Gebelik testini ne zaman yapmalıyım

Kuzularimiz gelicek bi gun Allah anali babali buyutucegmiz gunleri nasip etsin hayirli evlatlar versin INSALLAH..

Canlarim ben cikiyorum durumlari bildiririm dualarim sizlerle gorusmek uzere..

[sıze=2]kuzularimiz gelicek bi gun allah anali babali buyutucegmiz gunleri nasip etsin hayirli evlatlar versin ınsallah..[/sıze]
[sıze=2]
canlarim ben cikiyorum durumlari bildiririm dualarim sizlerle gorusmek uzere..
[/sıze]

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş rabbbiiiiiiiiiiiiiiimmm bende çıkıyorum umutlaa sevgiyle sabırla kalınnn benimde dualarım sizlerr

Selam bayanlar, ben çok yeni evliyim..28/12 de adet olmam gerekiyordu ancak bugün dahil ne bir belirti ne bişey..Bugün geçen 6. gün oluyor ama dün sabah ilk idrarım ile hamilelik testi yaptım tek çizgide kaldı. Kendimi bir acayip hissediyorum ama belirtilerin neler derseniz vallaha öyle elle tututulur pek birşey yok..

Bu arada benim adetim her zaman olması gereken günden önce gelir, yani şöyle önceki ay 30 Kasımda olmuştum, bir önceki ay da 27 ekimde. Her zaman bu böyle olmuştur, şimdiye kadar hic aman gecikti heyecanı yaşamadım yani.. Bu hesaplamaya dayanarak 28 aralıkda olmalıydım diyorum ama tam gününde olacak dersek de en kötü yine 4 gün geçmiş oluyor.Test de olumsuz çıkınca dr.a mı gitsem ne yapsam bilmiyorum. yoksa böyle düşünceler için erken mi? Sizce ne zaman tekrar test yapmalıyım?

merhaba cnm bir kaç gün sonra tekrar yapp geç döllenme olmuş olabilir bendede nagatif çıktı ama adetime daha 5 gün varr o yüzden tekrar dene bir kaç gün sonra

merhaba cnm bir kaç gün sonra tekrar yapp geç döllenme olmuş olabilir bendede nagatif çıktı ama adetime daha 5 gün varr o yüzden tekrar dene bir kaç gün sonra

Dimi çarşamba- perşembe falan bi daha deneyim ben çok heyecanlı :) teşekkür ederim cnm..

kızlar benımde günüme 3 gun var test yaptımn negatif çıktı ama sanırım daha erken.
bazılarının 1 hafta önceden bazılarının kıde reglı tarıhınden 1 hafta sonra çıkıyor bu erken yada geç döllenmeyle alakalı sanırım
inşallah hepimiz bebişlerimizi alırız

aynennn canım benimde senin belirtilerine benzeyen belirtilerim var ama ben geçen ay çokümitliydim ve adet olduğumda bildiğiniz yıkıldım. Bu ay ümitlenmemeye çalışıyorum ama Allah bizi bebişlerimize kavuştursun diye çokkkk dua edioryorum.

bende ruh hali biraz gitti herşeye ağlıyorum mesela.. bide aksiyimki sorma bu gidişle hamile kalamadan boşucak eşim beni :) ablamda bugün yarın doğum yapcak ruh halim çok karışık karnımda ağrı yok bakalım daha. genelde adet görmeden bi kaç gün önce ağrı girer testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum offfffff bebek istiyorummmmmmmmmmm

bugün ağrım vardı yine çok şiddetli olmasada akşama kadar yattım kalkmak istemiyorum uykudan .....kızlar inşallah hepimiz hamiş olucazzzzzzzz ben adetin geçmesini bekliycem tabi erken yapmamak lazım geçen ay leke şeklinde adet görmüştüm inşallah bu ay görmem ayhhhhhhhhhhhhçok heyecanlıyım inşallah burası hepimize uğurlu gelir güzel haberler alırız

ben bu ay çok yoğun hissediyorum inşallah hayırlısı olur bebiş gelmiştir hepimize sabretmek gerekiyor sadece oda çok zorbol bol dua ediyorum bende Rabbim ol desin olsun

bende ruh halimi çözemiyorum karmakarışığım ......hem heyecanlıyım hem de korkuyorum offfffffAblana sağlıklı doğumlar canım Rabbim bize de nasip etsin........evleneli 5 yıl oluyor keşke bu kadar geç kalmasaydım bebek kararı için gerçekten kolay değil hamile kalmak benim ağrım olmaz adet zamanında anlamam bile normal geçer ilk defa kasık ve bel ağrısı olması beni iyice şüphelendirdi

ben adetıme 5 gun kala ıkıncı sılık cızgıyı gordum 3 haftalık hamıle cıktım cıkabılıyo yanı

ayy ınsallah vardır bebısallah senı ınandırsın bende dort aydır kendımı hamıle zannedıyorum adetıme 6 gun var ınsallah bende de vardır bebıs

Rabbim inşallah hepimize tattıracak anneliği elbet bir vakti zamanı var canım...kimseye bakma sen ,ben 30 yaşına girdim 5 yıl oluyor evleneli artık çevrenin sorularından bıktım gerçekten sinir bozuyolar sadece ....hiç stres yapma daha yaşın 21 gerçekten çok gençsin güzel haberlerini alıcaz buradan inşallah

cnm bnde bu tpiğe ilk defa yazıyorum. aynı sendeki belirtiler bndede vr. hatta şuan acayip bel ağrım var. ağrımda sol tarafımdan kalçama doğru inen bi ağrı.. 2 gün öncesine kadarda kasık ağrım çok fazlaydı. göğüslerimin ucuna doğru hafif kararma var. ama göğsümde ağrı yada şişme yok henüz. bat.ım 13 ocak. aslına belirtilr için erken bilirum ama ilk defa böle şeyler gelio başıma.. eşimle 3 aydır korunmuorum. çok istiorum artık bi bebeğimiz olmasını.. Allah hepimzin gönlüne göre versin..

amimnnnnnnnnnnnnn insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…