Yaa ?Kuruma çizgisi
Merhabalar bugün sabah ilk idrarla yaptım 10 dk baktım çizgi çıkmadı üstünden 1 2 saat geçti testi atmak için elime aldım bunu gördüm sizce var mi?
Peki teşekkürlerilk 15 dakikadan sonra çıkan çizgi ne yazık ki yanlış
Ben tüp bebek yaptırdım transferin 5.gunu:)Kuruma çizgisi
Regl geçtimi
Test gunun ne zaman ki erkendir daha belkiBen tüp bebek yaptırdım transferin 5.gunu:)
Pazar günü daha:)Test gunun ne zaman ki erkendir daha belki
Bence yarın tekrarla canım ben çünkü bugüne kadar kaç kere test yaptım gebelik hariç hiç kuruma çizgi dahi görmedim .Merhabalar bugün sabah ilk idrarla yaptım 10 dk baktım çizgi çıkmadı üstünden 1 2 saat geçti testi atmak için elime aldım bunu gördüm sizce var mi?
Ya daha cok erkenPazar günü daha:)
Bende Görmedim Onun için aklıma takıldı yarın tekrarlayayim hayırlısı inşallahBence yarın tekrarla canım ben çünkü bugüne kadar kaç kere test yaptım gebelik hariç hiç kuruma çizgi dahi görmedim .
5.gun embrıyosu dıye mı hemen baktın? en garantı sonuc 8 9 gun kadar sonra olur :)) cok acele etme:)Ben tüp bebek yaptırdım transferin 5.gunu:)
Evet 5.gün ve çift embriyo:) öğrenenler var ama hayırlısı olsun ya5.gun embrıyosu dıye mı hemen baktın? en garantı sonuc 8 9 gun kadar sonra olur :)) cok acele etme:)
İnşaallah canım hamilesindir haber ver banadaBende Görmedim Onun için aklıma takıldı yarın tekrarlayayim hayırlısı inşallah
Veririm tabi inşallahİnşaallah canım hamilesindir haber ver banada
Ay hadi insallah❤BBence hamilesiniz...
ah hadı ınsallah pozıtıfı gorursun hayırlısıylaEvet 5.gün ve çift embriyo:) öğrenenler var ama hayırlısı olsun ya
Suya tut gidecek mi acabaMerhabalar bugün sabah ilk idrarla yaptım 10 dk baktım çizgi çıkmadı üstünden 1 2 saat geçti testi atmak için elime aldım bunu gördüm sizce var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?