cnm bnde bu tpiğe ilk defa yazıyorum. aynı sendeki belirtiler bndede vr. hatta şuan acayip bel ağrım var. ağrımda sol tarafımdan kalçama doğru inen bi ağrı.. 2 gün öncesine kadarda kasık ağrım çok fazlaydı. göğüslerimin ucuna doğru hafif kararma var. ama göğsümde ağrı yada şişme yok henüz. bat.ım 13 ocak. aslına belirtilr için erken bilirum ama ilk defa böle şeyler gelio başıma.. eşimle 3 aydır korunmuorum. çok istiorum artık bi bebeğimiz olmasını.. Allah hepimzin gönlüne göre versin..
son altı gun bana cok gelıyo bu sure
Rabbim inşallah hepimize tattıracak anneliği elbet bir vakti zamanı var canım...kimseye bakma sen ,ben 30 yaşına girdim 5 yıl oluyor evleneli artık çevrenin sorularından bıktım gerçekten sinir bozuyolar sadece ....hiç stres yapma daha yaşın 21 gerçekten çok gençsin güzel haberlerini alıcaz buradan inşallah
merhaba :) bugün hiç bir şey hissetmiyorum hayırolsun inşallah :18: sizlerde durum nasıl
kusmak üzereyim çok midem bulanıyo yoksa adetmi görücem dedim kendime.. ama yok oda olmadı valla pekte gelin güvey olmıyım diyorum karnım baya gergin adet görücem gibi. insanoğlu işte gelin güvey olmadanda duramıyorum :) hala test yapmadım yapmıcamda geciksin diyorum inatla..bugün ablam doğum yaptı bebeği bi görseniz küçücükk ben nasıl anne olucam dedim çünkü korktum kucağıma alamadım çocuğu :))) ama çok güzel bi his be.. gerçi ablamın canı çıkmış doğumdan korkmadımda deil hani :)
allah analı babalı buyutsun ınsaallahbat.in ne zaman canım
şimdi nolur kusura bakma ben burda bat. falan herkez yazıyoda onun ne anlama geldiğini bilmiyorum adet günümmü ne zaman anlamında acaba
onemlı degıl canım arkadasın dedıgı gıbı beklenen adet tarıhışimdi nolur kusura bakma ben burda bat. falan herkez yazıyoda onun ne anlama geldiğini bilmiyorum adet günümmü ne zaman anlamında acaba
Merhaba canım Beklenen adet tarihini böyle söylüyoruz :)
ay ben kör cahil kalmışımmmmmm :)))))) hmm o zaman benim batımm şimdi anladımya ne olduğunu çok bilmişlik yapıyım hmmmm tahminiii :) valla yarın bekliyorum aslında kendilerini inşallahhhh gelmezler hatta gitsin hiç gelmesin o bat. nolur dokuz aycık gelmese.. sanki geliyoda noluyoo oturduğum yerden bata sinirlendim ağrılı kabus dolu bir hafta nolcak...
belirti varmı sende
kusmak üzereyim çok midem bulanıyo yoksa adetmi görücem dedim kendime.. ama yok oda olmadı valla pekte gelin güvey olmıyım diyorum karnım baya gergin adet görücem gibi. insanoğlu işte gelin güvey olmadanda duramıyorum :) hala test yapmadım yapmıcamda geciksin diyorum inatla..bugün ablam doğum yaptı bebeği bi görseniz küçücükk ben nasıl anne olucam dedim çünkü korktum kucağıma alamadım çocuğu :))) ama çok güzel bi his be.. gerçi ablamın canı çıkmış doğumdan korkmadımda deil hani :)
kızlar benimde adetim 1 hafta gecikmişti çççoooook umutlandım evde test yaptım tek çizgi inanamadım hastaneye koştum beta hcg yaptırdım sonuç negatifti meger prolaktin seviyesinde sorun varmış hamileligi kafaya takmıyalım rahatlayalım hani demiştik ya 2012 de hepimiz hamiş kalalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?