• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testini ne zaman yapmalıyım

cnm bnde bu tpiğe ilk defa yazıyorum. aynı sendeki belirtiler bndede vr. hatta şuan acayip bel ağrım var. ağrımda sol tarafımdan kalçama doğru inen bi ağrı.. 2 gün öncesine kadarda kasık ağrım çok fazlaydı. göğüslerimin ucuna doğru hafif kararma var. ama göğsümde ağrı yada şişme yok henüz. bat.ım 13 ocak. aslına belirtilr için erken bilirum ama ilk defa böle şeyler gelio başıma.. eşimle 3 aydır korunmuorum. çok istiorum artık bi bebeğimiz olmasını.. Allah hepimzin gönlüne göre versin..

canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur:emir_bebek: benim ağrım sağ tarafta senin tarif ettiğin gibi ..dünden beri göğüs ağrım fazla yok sadece arada oluyor geçiyor ,göğüs uçlarımda benimde koyulaşma var ve daha dik duruyor :17:.....ayhhhh sürekli kendimi inceler oldum özellikle 2 gündür :1:bulantı geçti bide olmuyor 2 gündür :26: belirtiler inşallah psikolojik değildir :37:zaman geçmiyor valla ...bizde ilk defa bu ay sıkı çalışabildik yumurtlama günlerinde ona güveniyorum bakalım ne olucak :17:

Rabbim inşallah hepimize tattıracak anneliği elbet bir vakti zamanı var canım...kimseye bakma sen ,ben 30 yaşına girdim 5 yıl oluyor evleneli artık çevrenin sorularından bıktım gerçekten sinir bozuyolar sadece ....hiç stres yapma daha yaşın 21 gerçekten çok gençsin güzel haberlerini alıcaz buradan inşallah :34:

INSALLAH herkes guzel haberi verir Rabbimin izniyle burda. Herseyde vardir bi hayir Rabbim ne eylerse guzel eyler ablacim Hayirli evlatlarimizin gunlerini gormeyi nasip etsin ellerimizi bos cevirmesin INSALLAH..

merhaba :) bugün hiç bir şey hissetmiyorum hayırolsun inşallah :18: sizlerde durum nasıl:54:

merhaba :) bugün hiç bir şey hissetmiyorum hayırolsun inşallah :18: sizlerde durum nasıl:54:

kusmak üzereyim çok midem bulanıyo yoksa adetmi görücem dedim kendime.. ama yok oda olmadı valla pekte gelin güvey olmıyım diyorum karnım baya gergin adet görücem gibi. insanoğlu işte gelin güvey olmadanda duramıyorum :) hala test yapmadım yapmıcamda geciksin diyorum inatla..bugün ablam doğum yaptı bebeği bi görseniz küçücükk ben nasıl anne olucam dedim çünkü korktum kucağıma alamadım çocuğu :))) ama çok güzel bi his be.. gerçi ablamın canı çıkmış doğumdan korkmadımda deil hani :)

kusmak üzereyim çok midem bulanıyo yoksa adetmi görücem dedim kendime.. ama yok oda olmadı valla pekte gelin güvey olmıyım diyorum karnım baya gergin adet görücem gibi. insanoğlu işte gelin güvey olmadanda duramıyorum :) hala test yapmadım yapmıcamda geciksin diyorum inatla..bugün ablam doğum yaptı bebeği bi görseniz küçücükk ben nasıl anne olucam dedim çünkü korktum kucağıma alamadım çocuğu :))) ama çok güzel bi his be.. gerçi ablamın canı çıkmış doğumdan korkmadımda deil hani :)

allah analı babalı buyutsun ınsaallah:nazar::nazar:bat.in ne zaman canım:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba canım Beklenen adet tarihini böyle söylüyoruz :)

ay ben kör cahil kalmışımmmmmm :)))))) hmm o zaman benim batımm şimdi anladımya ne olduğunu çok bilmişlik yapıyım hmmmm tahminiii :) valla yarın bekliyorum aslında kendilerini inşallahhhh gelmezler hatta gitsin hiç gelmesin o bat. nolur dokuz aycık gelmese.. sanki geliyoda noluyoo oturduğum yerden bata sinirlendim ağrılı kabus dolu bir hafta nolcak...

ay ben kör cahil kalmışımmmmmm :)))))) hmm o zaman benim batımm şimdi anladımya ne olduğunu çok bilmişlik yapıyım hmmmm tahminiii :) valla yarın bekliyorum aslında kendilerini inşallahhhh gelmezler hatta gitsin hiç gelmesin o bat. nolur dokuz aycık gelmese.. sanki geliyoda noluyoo oturduğum yerden bata sinirlendim ağrılı kabus dolu bir hafta nolcak...

belirti varmı sende:emir_bebek::emir_bebek:

belirti varmı sende:emir_bebek::emir_bebek:

hayır adet görmeyle ilgili bu sabah hafif ağrıdan başka hiç bi belirti yok. göğüslerim acıyo ama bu yeni deil bi kaç haftadır böyle. hani büyüdü şişti diyenler var ben o derece bakmadım yani her zamanki gibi yerinde duruyolar sadece çok acıdı bu ay.. şimdi bu belirtiler aslında beni yanıltıyo bundan bi kaç ay önce ben kendime tamam demiştim kesin hamileyim uykulu haller bulantılar. ve adet gördüğümde yıkılmıştım..şimdi sadece dua ediyorum artık.. çokmu şey istiyoruz ya. millet yapar atar.. biz bi tane olsun diyoruz doğmadan isimler buluyoruz doğmamış çocuğumuzun şimdiden çekeceğimiz resim planlarını yapıyoruz bunun gibi bi çok şeyy..neden olmuyo peki.. isyan deil bu aslaa.. ama bizim olsun be gerçekten bakabilcekleri isteyenleri allahım görsün..

canım Allah ablanın meleğine uzun ömürler versin :nazar::nazar: teyze olmakta harika bir duygu :16:benimde yeğenim var 16 yaşına girdi hala benim bebeğim :emir_bebek: bende test için geçmesini bekliycem inatla bu sefer ! çok kötü başım ağrıdı bu akşam daha yeni geçti uykudan uyandırdı offfffffff hep adet olucam zaman ağrırdı başım anlardım ordan başka ağrım olmazdı çünkü offf yine adet olucam heralde dedim çok bunaldım yaaaaaaaa:17:hepimiz için hayırlısı kendime dua ederken hepimiz içinde ediyorum arkadaşlar bebek isteyen herkesin kucağı boş kalmasın Rabbim :31:

kızlar benimde adetim 1 hafta gecikmişti çççoooook umutlandım evde test yaptım tek çizgi inanamadım hastaneye koştum beta hcg yaptırdım sonuç negatifti meger prolaktin seviyesinde sorun varmış hamileligi kafaya takmıyalım rahatlayalım hani demiştik ya 2012 de hepimiz hamiş kalalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar benimde adetim 1 hafta gecikmişti çççoooook umutlandım evde test yaptım tek çizgi inanamadım hastaneye koştum beta hcg yaptırdım sonuç negatifti meger prolaktin seviyesinde sorun varmış hamileligi kafaya takmıyalım rahatlayalım hani demiştik ya 2012 de hepimiz hamiş kalalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallahhhhhhhh...yeni yıl yeni umutlar inşallah tez zamanda hamile kalırsın :34: kızlar ben adet zamanımı hesaplattım internetten ortalama 25 günde bir oluyorsunuz adet tarihiniz 1.ocak.2012 diyor her yerde offfff geçmiş oluyor ozaman 4 gün değil mi? kafam karıştı ..tarihlerim biraz karışık geldi bana sizlere de yazayım bir fikir verin bu hesaplayıcılar doğru mu? bazen erken geldiği de oluyor geçtiğide düzenim sapıttı ..
adet tarihlerim bu güne kadar
7 Aralık...
12 Kasım..
18 Ekim ...
şimdi geçmiş mi ? geçmemiş mi? :31:

kızlarrrrrrrrrrrr hadi nerdesinizzzzzzzzzzz:31: durumlar nasıl sizler de ben meraktan ölücem :14:

benimde;
7 Kasım
6 Aralık
....

bekliyorum heyecanla? Dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı...:31:

Back