip etsin........evleneli 5 yıl oluyor keşke bu kadar geç kalmasaydım bebek kararı için gerçekten kolay değil hamile kalmak :37:benim ağrım olmaz adet zamanında anlamam bile normal geçer ilk defa kasık ve bel ağrısı olması beni iyice şüphelendirdi :31:

cnm bnde bu tpiğe ilk defa yazıyorum. aynı sendeki belirtiler bndede vr. hatta şuan acayip bel ağrım var. ağrımda sol tarafımdan kalçama doğru inen bi ağrı.. 2 gün öncesine kadarda kasık ağrım çok fazlaydı. göğüslerimin ucuna doğru hafif kararma var. ama göğsümde ağrı yada şişme yok henüz. bat.ım 13 ocak. aslına belirtilr için erken bilirum ama ilk defa böle şeyler gelio başıma.. eşimle 3 aydır korunmuorum. çok istiorum artık bi bebeğimiz olmasını.. Allah hepimzin gönlüne göre versin..

cnm bnde bu tpiğe ilk defa yazıyorum. aynı sendeki belirtiler bndede vr. hatta şuan acayip bel ağrım var. ağrımda sol tarafımdan kalçama doğru inen bi ağrı.. 2 gün öncesine kadarda kasık ağrım çok fazlaydı. göğüslerimin ucuna doğru hafif kararma var. ama göğsümde ağrı yada şişme yok henüz. bat.ım 13 ocak. aslına belirtilr için erken bilirum ama ilk defa böle şeyler gelio başıma.. eşimle 3 aydır korunmuorum. çok istiorum artık bi bebeğimiz olmasını.. Allah hepimzin gönlüne göre versin..

amimnnnnnnnnnnnnn insaallah:emir_bebek::emir_bebek:

Back