Saatte bir yapmadim 7bucukta yapmıştım hiç sıvı tüketimi yapmadım wcye de girmedim 11bucukta yaptim:))Canım her sabah bir tane yap saatte bir yaparsan çok yıpranırsın sabırlı ol rabbim gönlüne gere verir inşallah
Bu daha belirgin canım pembesi görünüyor bende bu tesle öğrendim bu daha hassas testirS sefa gel M Melike353535 Bide buna bakar mısınız ben flassiz gayet net goruyorum :) 3 farkli test yaptim dunden beri 3ude coooook silikti bu en belirgini:)
Albi adı testin. Dün yaptığım laboquickti sabahki surelabdi:)Bu daha belirgin canım pembesi görünüyor bende bu tesle öğrendim bu daha hassas testir
Canım sen hamilesin bu benim görüşüm yine ennn iyisini allah bilir sabırlı ol rabbim gönlündekin verir inşallahAlbi adı testin. Dün yaptığım laboquickti sabahki surelabdi:)
Aminnn inşallah Rabbim hayırlısını versin :) çok teşekkür ederim epey ugrastirdim sizi deCanım sen hamilesin bu benim görüşüm yine ennn iyisini allah bilir sabırlı ol rabbim gönlündekin verir inşallah
Evet abla sanki bende görüyorum gibi.. Ama daha cok hayali bi cizgi gibi.. Keşke erken gebelik testi yapsaydın onda daha belirgin olabilirdi..S sefa gel M Melike353535 Bide buna bakar mısınız ben flassiz gayet net goruyorum :) 3 farkli test yaptim dunden beri 3ude coooook silikti bu en belirgini:)
Amin inşallah canımAminnn inşallah Rabbim hayırlısını versin :) çok teşekkür ederim epey ugrastirdim sizi de
Canım fotoğrafta göründüğünden çok daha belirgin suan yarın kan vercem inşallah:)Evet abla sanki bende görüyorum gibi.. Ama daha cok hayali bi cizgi gibi.. Keşke erken gebelik testi yapsaydın onda daha belirgin olabilirdi..
Abla hani umudunu kirmak istemiyorum büyük ihtimalle erken senin ama. Benim eşim temmuzdan beri görevde.. En son olan iliskimizden cok suphelenmistim bide korkuyorum hani şuan icin gebe kalmaktan. Kafama cok takmıştım hatta burda konu açmıştım o derece bide temmuzdaki iliskiden şüpheleniyorum.. temmuzda ıliski oldu ekimde vajinal ultrasondan falan bakildi hicbirsey yok arada 3 defa hcg testi hepsi negatif.. Ama gecenlerde kullandığım albi testte her defasında ikinci silik cizgi çıktı.. Tabi çıktıkça ben daha da korkup kafaya taktım.. Erken gebelik testi yaptım miratech marka 2 3 gün arayla hiç silik cizgi çıkmadı bile.. Bu yüzden albi gebelik testine pek güvenmiyorum... Sen tedavide oluyormussun sanırım.. 2 gün sık dişini öyle birdaha test yap bence bide erken gebelik testi olsun... Bebeğin hayırla gelir inşallah❤S sefa gel M Melike353535 Bide buna bakar mısınız ben flassiz gayet net goruyorum :) 3 farkli test yaptim dunden beri 3ude coooook silikti bu en belirgini:)
Ayyy hadi insallah şimdi gördüm bunu:))))Canım fotoğrafta göründüğünden çok daha belirgin suan yarın kan vercem inşallah:)
Canım gözün aydın çizgi varBu sefer hemen 5 dk da cıktı ama cooook aşırı silik belki bu da sonradan belirginlesecektir
Şuan daha belirgin:) inşallah hayırlı bi gebeliktirCanım gözün aydın çizgi var
Canım inşallah hayırlısıyla sana da bana danasip olsun en yakın zamandaAbla hani umudunu kirmak istemiyorum büyük ihtimalle erken senin ama. Benim eşim temmuzdan beri görevde.. En son olan iliskimizden cok suphelenmistim bide korkuyorum hani şuan icin gebe kalmaktan. Kafama cok takmıştım hatta burda konu açmıştım o derece bide temmuzdaki iliskiden şüpheleniyorum.. temmuzda ıliski oldu ekimde vajinal ultrasondan falan bakildi hicbirsey yok arada 3 defa hcg testi hepsi negatif.. Ama gecenlerde kullandığım albi testte her defasında ikinci silik cizgi çıktı.. Tabi çıktıkça ben daha da korkup kafaya taktım.. Erken gebelik testi yaptım miratech marka 2 3 gün arayla hiç silik cizgi çıkmadı bile.. Bu yüzden albi gebelik testine pek güvenmiyorum... Sen tedavide oluyormussun sanırım.. 2 gün sık dişini öyle birdaha test yap bence bide erken gebelik testi olsun... Bebeğin hayırla gelir inşallah❤
İnşallah ablam hayırlısı.. Vardır umarım bebeğin.. Ama Rabbim şuan isteyenlere versin.. Benim için daha çok çok çok erken... en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına:))))Canım inşallah hayırlısıyla sana da bana danasip olsun en yakın zamandaben bu zamana kadar 80 100 test yapmisimdir hic 2.cizginin simasını bile gormedim. Dun yaptigim test baskaydi bugun sabahki başka ama hafif görüyordum çizgiyi şimdi de bunda görüyorum inşallah vardır inşallah hayırlı bi gebeliktir. Tekrar deneme imkanımız çok zor çünkü bizim maddi manevi Rabbim kulunu zayi etmesin
Evet canım inşaallah sağlıkla ilerlesin darısı isteyen herkesin başınaŞuan daha belirgin:) inşallah hayırlı bi gebeliktir
Aminnn hayırlısı inşallahEvet canım inşaallah sağlıkla ilerlesin darısı isteyen herkesin başına
Tebrik ederimm inşallah kan da goruceksinz bende de ilk böyle çıkmıştıAminnn hayırlısı inşallah
Inşallah doğrudur:)) amiiin herkese nasip olsun gerçekten bu bile heyecan vericiTebrik ederimm inşallah kan da goruceksinz bende de ilk böyle çıkmıştıne kadar heyecan verici dimii Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Rabbim devamını da getirsin inşallahInşallah doğrudur:)) amiiin herkese nasip olsun gerçekten bu bile heyecan verici
Amiiin inşallah kan testinde çıksın ben pek inanamiyorum idrara :/Rabbim devamını da getirsin inşallahilk günler zor geçiyor hcg takibi keseydi kalp atışıydi derken.. Sürekli bi stres ama Kalp atışını duyduktan sonra daha bi rahatlycaksin o güzel haberlerini de alırız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?